Anunțuri publicitare

STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3)

STIBNITUL, numit si Antimonit sau Stibina, este o suflura de antimoniu, cu o duritate de 2 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem ortorombic si formeaza adesea cristale prismatice cu striatii longitudinale. Poate prezenta formatiuni masive, granulare sau lamelare. Culoarea Stibnitului este gri-metalic, iar cand se matuieste devine negru. Se formeaza in vene hidrotermale cu temperaturi scazute. Cele mai mari depozite de Stibnit se gasesc in provincia Hunan din China, insa cristale cu forme deosebite au fost extrase si de la Baia Sprie, Romania si insula Shikoku, Japonia.

Stibnitul este o piatra care detine puterea lumii de dincolo. Este asociat cu Pluto, atat cu planeta, cat si cu zeul cu acelasi nume, emanand energia lui Pluto, care inseamna transformare, moarte si renastere, perspective noi, multa bogatie si putere. Atunci cand lucram cu Stibnitul este nevoie de intentie foarte concentrata, tocmai pentru a atrage catre noi fix acele aspecte pe care le dorim. In cazul in care nu ne putem focaliza intentia asupra unor scopuri bine definite, este posibil sa atragem asupra noastra rezultate neasteptate sau chiar nedorite. Va recomand sa lucrati in acest scop cu Stibnitul doar atunci cand stiti exact ce va doriti si sunteti convinsi ca este fix ce puteti gestiona.

 

Stibnitul contribuie la deplasarea energiei prin corpul fizic. Ajuta organismul sa asimileze energie si sa schimbe tiparele genetice pentru a reflecta evolutia spirituala. Desi ne ajuta sa inchidem circuitul energetic cu Pamantul, nu este o piatra de impamantare si poate sa fie folosit eficient pentru a facilita meditatia si contactul cu fiintele interdimensionale. Stibnitul este o piatra excelenta pentru vremurile pe care le traim, deoarece ne ajuta sa rezonam mai usor cu energiile de inalta frecventa. Este imperios necesar sa purtam aceste energii in corpul fizic, in aceste timpuri. Stibnitul combate simptomele legate de schimbarea energiei, cum ar fi ametelile, durerile de cap, incapacitatea de a ne concentra si palpitatiile provocate de variatia campului magnetic al Pamantului.

Stibnitul uneste chakra radacina cu cea sacrala, plexul solar si Soma chakra, generand un spatiu perfect. In acest fel, creeaza un scut energetic in jurul corpului, fiind o piatra extrem de utila pentru calatoriile extracorporale, intrucat protejeaza in timpul acestora, iar apoi readuce in siguranta Sufletul acasa, in corpul fizic. Din punct de vedere samanic, Stibnitul este un purtator al energiei Lupului, facilitand calatoriile la unison cu acest animal de putere percetiv si explorarea laturii de nord a rotii medicinale.

In plan spiritual, Stibnitul este o piatra de manifestare a Luminii in planul fizic. Este un instrument puternic pentru meditatie, intrucat ajuta corpul fizic sa asimileze intru totul frecventele superioare pe care le intalneste. Daca este folosit sub forma de bagheta cu o intentie concentrata, Stibnitul separa energiile pure de cele impure, si este un instrument eficient pentru eliminarea entitatilor si a energiilor negative din aura.

In plan psihologic, Stibnitul ne dezvaluie Aurul din centrul fiintei, respectiv talenetele si calitatile pe care le posedam, si ne ajuta sa intelegem valoarea pozitiva a experientelor dificile.

In plan emotional, ne ajuta sa ne eliberam de teama de explorare a lumii spirituale si a taramurilor superioare. Promoveaza curatarea si eliminarea reziduurilor din corpul emotional. Stibnitul contribuie la eliminarea tentaculelor relatiilor posesive care sunt prinse in noi, pe toate planurile, indeosebi dupa separarea fizica de respectiva persoana. Este util in ritualurile de taiere a legaturilor energetice si pentru vindecarea vietilor anterioare, dar mai ales in situatiile in care ne vine greu sa spunem nu unui fost partener. Pe de alta parte, taierea legaturilor energetice poate conduce la situatii care ne testeaza independenta. In astfel de cazuri, trebuie sa tinem cristalul in mana si sa ne focalizam constiinta asupra succesului.

In plan fizic, Stibnitul este perfect adaptat pentru canalizarea energiei de inalta frecventa si asimilarea ei in corpul fizic.

Stibnitul  nu ne ajuta doar sa ne adaptam la schimbarile majore profunde care au loc la nivel planetar, ci ne ajuta si sa facem schimbari profunde la nivel personal. Daca simtiti ca este nevoie de o schimbare in cariera, viata spirituala, perceptia despre sine sau personalitatea exterioara, Stibnitul este o piatra excelenta care poate atrage intamplarile potrivite, oamenii potriviti si toate sincronicitatile care pot duce la realizarea schimbarilor dorite. Pentru astfel de schimbari majore, Moldavitul este un aliat de nadejde. Energiile sale de transformare sunt foarte puternice si faciliteaza doar schimbarile care slujesc Binelui Suprem. Este protectia de care avem nevoie atunci cand avem de-a face cu puterea enorma a Stibnitului.

Cand vine vorba despre prosperitate, Stibnitul este eficient in atragerea de noi oportunitati prin care aceasta poate fi realizata. In astfel de situatii, este intelept sa ne asiguram ca oportunitatile sunt reale si oneste. Stibnitul are insusirea de „a umbla cu smecherii” atunci cand este folosit pentru castiguri personale in orice privinta, cu atat mai mult cand este vorba despre bani. Doar atunci cand vom intelege ca banii nu sunt decat o energie, vom putea incepe sa lucram cu ea, fara pic de lacomie. Nu trebuie sa ne fie deloc frica de aceasta energie. Sodalitul sporeste cunoasterea intuitiva, oferind intuitii bune despre posibilele alegeri, iar Sfaleritul activeaza in noi „detectorul de adevar” care ne ajuta sa ne dam seama cand o oferta suna prea bine ca sa fie adevarata.

Pentru a spori calitatea principala a Stibnitului, aceea de a dezvalui perspective noi, pot fi de mare folos pietrele vizionare precum Fenacitul, Azeztulitul si Herderitul. Pentru consolidarea puterii personale, Cupritul, Heliodorul si Zincitul pot actiona sinergic cu  Stibnitul. Pentru inlesnirea contactului cu fiinte din alte planuri, Moldavitul, Tectita Tibetana, Tectita Aurie Libiana si Pallasitul alaturi de Stibnit fac o echipa de incredere.

EFECTE TAMADUITOARE. Stibnitul are efecte benefice asupra memoriei celulare, esofagului si stomacului. Dizolva rigiditatea si vindeca herpesurile bucale sau genitale. Energia sa purificatoare poate fi folosita pentru vindecarea focarelor de infectie din organism, furunculele si alte leziuni, precum si infectarea taieturilor sau a ranilor.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Dat fiind faptul ca Stibnitul este toxic, spalati cu atentie mainile ori de cate ori il folositi. Daca este folosit sub forma de elixir, trebuie preparat prin metoda indirecta.

 

 

PORTALUL CU SENS UNIC. Aranjamentul format dintr-o bagheta de Selenit la baza, deasupra careia este asezata o cruce alcatuita dintr-un cristal lung de Cuart Clorit(cum ar fi Cuartul Samanic sau Cuartul Fantoma Verde) si o bagheta de Stibnit, creeaza un portal cu sens unic ce faciliteaza parasirea planului terestru de catre sufletele si entitatile ratacite, impiedicand reintoarcerea si reatasarea lor de aura personala. Selenitul creeaza o raza de Lumina, Cloritul purifica energia, iar Stibnitul sigilieaza si protejeaza portalul. Acest aranjament devine cu deosebire eficient daca este plasat deasupra chakrei coroana si a celor superioare acesteia. Dupa folosire, cristalele trebuie purificate extrem de bine. In plus, spalarea mainilor este obligatorie, intrucat Stibnitul este toxic.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: