Anunțuri publicitare

APATITUL AURIU – Piatra care sporeste claritatea mentala, intareste vointa si inlesneste manifestarea Ca5(PO4)3(OH,F,Cl)

APATITUL este un fosfat de calciu cu o duritate de 5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste in Brazilia, Burma, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada si Statele Unite ale Americii. Numele sau provine dintr-un cuvant grecesc care inseamna „a amagi”. A primit acest nume din cauza faptului ca poate fi usor confundat cu alte minerale datorita varietatii de culori si forme ale acestuia. Apatitul poate fi galben, albastru, verde, maro, gri sau incolor. Cel mai mare depozit de Apatit se afla in Kirovsk, Rusia. Cristale individuale imense de pana la 200 kilograme se gasesc in Renfrew, Ontario, Canada.

APATITUL AURIU este unul dintre cele mai pure cristale ale Razei Galbene, vibratia claritatii mentale, a vointei si a manifestarii. Este o piatra solara, deci cu o energie masculina. Poate ajuta atat barbatii, cat si femeile, sa isi intareasca partea masculina a personalitatii. Aceasta piatra ne sustine sa ne dezvoltam asertivitatea si increderea in orice situatie. Apatitul Auriu este si o piatra care sustine invatarea, imbunatatindu-ne capacitatea de a asimila noi informatii, mai ales acele informatii care ne ajuta sa ne manifestam cele mai arzatoare dorinte. Atunci cand suntem nehotarati si nu stim ce vrem mai exact de la viata, meditatia cu Apatitul Auriu ne ajuta sa punem ordine in ganduri si sa gasim in noi taria de a ne urma calea.

Atunci cand purtam un Apatit Auriu, carisma personala este sporita. Aceasta piatra sustine manifestarea prosperitatii pe toate nivelurile. Ne ajuta sa ne gasim curajul de a risca, dar si claritatea de a sti ce riscuri sa ne asumam. Cei care au o incredere de sine deja sporita vor trebui sa fie prudenti atunci cand poarta aceasta piatra, pentru ca cei din jur s-ar putea sa se simta mult prea intimidati, iar aceasta nu este o situatie echilibrata. Apatitul Auriu este o piatra excelenta pentru cei care se afla in situatii competitive, precum sportivii.

Apatitul Auriu poarta energie Elementului Foc, aducand o energia stimulenta si purificatoare chakrei plexului solar, centrul vointei si centrul actiunii. Aceasta piatra ne sustine sa ne angajam in toate aspectele creative si de manifestare. Este in mod special utila pentru cei care doresc sa puna in practica propriile idei. Este o piatra excelenta pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile in afaceri, astfel incat sa isi manifeste pasiunile in planul fizic.

Apatitul Auriu ne ajuta sa ne conectam cu Vointa Divina si sa intelegem cum o putem manifesta prin fapte in aceasta existenta. Ne ajuta sa depasim limitele pe care ni le-am impus singuri si din cauza carora nu putem actiona. Totodata, aceasta piatra ne ajuta si sa depasim teama de a actiona, insuflandu-ne curaj si entuziasm atunci cand ezitam sa facem o miscare sau sa ne asumam un risc, in acest fel fiind mai aproape de implinirea visului.

Frecventa Apatitului Auriu elibereaza blocajele de la nivelul chakrei plexului solar, cele care ne limiteaza in a accepta abundenta si prosperitatea. Ne ajuta sa inlaturam teama de succes si sa vindecam tiparele de autosabotaj. Ne ajuta sa ne dezvoltam increderea de sine si sa ne oferim mai mult credit noua insine. Energia Apatitului Auriu inlatura si blocajele de la nivelul chakrei sacrale, centrul prin care actiunile duc catre manifestare. Stimuleaza cea de-a doua chakra sa furnizeze mai multa energie fizica si creativa pe care le putem utiliza in orice situatie. Ne sustine sa ne punem ordine in ganduri astfel incat felul in care actionam sa fie in concordanta cu scopul final.

In plan spiritual, Apatitul Auriu este o piatra a prosperitatii, care ne ajuta sa ne conectam cu propriile pasiuni si visuri, aflate in concordanta cu Vointa Divina, incurajandu-ne sa actionam fara frica pentru a le putea manifesta in planul fizic.

In plan emotional, Apatitul Auriu confera o energie solara aurei, ajutandu-ne sa ne simtim plini de speranta si de pasiune pentru viata. Aceasta piatra elimina mania acumulata.

EFECTE TAMADUITOARE. Apatitul Auriu stimuleaza sistemul endocrin si sustine detoxificarea organismului. Stimuleaza metabolismul si ajuta corpul fizic sa foloseasca eficient energia. Poate fi de ajutor atunci cand dorim sa scapam de kilogramele in plus, imbunatatind efectele exercitiior fizice. Elimina celulita si vindeca ficatul, pancreasul, splina, vezica biliara si imbunatateste digestia. Trateaza sindromul oboselii cronice, letargia si depresia, lipsa de concentrare si dificultatile de invatare. Sub forma de elixir, suprima apetitul.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este de preferat sa ajunga pana in zona plexului solar.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: