Anunțuri publicitare

4 ANI DE MAGIE : 16 august 2011 – 16 august 2015 – viitor

SELENITAstazi s-au implinit 4 ani de cand am scris pentru prima oara pe acest Magic Blog.

Imi amintesc cum a inceput totul in 2011, cu un fisier .pdf descarcat de pe internet, un fisier care se numea „cristale A-L”, un fisier care m-a fascinat cu toate informatiile pe care le continea, cu toate imaginile si cu toate minunatiile pe care le descopeream citind pagina cu pagina si devorand fiecare cuvant. Dupa acest fisier, am gasit si continuarea, „cristale M-Z”. Aceste doua fisiere m-au facut sa aprofundez, sa vreau sa cunosc si mai mult despre fiecare piatra / cristal / mineral in parte.

acvamarinAm descoperit acest Univers vast cu o imensa Bucurie si ideea de a impartasi aceasta Bucurie cu ceilalti, scriind pe un blog, nu a fost departe. Aceasta era cea mai la indemana metoda de a impartasi informatiile, pe care eu le gasesc foarte utile, cu fiecare Suflet, care se afla in cautare de „regasire de Sine”. Am inceput timid cu ACVAMARINUL, „Piatra Curajului”. Privind acum in urma, imi dau seama ca nu intamplator am scris primul articol despre ACVAMARIN.

La scurt timp, am fost incantat sa descopar cat de multi oameni sunt in cautare de informatii despre cristale / minerale / pietre si cat de multe vizualizari avea acest blog pe zi ce trecea. Dupa un 2011 timid, a venit 2012 cu o „explozie” de vizualizari si noi cititori in cautare de informatii concrete despre ce poate „face” fiecare cristal / mineral / piatra in parte.

Acest blog mi-a schimbat radical Drumul pe care ma aflam, conducandu-ma catre experiente MMagice.

Chiar daca in perioada 2013 – 2014 nu am fost deloc prezent aici, oamenii nu au incetat sa citeasca randurile scrise de mine pentru Sufletele care nu contenesc niciodata sa caute, sa descopere, sa regaseasca ceea ce le trebuie pentru a continua acest Drum ascensional.

Va multumesc tuturor pentru faptul ca Existati!

Va ofer tuturor, in energie, un ACVAMARIN, pentru a nu va pierde curajul pentru nici macar o clipa, o CRISOCOLA, pentru a absoarbe orice tip de energie negativa din jurul vostru, un NUUMMITE, pentru a va regasi Sufletul, un DIAMANT, pentru a umple „golurile” aurei si a o incarca cu energie si un FENACIT, pentru a va activa corpul de Lumina si a facilita procesul de ascensiune.

Soma Chakra

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „4 ANI DE MAGIE : 16 august 2011 – 16 august 2015 – viitor

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: