Anunțuri publicitare

BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2)

Brookitul este un oxid de titan, cu o duritate de 5.5 – 6 pe scara Mohs, care cristalizeaza in sistem ortorombic. Se formeaza de obicei in roci metamorfice, in special in sist si gnais de inalta calitate. Brookitul poate fi gasit in Marea Britanie, in Alpii Francezi si in Arkansas, SUA. Culoarea Brookitului este de cele mai multe ori gri inchis sau negru, insa exista exemplare si de culoare maro-galbui sau brun-roscat. Depozitele din Alpi contin de cele mai multe ori si Rutil, Anataz si Albit.

Brookitul este una dintre cele mai puternice pietre pentru extinderea constiintei dincolo de trupul fizic. Este un puternic activator al chakrei celui de-al treilea ochi si al chakrei coroana, dar si a chakrelor eterice situate deasupra capului. Aliniaza chakrele eterice superioare cu energia trupului fizic, permitandu-ne sa exploram taramurile subtile cu o constiinta senzitiva si stabila. Brookitul are abilitatea speciala de a ne ajuta sa ne conectam la constiinta spatiala si cu fiinte care vin din alte regiuni ale spatiului cosmic, dar si din alte dimensiuni. Brookitul usureaza comunicarea cu aceste fiinte interdimensionale si cu alte forme de viata si constiinta din Univers.

Brookitul imbunatateste procesul meditativ si usureaza accesul la starile interioare de comuniune cu intreaga Creatie. Activeaza intregul sistem de chakre, trezind energia Kundalini in fiecare dintre noi. Este extrem de util pentru cei care vor sa uneasca planul fizic cu cel spiritual. Plasat pe cel de-al treilea ochi in timpul meditatiei, Brookitul produce o pulsatie profunda si ritmica care se simte din fata fruntii pana in interiorul capului si care ulterior porneste prin chakra coroana inspre chakrele eterice superioare. Permitandu-i acestui proces sa continue, ne putem extinde constiinta pe diferite niveluri ale corpurilor eteric, astral si cauzal. De cele mai multe ori simtim prezenta ghizilor spirituali incurajandu-ne si sustinandu-ne sa ne extindem constiinta fara nicio teama. Luand Brookitul de pe cel de-al treilea ochi, chiar daca intensitatea pulsatiilor se diminueaza si revenim la starea normala, conexiunea cu taramurile superioare creata anterior ramane.

Brookitul ne invata natura vibratiei nivelurilor superioare si ne ajuta sa atingem si sa extindem starea in care putem conversa cu fiinte din aceste planuri. Ne ajuta totodata sa castigam „perspectiva cosmica” care ne permite sa vedem situatiile neplacute ca un beneficiu pentru a evolua spiritual. Brookitul este o piatra care confera inspiratie si energie si ne sustine sa depasim tiparele invechite si sa avasam catre o dezvoltare interioara majora.

Brookitul ne ajuta sa accesam Arhiva Akashica, conectandu-ne cu civilizatiile de demult apuse si cunoasterea universala, dar si cu straturile multidimensionale ale realitatii. Este util atunci cand cautam o noua directie sau suntem blocati intr-o situatie care pare fara de iesire si ne aduce curajul necesar de a merge inainte fara frica, chiar si daca nu stim incotro ne indreptam.

In plan spiritual, Brookitul este o piatra de ascensiune care extinde frecventa vibratioanla a corpului fizic. Ne permite sa concepem realitati care nu se bazeaza pe constiinta umana si promoveaza o larga intelepciune si toleranta pentru punctele de vedere ale celorlalti.

In plan emotional  Brookitul ne ajuta sa ne simtim in corpul fizic ca fiinte spirituale. Ne invata sa nu mai alergam cu disperare dupa schimbare si evolutie, incurajandu-ne sa ne concentram mai mult pe momentul prezent, cel pe care il traim fix acum, si sa luptam mai putin pentru niste realitati viitoare, care oricum sunt variabile. „Traieste idealurile spirituale” este una dintre lectiile predate de Brookit. Brookitul energizeaza mediul inconjurator si celelalte cristale in preajma carora se afla.

Brookitul este unul dintre Cele 12 Cristale Sinergice alaturi de Cuartul Satyaloka, Herderit, Danburit, Moldavit, Fenacit, Petalit, Azeztulit, Tanzanit, Scolecit, Natrolit si Tectita Tibetana.  Face echipa buna si cu Serafinitul, dar si alaturi de Calcitul Elestial. In cazul dorim sa impamantam si mai mult energia Brookitului in corpul fizic, Zincitul si Turmalina Neagra sunt aliatii ideali. Brookitul poate fi pus in orice fel de bijuterie alaturi de cristalele mentionate anterior, iar in cazul in care dorim sa adaugam si protectie psihica si metapsihica, Sugilitul si Charoitul sunt alegerile perfecte. In cazul in care simtim ca vibratiile superioare ale Brookitului ne coplesesc, le putem calma cu pietre bogate in litiu, precum Lepidolitul sau Ambligonitul, fara a pierde contactul cu taramurile superioare.

 

EFECTE TAMADUITOARE. Brookitul imbunatateste asimilarea vitaminelor, mineralelor si a nutrientilor din hrana. Sustine trupul fizic sa proceseze energia electromagnetica (Lumina) si ne ajuta sa ne adaptam la nivel celular la energia Luminii. Brookitul ajuta la combaterea starilor apatice si letargice, umple golurile din aura, o „sigileaza” si o intareste. Brookitul sustine functionarea corecta a organelor majore precum ficatul, rinichii, inima, oasele si dintii si sustine in vinedecarea acestora si a problemelor circulatorii. Brookitul este un bun sustinator si pentru perioadele  de recuperare dupa o operatie. In cazul infertilitatii, Brookitul ne sustine sa gasim cauza spirituala a acesteia : intelegand cauza spirituala, cu putere si rabdare putem corecta cauza si vindeca orice afectiune.

POZITIONARE : Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. In timpul meditatiei, este extrem de eficient daca este asezat pe cel de-al treilea ochi.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2)

  1. Pingback: CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: