Anunțuri publicitare

ASTROLOGIA CRISTALELOR

astrologia cristalelor„Precum in cer, asa si pe Pamant”

De milenii oamenii privesc in sus, catre stele, interpretand tipare, cicluri si simboluri. Tot de atat de mult timp, oamenii privesc si in jos catre cristale, minerale si pietre. Astrologia Cristalelor uneste ghidarea spirituala, primita de la Stele, cu adevarul spiritual promovat de cristale, minerale si pietre. Puterea care se afla in cristale sporeste talentele si calitatile noastre native. Astrologia Cristalelor este un sistem in care fiecarui grad din harta astrologica ii este atribuit cate un cristal, mineral, piatra sau metal.

CRISTALE, MINERALE SI PIETRE TRADITIONALE SI MODERNE SPECIFICE SEMNULUI ZODIACAL.

Despre cristalele, mineralele si pietrele specifice semnului zodical se spune ca sustin o viata pozitiva, protejeaza de rau, aduc abundenta si ajuta la vindecare. Cristalele si celelalte daruri valoroase ale regnului mineral sunt folosite ca talismane, amulete si pietre specifice zodiei. Multe culturi si religii au o mare consideratie fata de cristale, minerale si pietre, folosindu-le in timpul serviciilor religioase, pe vesminte, coroane, sceptre, sabii si inele pentru a reprezenta si amplifica puterea spirituala.

Una dintre traditiile cristalelor, mineralelor si pietrelor asociate fiecarui semn zodiacal este atribuita Pieptarului Judecatii, despre care s-a scris in Vechiul Testament. Pe langa toata energia si puterea pe care o conferea, acesta continea cate o piatra pretioasa pentru fiecare dintre cele 12 triburi ale lui Israel : Rubin, Topaz, Acvamarin, Turcoaz, Safir, Smarald, Hiacint, Agat, Ametist, Olivin, Onix si Jasp.

Exista o varietate de diagrame cu cristale, minerale si pietre asociate semnelor zodicale. Aceste difera in functie de traditie, epoca si cultura. Diagrama moderna a fost adoptata in 1912 de catre Asociatia Nationala Americana a Bijuteriilor. Diagrama Ayurvedica este derivata din medicina indiana si dateaza inca din anul 1500 i.Hr. Exista si alte diagrame traditionale apartinand diverselor traditii de acum 600 de ani. Diagrama mistica, apartinand culturii tibetane este veche de 1000 de ani. Chiar si arabii, evreii, indusii si romanii aveau cate o diagrama proprie. Exista si o lista de cristale, minerale si pietre asociate cu cate o planeta din sistemul solar.

Cristalele, mineralele si pietrele sunt asociate cu semnul zodiacal si nu cu luna calendaristica.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie) – Heliotrop, Diamant;

TAUR (21 aprilie – 21 mai) – Safir, Chihlimbar, Smarald, Azurit;

GEMENI (22 mai – 21 iunie) – Agat, Crisopraz, Citrin, Piatra Lunii, Perla;

RAC (22 iunie – 22 iulie) – Smarald, Piatra Lunii, Perla, Rubin;

LEU (23 iulie – 23 august) – Onix, Carneol, Sardonix, Turmalina;

FECIOARA (24 august – 22 septembrie) –Carneol, Jad, Jasp, Safir;

BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie) – Olivin, Lapis Lazuli, Opal;

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie) – Beril, Obsidian Lacrima Apasului, Acvamarin, Topaz;

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie) – Topaz, Ametist, Rubin, Safir, Turcoaz;

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie) – Rubin, Agat, Granat, Onix Negru;

VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie) – Granat, Ametist, Agat Muschi, Opal;

PESTI (19 februarie – 20 martie) – Ametist, Acvamarin, Cristal de Stanca.

Exista si cate o piatra alocata zilei din saptamana in care ne-am nascut.

LUNI – Perla; MARTI – Granat; MIERCURI – Crisoberil Ochi-de-Pisica; JOI – Smarald; VINERI – Topaz; SAMBATA – Safir; DUMINICA  – Rubin.

In mod interesant, exista afinitati si intre planete si metale. Aceste afinitati dintre planete si metale sunt folosite in alchimie, homeopatie si astrologie.

PLANETA – METAL – ZODIE

Soare – Aur – Leu

Luna – Argint – Rac

Mercur – Mercur – Gemeni / Fecioara

Venus – Cupru – Taur / Balanta

Marte – Fier – Berbec

Jupiter – Staniu – Sagetator

Saturn – Plumb – Capricorn

Uranus – Uraniu – Varsator

Neptun – Neptuniu – Pesti

Pluto – Plutoniu – Scorpion

Fiecare cristal are o energie unica. Niciun cristal nu vibreaza la fel. Harta astrologica traditionala are 360 de grade. Cu totii suntem obisnuiti cu cele 12 semne zodiacale, de la Berbec pana la Pesti. In harta astrologica sunt 12 segmente, cate unul pentru fiecare zodie, iar pentru fiecare segment sunt atribuite 30 de grade.

Pentru a intelege articolele viitoare pe care le voi posta in categoria „CRISTALELE SI ZODIACUL”, voi explica ce inseamna fiecare subpunct.

EXEMPLU:

silverPESTI – 1

ZILE DE NASTERE : 18-19 februarie;

GRAD ASTROLOGIC : 331;

CUVANT CHEIE : comert;

CRISTAL/ELEMENT : Argint

Argintul este un metal care se formeaza natural. Argintul promoveaza increderea, excelenta, echilibrul si mentinerea unei stari de sanatate buna. Este un metal alchimic.

MESAJ : Alocarea eficienta a resurselor imbunatateste fluxul pozitiv de belsug.

CONCENTRARE : Pretuiesti tot si toate, iar schimbul de energie este vital.

AFIRMATIE : Progresez in urma eforturilor mele.

PESTI 1 reprezinta zodia si gradul din cele 30 alocat acesteia.

ZILELE DE NASTERE. Daca una dintre acele date este ziua voastra de nastere, atunci acela este cristalul unic recomandat. Veti observa in fiecare sectiune ca zilele de nastere se repeta pentru mai multe cristale. Acest lucru se datoreaza faptului ca un an calendaristic are mai mult de 360 de zile. Diferenta consta in gradul astrologic.  Locul si ora nasterii influenteaza gradul astrologic.

GRADUL ASTROLOGIC reprezinta punctul unde se afla Soarele pe astrograma natala.

CUVANTUL CHEIE reprezinta cuvantul care descrie fundamental gradul astrologic, fiecare cuvant avand o esenta specifica.

CRISTAL / ELEMENT. La acest subpunct veti descoperi cate un cristal/mineral/piatra/metal specific gradului astrologic, respectiv voua. Totodata veti descoperi/redescoperi si cateva caracteristici fizice si metafizice ale acelui element.Pentru mai multe informatii despre cristalul recomandat, puteti da click pe poza reprezentativa sau pe numele acestuia.

MESAJUL. Adesea, energia fiecarui cristal are extra-informatii de impartasit, pe langa calitatile metafizice.

CONCENTRAREA este o  descriere scurta si pozitiva a personalitatii. Aceasta „concentrare” ofera un aspect particular al personalitatii, furnizand o oglinda spirituala asupra sinelui superior, deschizand usile pentru un Sine mai nou si mai Luminos.  Aceasta „concentrare” este de fapt esenta noastra. Cristalul recomandat ne ajuta sa meditam asupra noastra, asupra scopurilor noastre si asupra vietii in sine, cu multa sustinere si dragoste.

AFIRMATIA este o unealta care ne ajuta sa ne conectam cu energia Cristalului recomandat. Afirmatia poate fi rostita in timpul meditatiei cu acel cristal.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ASTROLOGIA CRISTALELOR

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, PESTI : 18 FEBRUARIE – 21 MARTIE | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: