Anunțuri publicitare

APATITUL ALBASTRU – Purificatorul Corpului Mental Ca5(PO4)3(OH,F,Cl)

APATITUL este un fosfat de calciu cu o duritate de 5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste in Brazilia, Burma, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada si Statele Unite ale Americii. Numele sau provine dintr-un cuvant grecesc care inseamna „a amagi”. A primit acest nume din cauza faptului ca poate fi usor confundat cu alte minerale datorita varietatii de culori si forme ale acestuia. Apatitul poate fi galben, albastru, verde, maro, gri sau incolor. Cel mai mare depozit de Apatit se afla in Kirovsk, Rusia. Cristale individuale imense de pana la 200 kilograme se gasesc in Renfrew, Ontario, Canada.

APATITUL ALBASTRU are o influenta purificatoare asupra campului auric, in special asupra corpului mental – nivelul vibrational asociat cu perceptia parapsihica si abilitatile paranormale. Stimuleaza starile vizionare si este o piatra excelenta de tinut sub perna pentru vise lucide si calatorii astrale. Apatitul Albastru imbunatateste viziunea „pe Verticala”, aceea prin care putem cu usurinta sa vedem multiplele niveluri ale constiintei, actionand armonios si simultan. Este o piatra care insufla inspiratie, o piatra care ne ajuta sa gasim solutii la cele mai apasatoare si de durata probleme si intrebari.

Apatitul Albastru este o piatra a Elementului Aer care se concentreaza pe curatarea si stimularea celui de-al treilea ochi si care imbunatateste viziunile interioare si abilitatile parapsihice. Apatitul Albastru este o piatra extrem de puternica care poate fi folosita pentru calatoriile in vietile anterioare, datorita abilitatii sale de oferi acces catre nivelurile energetice unde se afla „stocate” Arhivele Akashice si originea spirituala a fiecaruia dintre noi. Apatitul Albastru ne ajuta sa intelegem cum informatiile din alte vieti ne pot fi de folos in aceasta viata, iar in acest fel ne putem elibera Sufletul. Aceasta piatra favorizeaza si deschiderea chakrei gatului, facilitand vorbitul in public si comunicarea in grup. Pe langa acestea, vindeca si inima si dezechilibrele emotionale.

Datorita abilitatii sale de a accesa informatii din vietile anterioare, Apatitul Albastru ne sustine sa intelegem influentele karmice care contribuie la realitatea actuala. Aceasta piatra este excelenta in special pentru identificarea radacinilor karmice care cauzeaza dezechilibrele fizice si afectiunile medicale. Apatitul Albastru stimuleaza mintea si imbunatateste functiile mentale si claritatea mentala. Folosit in timpul meditatiei, acesta ne ajuta sa gasim solutii creative la problemele care par fara rezolvare si la situatiile care par fara iesire. Apatitul Albastru inalta Spiritul si inspira o perspectiva pozitiva si o atitudine plina de speranta.

In plan spiritual, pe langa abilitatea sa de a explora alte vieti si tiparele karmice ale acestora, Apatitul Albastru poate fi folosit ca o piatra pentru vise, permitandu-ne sa accesam subconstinetul pentru rezolvarea problemelor creative.

In plan emotional, Apatitul Albastru are o energie inaltatoare. Ne ajuta sa avem o perspectiva superioara asupra oricarei situatii, astfel incat sa nu fim coplesiti de emotii. Le poate fi de ajutor celor pentru care cauza raului de inaltime si frica de a cadea se afla in vietile anterioare.

EFECTE TAMADUITOARE. Apatitul Albastru calmeaza durerile de cap si stimuleaza vederea. Este in mod special bun pentru afectiunile oculare cauzate de lipsa miscarii ochilor si a clipirii, precum scaderea calitatii vederii datorate timpului indelungat petrecut in fata monitorului, laptopului, telefonului sau televizorului. Este o piatra excelenta si pentru cei care au des ameteli.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru vise lucide si calatorii astrale poate fi pus sub perna.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: