Anunțuri publicitare

APATITUL VERDE – Un tonic spiritual excelent Ca5(PO4)3(OH,F,Cl)

APATITUL este un fosfat de calciu cu o duritate de 5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste in Brazilia, Burma, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada si Statele Unite ale Americii. Numele sau provine dintr-un cuvant grecesc care inseamna „a amagi”. A primit acest nume din cauza faptului ca poate fi usor confundat cu alte minerale datorita varietatii de culori si forme ale acestuia. Apatitul poate fi galben, albastru, verde, maro, gri sau incolor. Cel mai mare depozit de Apatit se afla in Kirovsk, Rusia. Cristale individuale imense de pana la 200 kilograme se gasesc in Renfrew, Ontario, Canada. Cele mai multe exemplare de Apatit Verde sunt de culoare verde-albastrui. Cele mai fine exemplare provin din Madagascar si Rusia. In cele mai multe cazuri, se gasesc bucati mari sau piese mici amorfe si mai rar cristale prismatice.

APATITUL VERDE este un tonic excelent pentru cei cu nervii la pamant, surmenati si stresati la maximum. Energiile sale sunt atat de linistitoare si racortitoare, incat atunci cand il purtam ne simtim ca si cum am intrat in apa unui lac cristalin intr-o zi torida de vara. Combinand energiile chakrei inimii, a chakrei gatului si a chakrei celui de-al treilea ochi, Apatitul Verde ne permite sa comunicam intr-un mod clar din intelepciunea echilibrata a inimii si a mintii, astfel incat sa nu ne lasam ghidati doar de partea logica sau cea emotionala, ci de ambele in aceeasi masura. Atunci cand aducem mintea in inima, vom simti si vedea diferit aceasta calatorie minunata numita Viata .

Apatitul Verde este o piatra a Elementului Apa, dar care rezoneaza perfect si cu Elementul Pamant. Stimuleaza corpul fizic si chakra inimii, dar in acelasi timp stimuleaza si deschiderea celui de-al treilea ochi si aptitudinile intuitive. Este o piatra excelenta de folosit atunci cand intampinam dificultati in a ne exprima propria viziune. Apatitul Verde ne poate insufla inviorare si vitalitate dupa perioadele dificile si durerile de orice tip. Ne incurajeaza sa speram si ne intareste curajul in fata dificultatilor. Este o piatra recomandata celor care isi revin dupa perioade lungi de boala sau dureri emotionale. Este o piatra excelenta si pentru vindecatori, mentinandu-le un mediu pozitiv si curat si o concentrare centrata pe inima.

Apatitul Verde poate trezi cunoasterea inimii, permitandu-ne sa intelegem cauzele karmice ale evenimentelor si experientelor curente – mai ales cele de natura emotionala. Este util de purtat atunci cand dorim sa eliminam tiparele emotionale negative din relatiile pe care le avem sau sa schimbam obiceiurile de comunicare negative pe care le avem cu cei de langa noi. Apatitul Verde ne ajuta sa ne ridicam deasupra acestor tipare invechite ale relatiilor karmice, astfel incat interactiunile sa se bazeze doar pe prezent.

Apatitul Verde poate fi folosit si ca o piatra a abundentei, datorita abilitatii sale de a stimula curentii energetici din planul fizic. Ne ajuta sa simtim din plin adevarata abundenta – bucuria si multumirea din Suflet pentru aceasta viata, puterea de a respira si iubirea. Odata ce aceste echilibru este restabilit, putem atrage si banii – un simbol al energiei abundente. Cei care au atasamente emotionale fata de bani sau cei carora le repugna simbolul banilor vor gasi in Apatitul Verde un sustinator in a rupe aceste legaturi, ajutandu-i sa vada banii doar ca pe un mijloc de schimb de energie. Aceasta echilibrare ne ajuta sa inlaturam tiparele de zgarcenie sau de saracie fariseica, acordand un aer plin de bucurie procesului de manifestare a abundentei.

Apatitul Verde ne poate invata si cum sa atragem energii vindecatoare pentru Pamant.  Energia Apatitului Verde ne sustine sa ne conectam la campul electromagnetic al Pamantului, permitandu-ne sa ne reincarcam bateriile si sa ne conectam inima la Inima Pamantului. Este o piatra care ne vindeca pe noi, dar in acelasi timp vindeca si Pamantul.

In plan spiritual, Apatitul Verde ne ajuta sa ne manifestam propria viziune, imbunatatindu-ne simtul abundentei si vindecand dezechilibrele create de energia banilor. Este o piatra plina de bucurie care ne incurajeaza sa ne eliberam da atasamentele de boli si stari proaste si sa ne concentram cu o speranta reinnoita asupra sanatatii si bunastarii.

In plan emotional, Apatitul Verde ne ajuta sa descoperim si sa vindecam tiparele emotionale inradacinate in vietile anterioare. Vindeca aura si insufla un sentiment de bunastare emotionala.

Apatitul Verde intareste atat chakra inimii, cat si inima fizica. Este o piatra vindecatoare, care, folosita atunci cand lucram cu alte cristale, aduce un sentiment intens de sanatate, energie si bucurie abundente. Apatitul Verde armonizeaza cu toate pietrele, in special cu Danburitul, Fenacitul, si Azeztulitul, acestea ridicandu-i nivelul vibrational si starile pe care Apatitul Verde le poate accesa. Alaturi de Larimar, comunicarea si echilibrul emotional sunt imbunatatite. Energia Apatitului Verde este extrem de prietenoasa si cu totii ne vom bucura de conexiunea pe care o putem crea cu acesta.

EFECTE TAMADUITOARE. Apatitul stimuleaza inima. Este un aliat de nadejde pentru persoanele care se recupereaza dupa un atac de cord, operatii pe inima sau alte afectiuni ale inimii, mai ales daca acestea sunt cauzate de stres sau de frica zilei de maine. Una peste alta, Apatitul Verde este o piatra vindecatoare la modul genereal, care insufla speranta si o energie revigoranta tuturor celor care se recupereaza dupa orice fel de boala sau afectiune.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este indicat sa ajunga pana in dreptul inimii. In timpul meditatiei, daca este purtat pe inima, efectele acestuia se simt mult mai intens.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: