Anunțuri publicitare

SOMA CHAKRA

soma

Soma Chakra nu este atat de cunoscuta, “ascunsa in umbra celui de-al treilea ochi”, insa aici sunt pozitionate importante si pretioase forte distinctive.

shiva si parvatiSoma Chakra este cunoscuta ca si Amria Chakra, care inseamna “Nectarul Semilunei”. Aceasta chakra asigura cadrul pentru A-KA-THA, triunghiul inversat, simbol al energiei feminine, si marele scaun al constiintei lui Shiva si Parvati. Acest impuls de energie reprezinta indeplinirea bucuriei noastre innascute de a crea, a pastra si a descompune ; embrionii fundamentali care salasluiesc in stare latenta in Chakra Radacina.

Uniunea Shiva /Parvati este expresia a trei aspecte ale constiintei : “cunoastere, traire, actionare”; aducerea la suprafata a adevarului, a frumusetii si a bunatatii. Realizarea ca aceste forme exista, in toate manisfestarile vietii, este o expresie a unei inalte puteri de intelegere.

shiva shakti

Simbolic, Shiva asigura stimulentul pentru a o trezi pe Shakti si de a atrage intelepciunea ei in uniunea cu el. In momentul cand e trezita, ea e un sarpe furios care scoate flacari. Ea porneste ascendent din cuibul sau , din Chakra Radacina , pe calea lui Saraswati si curand egoul slabeste. Saraswati este zeita elocventei si a cunoasterii transcendente. Ea este intruchipata ca o femeie gratioasa, tinand o lauta, o carte, un rosariu, o scoica , un clopot, un plug si un arc. Chakra Soma deschisa in totalitate este uniunea completa dintre Shiva si Shakti si din acel moment nu mai exista dualitati. Asemenea putere este reunita fizic in noi, prin uniunea energetica a celor doua glande din interiorul creierului nostru, cea pituitara si pineala. Glanda pituitara guverneaza reincarnarea fizica, cea pineala stabileste trezirea / constientizarea spirituala.

Fiind guvernata de catre ce a mai ramas din fosta planeta Rahu, Soma Chakra este ignorata de multi dintre vindecatori, cu toate ca aceasta este una dintre cele mai puternice. Soma Chakra indruma intregul corp, corespunzand fiecarui organ. Aceasta are 12 petale de culoare ultraviolet, cu energia masculina reprezentata de Shiva si cea feminina de Shakti. Concentrandu-ne asupra Chakrei Soma in timpul meditatiei, curatam negativismul si vom gasi puteri nebanuite de a vizualiza creativ si de a transmuta.

VINDECAREA CHAKREI SOMA. Vindecarea este un proces reconfortant care reaprinde esenta Divina in toate aspectele, in acest fel eliberandu-ne de suferinta cauzata de experientele de viata dureroase din planul fizic, emotional, mental si / sau cel spiritual ale existentei. Soma inseamna “nectar vindecator”. Nectarul vindecator il gasim chiar in acest loc numit Soma Chakra. Aceasta poate fi activata prin meditatie.

Soma Chakra creaza o baza solida pentru puternica chakra de 1000 de petale, Sahasrara, cea de-a saptea chakra.

ATRIBUTELE CHAKREI SOMA :

Localizare in corp : in centrul craniului;

Geometrie sacra : triunghi cu varful in jos;

Conexiune fizica : glanda pineala si cea pituitara;

Conexiune planetara : Luna;

Cristale specifice : fenacit, diamant, piatra vanata Preseli;

Metal specific : Argint;

Culoare : ultraviolet, alb pur;

Sunet : “AUM”;

Constientizare fizica : uniunea energiei masculine cu cea feminina (Shiva/Shakti) in planul spiritual.

Advertisements
Anunțuri publicitare

6 gânduri despre „SOMA CHAKRA

  1. Pingback: DUMORTIERITUL – Piatra care ne invata sa indepartam orice obstacol si sa iesim la Lumina Al7BO3(SiO4)3O3 | Gabriel Newman

  2. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: AEGIRINUL – NaFe3+[ Si2O6], prietenul de incredere in confruntarea cu propria karma | Gabriel Newman

  5. Pingback: AMOLITUL – Un purificator karmic extrem de puternic ( CaCO3 ) | Gabriel Newman

  6. Pingback: ANABERGITUL – O piatra mistica Ni3(AsO4)2·8H2O | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: