Anunțuri publicitare

TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2)

TECTITA TIBETANA este numele dat unui grup de Tectite gasite in Tibet si Sudul Chinei. Tectitele sunt obiecte sticloase asociate cu impactul meteoritic. Au o duritate de 5.5 – 6.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem amorf. Tectitele au un continut bogat de dioxid de siliciu, acesta variind de la 68% la 82%. Numele de Tectita provine din greaca, de la cuvantul tektos, care inseamna topit. Formele clasice ale Tectitei – lacrima, „nasturi” rotunjiti si gantere, sugereaza ca aceste pietre au fost, in timpul impactului meteoritic, topite complet si precipitate in atmosfera. Oamenii de stiinta au dezbatut mult timp daca Tectitele sunt ele insele meteoriti, roci terestre topite la impactul meteoritic sau o combinatie de materie terestra si extraterestra. Multe dintre Tectite sunt negre, brun inchis, Moldavitul fiind o exceptie, acesta avand culoarea verde sticlos.

Tectitele au o lunga istorie plina de legende. Cu mai mult de 2000 de ani in urma, scriitorul chinez Liu Sun a dat Tectitelor numele de Lei-gong-mo, care inseamna Piatra de cerneala a Zeului Tunet. Aborigenii australieni le numeau Maban, care inseamna magie, si credeau ca gasirea unei Tectite aduce noroc. In India erau cunoscute sub denumirea de Saimantakimani, Piatra Sacra a lui Krishna. Numele pentru Tectite in sanscrita era agni mani, care poate fi tradus prin perla de foc sau lacrimi din luna. Bastinasii de pe insula Billiton, din Marea Java, unde Tectitele in forma de lacrima sunt gasite din plin, le numesc seminte negre magice, care, dupa cum cred ei, acestea pot fi plantate pentru a creste cositor, un material important pentru vanzare si export.

Exista Tectite de cateva  sute de mii de ani, insa exista si Tectite de mai bine de un miliard de ani. Se spune ca Tectitele Tibetane sunt printre cele mai „batrane”. Calugarii Tibetani venereaza Tectitele, numindu-le Piatrele Shambhalei, facand referire la locul unde se afla taramul legendar Shangri La – Taramul celor nemuritori. Tectitele Tibetane, talismanele Shambalei, sunt considerate pietre sacre.

 

Tectitele Tibetane sunt niste sticle naturale pline de energie, care vibreaza intens, fiind cu adevarat un dar de dincolo de Pamant, care functioneaza ca niste seminte pentru evolutia spirituala. Tectitele Tibetane sunt extrem de eficiente pentru deschiderea intregului sistem de chakre. Functioneaza perfect pentru inlaturarea oricarui blocaj energetic. Lucrand cu aceste pietre vom simti un val de caldura care porneste din crestetul capului spre baza coloanei sau un curent electric care circula intr-o maniera placuta. Totodata vom simti o usurare in zona capului si pe masura ce blocajele energetice sunt dizolvate, vom simti aceeasi usurare pe fiecare chakra. Un alt efect benefic al acestei deschideri promovata de Tectitele Tibetane este ca devenim mult mai receptivi la energia celorlalte cristale.

Lucrand cu Tectitele Tibetane vom atrage si curentii energetici ai Fortei Supramentale. Tectitele Tibetane reprezinta incarnarea perfecta a Luminii in intuneric. Acceasand aceasta Forta Supramentala, cream Corpul de Lumina al fiintei umane spirituale care traieste in Noua Constiinta. Asa cum am scris si mai sus, Calugarii Tibetani venereaza de multi ani Tectitele Tibetane, recunoscandu-le drept talismane spiritiuale care au o mare importanta si putere. Aceste sticle naturale, existand de atatea milioane de ani, ne pot arata fragmente de istorie, extrem de pretioase in intelegerea rolului nostru pe Pamant, dar si a drumului pe care il avem de parcurs in continuare.

 

 

 

In plan spiritual, Tectita Tibetana functioneaza ca o samanta pentru evolutia spirituala, deschide toate chakrele, infuzeaza intregul corp cu Forta Supramentala si activeaza Corpul de Lumina.

In plan emotional, Tectita Tibetana face ca intregul corp emotional sa vibreze cu o bucurie intensa, pe masura ce este activat intregul nostru potential spiritual.

Pentru a spori capacitatea vizionara a viselor, putem combina Tectita Tibetana cu Fenacit. Herderitul este un aliat de incredere al Tectitei Tibetane atunci cand dorim sa experimentam calatorii extracorporale constiente. Natrolitul, Criolitul, Calcitul Merkaba, Cuartul Satya Mani si toate varietatile de Azeztulit, alaturi de Tectita Tibetana, sunt extrem de utile in crearea unei legaturi constiente cu Inteligenta Universala. Tectita Tibetana este unul dintre Cele 12 Cristale Sinergice.

 

EFECTE TAMDUITOARE. Tectita Tibetana ajuta la remedierea bolilor si dezechilibrelor generate de blocajele energetice din orice zona.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau pusa pe locul afectat. Pentru a activa Corpul de Lumina, putem aseza sapte Tectite Tibetane, cate una pe fiecare dintre chakre. Pentru vise lucide, putem dormi cu doua Tectite Tibetane, una la cap si una la picioare.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

15 gânduri despre „TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2)

 1. Pingback: CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA | Gabriel Newman

 2. Pingback: BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: TECTITA – O piatra de origine extraterestra (SiO2) | Gabriel Newman

 4. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

 5. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual (SiO2) | Gabriel Newman

 6. Pingback: SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3) | Gabriel Newman

 7. Pingback: METEORITII METALICI – Catalizatorii trezirii spirituale | Gabriel Newman

 8. Pingback: HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH) | Gabriel Newman

 9. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un Cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

 10. Pingback: EGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+(Si2O6) | Gabriel Newman

 11. Pingback: SERPENTINUL – Activatorul Energiei Kundalini (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

 12. Pingback: PIATRA LUNII – „Piatra noilor inceputuri”(KAlSi3O8) | Gabriel Newman

 13. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 14. Pingback: DISTENUL / CIANITUL – O piatra a puntilor de Lumina (Al2SiO5) | Gabriel Newman

 15. Pingback: TECTITA AURIE LIBIANA – O sticla naturala energizanta (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: