Anunțuri publicitare

PIATRA AZUMAR – „Oceanul albastru” al Regatului Mineral

PIATRA AZUMAR este o combinatie de Cuart si Caolinit, insa in compozitia sa se mai afla si urme de alte minerale. A fost descoperita pentru prima oara in Arizona, SUA. Nuantele de albastru pe care le prezinta variaza de la nuante de alb-albastrui la turcoaz inchis, insa cea mai mare parte a sa este de culoarea oului de prihor. Are o duritate in jur de 6 pe scara Mohs, insa variaza in cazul unor exemplare. Culoarea sa albastra ne aminteste de uluitoarele nuante de albastru intalnite in marile tropicale, iar energiile sale evoca fara niciun dubiu elementul Apa.

Piatra Azumar emana pulsatii puternice intr-un ritm constant – similare valurilor care se formeaza in ocean. Aceste valuri traverseaza intregul corp, activand mai intai chakrele superioare si apoi pornind in jos, catre picioare. Senzatia pe care o confera este cea de curatare interioara cu bucurie. Dupa cateva momente, valurile provocate de Piatra Azumar stabilesc o rezonanta in intregul Corp de Lumina, cu fiecare pulsatie revarsata din cap pana-n picioare. Piatra Azumar incarca intregul corp cu energie pozitiva. Corpul energetic se simte precum un instrument acordat, care poate crea cea mai frumoasa si armonioasa muzica.

Curentii energetici ai Pietrei Azumar sunt influentati puternic de Elementul Apa, iar „oceanul interior” al fiecaruia este transformat intr-o mare de beatitudine ritmica. Este ca si cum apa din noi se trezeste la viata cu bucurie si constientizare sporita. Piatra Azumar ne ajuta sa devenim un vas curat pentru „Apa Vietii” si ne sustine sa gasim acea bucurie fara efort cu care apa se misca de jur imprejurul Pamantului, creandu-si un circuit propriu in natura. Ne invata sa fim ca o picatura de apa, individuali, dar totusi parte indispensabila a „Oceanului Vietii”.

Piatra Azumar este o piatra puternica pentru taramul sentimentelor si emotiilor. Curentii sai energetici spala intregul Corp de Lumina, aducand fiecarei celule din corpul fizic reimprospatare, bucurie si reintinerire. Este o piatra excelenta pentru vindecare, luminand corpul emotional si eliminand fara efort statornicirea negativa. Inlatura furia, invidia, fricile si stresul, inlocuindu-le cu seninatate, entuziasm si incredere. Pe masura ce Piatra Azumar ne ajuta sa ne transformam Corpul de Lumina, toate tiparele disfunctionale se dizolva si suntem incarcati cu bucuria care sta la baza Vietii. Noi am fost creati clari, limpezi, precum un izvor, iar aceasta curatare a constiintei da nastere puterilor intuitive neexploatate, aflate in stare latenta pana in acel moment, precum clarvederea, sensibilitatea telepatica si constientizare vizionara imbunatatita. Toti cei care intra in contact cu Piatra Azumar vor simti afluxul sau puternic de placere, putere si bucurie. Este una dintre cele mai puternice pietre, perfecta pentru evolutia personala si pentru extinderea constiintei.

Piatra Azumar demonstreaza ca viata in sine este un val de extaz si atunci cand suntem acordati cu adevarul vietii, suntem intr-o stare de bucurie incantatoare, la cel mai inalt nivel. Aceasta piatra ne intreaba intuitiv : „Cat de multa bucurie iti dai voie sa simti?”. Meditand cu Piatra Azumar, descoperim ca pulsatiile sale galopante ne imping intotdeauna catre o fericire mai profunda si o placere intensa. Precum apa oceanului, nu exista limite pentru curentii iubirii si ai bucuriei care curg prin aceasta minunata piatra.

Piatra Azumar este o piatra de intelegere interioara si de comunicare. Ne ajuta sa patrundem in inima materiei si sustine imbunatatirea abilitatii de a ne exprimam intr-un mod elocvent propriul adevar. Este si o piatra a compasiunii, trezind in fiecare dintre noi capacitatea de a-i intelege pe ceilalti. Piatra Azumar ne permite sa simtim constiinta Pamantului si ulterior sa ne armonizam cu ea.

In plan spiritual, Piatra Azumar stimuleaza evolutia spirituala, aducand puternice trairi de bucurie, placere si extaz. Ne sustine sa atingem starea de bucurie extatica, cunoscuta drept samadhi sau karuna, compasiunea adevarata. Aceasta piatra ne reaminteste ca adevaratul scop al vietii este exprimarea iubirii si crearea frumusetii care rezulta din iubire. Imbunatateste deasemenea si recunoasterea si aprecierea frumusetii, astfel incat sa intelegem mai clar si sa simtim cu putere frumusetea fundamentala a Sufletului Lumii. Piatra Azumar este o piatra acordata cu timpurile pe care le experimentam, inca de la punctul de cotitura din 2012, punct in  care cu totii am inceput sa fim constienti de schimbarea de constiinta absolut necesara.

In plan emotional, Piatra Azumar este o piatra de fericire profunda si emana curenti de bucurie care rezoneaza cu toate starile emotionale.

Piatra Azumar este un companion ideal pentru Healerite, cele doua lucrand minunat pentru intregirea energetica si bunastarea intregului corp si a campurilor energetice. Lucreaza la fel de eficient si cu toate varietatile de Azeztulit, dar si cu Moldavitul, Cuartul Vindecator Auriu, Cuartul Lemurian, Sugilitul, Acvamarinul, Azuritul si Piatra Delfinului. Fenacitul, Herderitul, Danburitul si Petalitul imbunatatesc experienta constiintei spirituale extinse promovata de Piatra Azumar.

EFECTE TAMADUITOARE. Cand vine vorba de autovindecare spirituala, Piatra Azumar este recomandata pentru afectiunile sistemului circulator, dar si ale celui nervos. Rezonanta corporala interna pe care o insufleteste ne ajuta sa inculcam tiparele bunastarii optime in toate sistemele corporale care implica fluide si energii electrochimice.

 

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau purtata ca pandantiv, in dreptul chakrei gatului sau a inimii. In timpul meditatiei poate fi purtata pe chakra coroana. In timpul somnului, daca punem o Piatra Azumar sub perna sau o tinem in mana, efectele acesteia nu se diminueaza deloc datorita somnului. Aceasta confera vise armonioase , fiind perfecta pentru cei pentru care insomnia este un chin, pentru cei deprimati, dar si pentru cei care au cosmaruri.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: