Anunțuri publicitare

LEMNUL PIETRIFICAT – O piatra a rabdarii, a inceputurilor si a cunoasterii stravechi (SiO2)

LEMNUL PIETRIFICAT, numit si Lemn Fosilizat sau Lemn Agatizat, este un alt membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu, cu o duritate de 6.5 – 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Contrar credintelor populare, Lemnul Pietrificat nu este un lemn devenit piatra, ci se pastreaza doar forma lemnului, insa substanta sa organica este inlocuita de dioxidul de siliciu. Expertii il numesc „pseudomorfoza de Calcedonie, Jasp sau Opal, pe lemn”. Daca dupa moartea lemnului, acesta este acoperit de o roca sedimentara fin granulata, se produce pietrificarea, care ii pastreaza, in mare masura, aspectul initial.  Inelele de crestere, scoarta si chiar galeriile sapate in lemn de cari se pot conserva in urma acestui proces.

Majoritatea specimenlor de Lemn Pietrificat sunt de obicei maro sau gri, insa exista si exemplare care contin si alte culori precum galben, rosu, negru si chiar albastru sau violet. Cele mai spectaculoase exemplare de Lemn Pietrificat se gasesc langa Holbrook, in statul Arizona din Statele Unite ale Americii. Acolo au fost descoperite trunchiuri de copaci fosilizati, lungi de 65 de metri. In urma cu circa 200 de milioane de ani, trunchiurile copacilor au fost carate de apa pana in aceasta zona, care mai apoi au fost acoperite cu depuneri sedimentare, care au ajuns la grosimi de sute de metri. Ulterior, o parte din acest lemn pietrificat a fost scos la lumina de agentii atmosferici. In nicio alta zona din lume nu exista Lemn Pietrificat cu o cromatica mai spectaculoasa decat cel gasit aici. In 1962, „Padurea Impietrita” a fost transformata in parc national. Alte depozite importante se gasesc in Egipt, Brazilia si Argentina.

Lemnul Pietrificat esre o piatra a rabdarii, a inaintarii lente, dar constante, pe drumul transformarii spirituale. El ne aminteste ca nu trebuie sa impingem de la spate un fluviu si nici sa inotam impotriva curentului. Ne reaminteste sa avem incredere in fluxul vietii si al evolutiei si ca planul Divin este, probabil, mai bun decat o planificare facuta dupa dorinta noastra. De multe ori, ceea ce credem noi ca este bine pentru noi insine, nu este in concordanta cu ceea ce este cu adevarat bine pentru noi. Dezechilibrele pe toate planurile apar de cele mai multe ori datorita faptului ca nu ne ascultam Sufletul si ca nu tinem cont de rolul nostru pe Pamant.

Lemnul Pietrificat este o piatra buna pentru intarirea treptata a organismului. Este recomandat sa fie purtat de cei care au nevoie de o mai mare stabilitate la nivelul coloanei vertebrale sau al structurii scheletului. Totodata, insufla si tarie de caracter si ne ajuta sa traim la inaltimea idealurilor noastre. Lemnul Pietrificat genereaza un sentiment de pace, mai ales in perioadele de schimbare, atunci cand suntem cei mai vulnerabili, datorita neincrederii in Sine si fricii de nou, de necunoscut. Este suficient sa privim pur si simplu o bucata de Lemn Pietrificat si sa vizualizam ca aceasta, cu sute de milioane in urma, a fost parte dintr-un copac, pentru a ne aminti ce uriasa este uimitoare roata a vietii si cat de important este sa ne predam in fata rotirii sale ineluctabile. Nu exista nici inceput, nici sfarsit, exista numai transformare si devenire. Viata actuala pe care o traim nu este nimic altceva decat o mica parte dintr-un ciclu continuu si atunci cand ne este greu, trebuie sa ne gandim ca totul face parte dintr-un plan si decat sa stagnam in energia momentului greu, cu un simplu gand pozitiv putem schimba toata vibratia. Tocmai asta ne invata Lemnul Pietrifcat in momentul cand il privim sau il tinem in mana, sa ne apucam in energie pe noi insine de umeri si sa ne ridicam. Drumul spre evolutie este anevoios, dar nu stiu care ar mai fi farmecul si frumusetea acestuia daca ar fi plat.

Lemnul Pietrificat ne ajuta sa ne amintim vietile anterioare. Este extrem de util pentru impamantarea revelatiilor pe care le primim in timp ce retraim amintirile din vietile anterioare, astfel incat sa facem legatura intre problemele din incarnarile anterioare si preocuparile vietii actuale. Lemnul Pietrificat ne invata sa transformam vechile slabiciuni in noi puncte forte, la fel cum lemnul perisabil a evoluat catre forma Pietrei Nemuritoare.

Lemnul Pietrificat este o piatra a radacinilor, a inceputurilor si a cunoasterii stravechi. Este cu adevarat intruparea „Batranilor” Pamantului, copaci milenari care au fost martori ale celor dintai si celor mai curate zile ale planetei. Lemnul Pietrificat ne da posibilitatea sa ne conectam si sa extragem cunoasterea din radacinile noastre stravechi. El ne ajuta sa ne reamintim timpurile cand oameni de toate rasele traiau in armonie cu Pamantul, primind cunoastere si intelepciune de la toate regnurile Naturii. Este un instrument puternic pentru Vindecatorii Pamantului si pentru toti cei care isi doresc sa faca trecerea de la existenta consumerista, la puterea, frumusetea si intelepciunea lumii naturale. Aceasta trecere este parte integranta a procesului de ascensiune si reprezinta unul dintre primii pasi ai manifestarii Noii Ere.

Lemnul Pietrificat ne inlesneste accesul la datele genetice continute in vasta biblioteca a celulelor noastre. Ne sustine sa „calatorim” in universul celular si sa descifram energetic informatiile continute de propriul ADN. Acest proces este util pentru vindecarea dezechilibrelor genetice, pentru impiedicarea transmiterii pe cale genetica a tiparelor stravechi depasite si pentru reactivarea cunoasterii latente a puterii Naturii si a planetei. Lemnul Pietrificat le deschide Vindecatorilor Pamantului o poarta catre aura electromagnetica a Pamantului. Favorizeaza impamantarea, adica inchiderea circuitului electomagnetic cu Pamantul, astfel incat prin corp sa circule energia nestingherit.

In plan spiritual, Lemnul Pietrificat simbolizeaza intruparea Spiritului in materie. Ne invata despre frumusetea si puterea universului fizic si ne ajuta sa primim si sa ne insusim lectiile de care are parte spiritul constient si intrupat in planul fizic. Ne ajuta sa recunoastem ca Pamantul ne ofera tot ceea ce avem nevoie, sa invingem frica de privatiuni si lacomia pe care aceasta o sadeste in fiinta noastra.

In plan emotional, Lemnul Pietrificat ne ajuta sa identificam si sa depasim tiparele emotionale restrictive transmise de la stramosii nostri. De multe ori aceste tipare au fost create ca mijloace de supravietuire, pentru a face fata unor situatii cu care inaintasii sau parintii nostri se confruntau, dar care nu mai sunt actuale. Lemnul Pietrificat ne ajuta sa descoperim care dintre ele nu mai sunt necesare, pentru ca restrictiile respective  sa fie indepartate, eliberand omenirea de ecourile distrugatoare ale trecutului, pastrand insa intelepciunea straveche care ne poate readuce la starea de echilibru.

Lemnul Pietrificat poarta amprenta istoriei „recente” a Pamantului(ultimele 100 – 200 de milioane de ani) si ne confera accesul la Arhivele Akhasice. Folosind Lemnul Pietrificat cu alte pietre aflate in armonie cu trecutul indepartat, cum ar fi Nuummitul sau Aqua Lemuria, putem avea viziuni clare si stabile despre civilizatiile anterioare si despre vremurile dinainte de apartia fizica a omului pe Terra. Chiar daca multi isi reneaga trecutul, fara el nu am fi deloc cei de astazi. Chiar daca nu ne plac multe aspecte din trecutul nostru, asa cum am mai spus si alte dati, drumul spre Lumina nu este decat prin intuneric. Trebuie sa iubim fiecare aspect al fiintei noastre, pentru ca numai asa putem deveni intregi si pregatiti pentru un nou salt in propria evolutie spirituala. Cu ajutorul Lemnului Pietrificat putem sa ne intoarcem chiar si mai departe in trecut si sa vedem cum a fost sadita samanta evolutiei Pamantului de catre entitati nonumane inzestrate cu o mare inteligenta, putere spirituala si intelepciune.

Lemnul Pietrificat se combina armonios cu toti membrii familiei Cuartului, mai ales cu Agatul, Jaspul si Calcedonia. Pentru vitalitate si forta fizica, Jaspul Heliotrop, Jaspul Rosu, Onixul si Carneolul sunt aliatii ideali. Pentru accesarea si aducerea aminte din vietile anterioare, Opalul de Oregon, Opalul Albastru de Owyhee si Alexandritul, combinate cu Lemnul Pietrificat, lucreaza extrem de armonios.

EFECTE TAMADUITOARE. Lemnul Pietrificat sustine intregul sistem osos si este un suport excelent in tot ce inseamna vindecare fizica. Este deosebit de eficient in echilibrarea fizica a ficatului si a vezicii biliare. Sustine detoxificarea ficatului si a sangelui si faciliteaza productia optima de celule sangvine in maduva osoasa.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Atunci cand suntem agitati sau nervosi, putem plasa o bucata de Lemn Pietrificat pe plexul solar si sa respiram adanc pana cand agitatia incepe sa se disipe. Acesta va incerca pe cat de mult posibil sa ne inspire ganduri si emotii constructive.

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „LEMNUL PIETRIFICAT – O piatra a rabdarii, a inceputurilor si a cunoasterii stravechi (SiO2)

  1. Pingback: TECTITA – O piatra de origine extraterestra (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, PESTI : 18 FEBRUARIE – 21 MARTIE | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: