Anunțuri publicitare

CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA

kilimajaroChakrele, imediat dupa activarea lor, pot beneficia de pe urma „amortizarii magnetice”. Acesta este un termen care face referire la activitatea care are loc atunci cand plasam cristale pe corpul fizic, direct pe punctele unde se afla Chakrele. Corpul fizic isi produce singur energia vitala si aceasta energie produce un mic camp magnetic, numit „amortizor”, intre Chakre si cristalele plasate pe acestea. Acest camp magnetic are efectul centrarii si echilibrarii Chakrelor, pregatindu-le pentru activarea completa.

Se stie ca mineralele, cristalele si pietrele in diferite combinatii, pot avea efecte diverse.  Este evident ca trupul fizic este proiectat intr-un spectru complet de culori si frecvente. Folosind combinatia corecta de minerale, cristale si pietre vom obtine rezultatul corect. Iar rezultatul corect este unul uimitor!

Cele 12 Cristale Sinergice sunt un grup special de meteoriti / tectite si cristale. Folosite toate in acelasi timp, creeaza un camp energetic foarte benefic pentru Minte, Trup si Suflet.

Cele 12 Cristale Sinergice sunt : Cuartul Satyaloka, Moldavitul, Fenacitul, Brookitul, Danburitul, Azeztulitul, Natrolitul, Herderitul, Scolecitul, Tanzanitul, Petalitul si Tectita Tibetana. Cel de-al treispezecelea esti TU!

cuart satyaloka,,

 

Numele CUARTULUI SATYALOKA vine de la muntele sacru din Satya Loka, India. Acest loc a fost ales drept unul cu o foarte inalta vibratie spirituala. A devenit un loc unde mii de oameni vin sa caute iluminare interioara si conexiunea cu Divinul din tot si toate. Acest cristal fiind incarcat cu vibratii foarte inalte, ajuta la ruperea de vechile frecvente stagnante. Acesta ne scoate din vechiul mediu si din vechea stare de constiinta, ducandu-ne catre o alta stare de constiinta, mai inalta, mai deschisa, mai vasta.  Cuartul Satyaloka ne extinde si „antena spirituala”, facandu-ne mai receptivi la energiile subtile.

 

brookit

 

 

BROOKITUL, „Cristalul Punte”, reuseste sa uneasca Chakrele Superioare cu cele Inferiore. In general, activitatile si actiunile Celui de-al Treilea Ochi sunt confundate cu cele ale Chakrei Radacina. Brookitul aduce mult mai multa claritate intre Centrii Superiori si cei Inferiori, astfel incat sa poata fi conectati intre ei, fara a se face confuzie intre functiile si scopurile lor individuale.

Brookitul fiind un „Cristal Punte” ii ajuta pe cei care in prima faza si-au folosit Chakrele Inferioare pentru a-si descoperi Sinele Superior. Ii ajuta sa inceapa sa utilizeze energii care pana in acel moment au „stat” ascunse.

 

 

herderit

HERDERITUL, „Cristalul Creierului”, poate fi folosit pentru sporirea conexiunilor in diverse regiuni ale creierului, mai ales in lobul frontal. Herderitul imbunatateste abilitatea de a extrage informatii din fenomenele invizibile. Acesta este cunoscut si ca fiind transcendental.

Herderitul este un cristal care, combinat cu alte cristale, isi poate amplifica puterea lui rara. Aceasta insusire il face perfect pentru acest grup. Herderitul este specializat in lucrul cu problemele de comportament.

Herderitul este cel care conduce energiile inferioare catre Chakra Coroana si mai departe.

 

 

 

danburit

 

DANBURITUL, „Cristalul ADN”, sustine fluxul de energie al corpului. Acest cristal are inmagazinata in el o mare cantitate de energie care poate fi simtita chiar si de cei care nu sunt atat de sensibili la energia cristalelor.

Se spune ca impamantand Danburitul corect, acesta duce la o si mai mare aplificare a energiei sale. Trebuie intotdeauna sa ne gandim la impamantare ca fiind o forta necesara pentru a obtine energia completa a cristalului si nu ca fiind ceva cu o frecventa joasa.

 

 

 

moldavit

 

MOLDAVITUL, „Piatra pe repede-inainte”, este un meteorit, cu cea mai mare si complexa invatatura istorica asociata cu un cristal. Fiind o piatra cazuta din cer, este vazuta ca o piatra cazuta din coroana unui inger. Proprietatile Moldavitului sunt considerate ca fiind din alta lume, acesta continand esenta prafului de stele si a spatiului.

Fiind o piatra care la intrarea in atmosfera a fost supraincalzita, arata ca sticla barbotata, aceasta incastrand in ea praful de stele si multe elemente nu chiar accesibile pe Pamant.  Moldavitul poate fi vazut ca o „piatra a manifestarii” sau o „piatra a accelerarii”, dar trebuie folosita cu prudenta. Daca iti accelerezi existenta, fii sigur ca stii incotro te indrepti, inainte de a folosi Moldavitul.

 

fenacit

FENACITUL, „Cristalul Adaptabilitatii”, si-a castigat acest nume pentru ca adesea imprumuta forma si tiparul altor cristale. Este specialist in a oferi abilitatea de a armoniza cu celelalte forme ale sinelui. Este cunoscut si ca un bun sustinator in „Aliniere”, permitand deschiderea Chakrelor invizibile.

Datorita puterilor sale, Fenacitul aduce viziuni puternice si proiectii ale ochilor mintii. Ne ajuta sa vedem dincolo de realitatea fizica si de aparente.

 

 

petalit

 

PETALITUL, „Piatra care Spulbera”, este un cristal puternic, care poate fi utilizat pentru a respinge energiile negative. Ajuta corpul sa ramana ferm si impamantat intr-o frecventa armonioasa. Petalitul echilibreaza energiile Yin si Yang, pentru a corecta dezechilibrele din corpul fizic.

Aceste proprietati au facut Petalitul sa fie sinonim cu „Piatra Protectoare”. In acest caz, protectia se realizeaza tinand vibratiile joase departe de corp.

 

 

 

azeztulit

AZEZTULITUL, „Cristalul Centrului Pamantului”, este al doilea dupa Moldavit, cand vine vorba despre farmecul care il inconjoara. A fost facut „celebru” de un grup de mediumuri care au pretins ca Azeztulitul face legatura cu fiintele care traiesc in centrul Pamantului, numite Azez. A fost vazut intotdeauna ca fiind unul dintre cristalele cu cea mai inalta vibratie.

Azeztulitul sustine in cunoasterea si stapanirea trupului fizic si totodata sustine in reconectare cu sinele nostru interior.

 

 

 

 

tanzanit

 

TANZANITUL, „Cristalul Noilor Inceputuri”, este gasit doar intr-un singur loc de pe Pamant, Muntele Kilimanjaro, Africa. Este considerat o piatra pretioasa si este folosit pentru a crea unele din cele mai scumpe bijuterii din lume. Ocurenta Tanzanitului este cu 1000 de ori mai mica decat cea a diamantului.

Proprietatile metafizice ale Tanzanitului constau in energii legate de claritate, innoire, viata si revigorare. Culoarea lui albastra este adesea asociata cu Cerul si Oceanul, leaganul nasterii vietii organice. Datorita proprietatii de a ne ajuta in reconecatrea cu copilul din noi, Tanzanitul a venit multora in ajutor.

 

 

 

 

scolecit

SCOLECITUL, „Cristalul Conectivitatii”, este vazut ca un cristal care are puterea de a conecta calea Sinelul interior cu acele „conexiuni tubulare eterice”, cu care corpul nostru este familiarizat. Numele Scolecitului vine de la cuvantul grecesc ‘Scolex”, fiind numele unui vierme. Forma geometrica a Scolecitului este cea a acestui vierme.

Este important sa fim familiarizati cu geometria cristalelor, pentru ca acestea interfereaza cu frecventa noastra dar si cu partea din corp pentru care piatra este cea mai eficienta.  Scolecitul mai este numit si  „Cristalul Echipa”, pentru ca e foarte eficient in a conecta cristale care au diverse lungimi de unda.

 

 

 

 

NATROLITUL, „Cristalul Purificarii”, este un cristal din familia Zeolitilor, cunoscut pentru purificarea fizica a corpului.  Multi au marturisit ca s-au simtit mai usori, de parca pluteau, dupa ce au meditat cu un cristal de Natrolit. Natrolitul reduce umflaturile si retentia de apa. Totodata inlatura frica de apa.

Natrolitul si Scolecitul fac parte din aceeasi familie, si lucreaza impreuna pentru a ajuta cu cele mai multe dintre nevoile fizice care trebuie indeplinite pentru  a stabili o buna conexiune intre corpul fizic si cristale.

 

 

 

tectita tibetana

TECTITA TIBETANA este o sticla naturala pe care o putem numi „Controlul Impamantarii”. Sustine in stabilirea unei conexiuni eterice intre noi si cristalele noastre. Aceasta este folosita adesea pentru a intari campurile energetice ale corpului.

Tectita Tibetana ne invata ca este important sa ramanem impamantati. Cand avem experiente spirituale puternice, putem avea tendinta de a ne separa  de toti si de toate. Cristalele de impamantare ne permit sa ramanem cu picioarele pe Pamant, in timp ce experimentam cele mai inalte trairi spirituale.

Cu toate experientele noastre aici, pe Pamant, si dincolo de planul fizic, trebuie sa avem mereu in minte ideea ca tot ceea ce „culegem” din starile inalte ale constiintei, poate fi plantat in pamantul fertil al Chakrei Radacina, pentru ca mai tarziu din „semintele” plantate aici sa creasca unele dintre cele mai puternice energii care ne ajuta mai intai sa ridicam vibratia propriului corp si mai apoi a locului unde ne aflam.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: