Anunțuri publicitare

AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2)

amegreenAMEGREENUL este combinatia minerala naturala dintre Ametist, Prasiolit si Cuart Zapada. Este un membru al familiei Cuartului, cu o o duritate de 7 pe scara Mohs. Aceasta piatra se gaseste in Africa. Cele mai bune specimene prezinta benzi separate ale fiecarui mineral, iar de obicei, Ametistul din compozitia Amegreenului prezinta tiparul chevron. Prasiolitul este el insusi o piatra rara, insa Amegreenul este si mai rar.

amegreenEnergiile Amegreenului sunt blande si luminoase. Ametistul aduce Raza Violet a purificarii si stimuleaza chakra coroana. Prasiolitul calmeaza emotiile si echlibreaza energiile chakrei inimii. Cuartul Alb, cel care uneste Ametistul si Prasiolitul, emana energia pura a Luminii Divine. Amegreenul  este un izvor de sprijin emotional, ajutand la vindecare ranilor vechi sau, pur si simplu, la inlaturarea amaraciunii si a depresiei. Ne reaminteste de forta vitala eterna si de delicatetea unei atingeri iubitoare. Aceasta piatra este, pentru fiecare dintre noi, un memento care ne aduce mesajul ca suntem foarte iubiti si ocrotiti de catre fiintele spirituale pe care le putem chema oricand avem nevoie de ele.

Purtand Amegreen putem reuni mintea si inima. Amegreenul permite creativitatii si inspiratiei mintii sa fie ghidate de intelepciunea inimii. Ne ajuta sa ne deschidem in mod constient catre energiile superioare ale Divinitatii, timp in care ramanem conectati cu trupul fizic prin chakra inimii. Vibratiile combinate ale Ametistului, ale Prasiolitului si ale Cuartului Zapada armonizeaza toate chakrele si inalta Spiritul. Amegreenul ne sustine sa oferim, dar si sa primim iubirea atat spirituala, cat si omeneasca.

Amegreenul este un aliat minunat si o piatra foarte speciala. Transmite atat frecventa Ametistului – conexiunea Divina, cat si frecventa Prasiolitului – vindecarea centrata in inima, echilibrand cautarea spirituala  cu manifestarea energiei Divine in planul terestru. Ametistul din compozitia Amegreenului stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana, sustinand conexiunea cu Divinitatea. Activeaza abilitatile intuitive si parapsihice, permitandu-ne sa primim mai multe informatii de la Spirit si de la energiile din mediul inconjurator. Ametistul duce energia mintii superioare dincolo de ego si rezoneaza cu constiinta pura. Prasiolitul din componenta Amegreenului incurajeaza exprimarea acestei constiinte pure prin intermediul compasiunii impartasite din adancul inimii.amegreen

Amegreenul aduce in campul energetic frecventele iubirii, ale pacii, ale compasiunii si ale constiintei. Ne indeamna sa lasam deoparte tiparele emotionale bazate pe ego si sa evoluam dincolo de traumele si ranile din trecut pe care, odata intelese, le vindecam si mergem mai departe. Amegreenul ne ajuta sa mentinem un centru interior calm si pasnic si sa aducem in planul fizic toata constiinta pura.

In plan spiritual, Amegreenul  stimuleaza cu blandete chakrele superioare, activand centrii intuitivi si imbunatatind abilitatile parapsihice. Este una dintre pietrele care aduce calmitatea necesare dinainte meditatiei. Amegreenul ne ajuta sa impamantam energia constiintei pure in corpul fizic, facilitand vindecarea. Ne permite sa recunoastem si sa integram iluzia polaritatii in realitatea Sinelui echilibrat.

In plan emotional, Amegreenul ne sustine sa renuntam la rolurile emotionale si la identitatile bazate pe ego. Imprastie o energie iubitoare, de pace si de implinire care este foarte utila in obtinerea si mentinerea unei stari meditative.

amegreenAmegreenul lucreaza bine in combinatie cu Moldavitul, unindu-se energia activa a transformarii promovata de Moldavit cu fluxul energetic armonios promovat de Amegreen. Combinand Amegreenul cu Petalit, Azeztulit sau Fenacit putem intari conexiunea cu planurile spirituale superioare. Amegreenul armonizeaza bine si cu Morganitul, Celestitul, Cuartul Roz, Cuartul Lemurian si Cuartul Satyaloka, dar si cu alte varietati de Cuart precum Cuartul Fumuriu, Citrinul, Cuartul cu Ajoit, Cuartul cu incluziuni de Rutil, Ametrinul si Cuartul Aqua Aura.

EFECTE TAMADUITOARE. Abilitatea Amegreenului de a impamanta frecventele superioare ale Luminii in corpul fizic face din acesta un bun companion in timpul procesului de vindecare. Este perfect pentru orice tip de afectiuni ale inimii. Stimuleaza vindecarea si refacerea corpului, fiind o buna unealta pentru recuperare in urma ranilor si traumelor fizice.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este indicat sa ajunga pana in dreptul inimii. In timpul meditatiei putem aseza cate un Amegreen pe al treilea ochi si pe inima.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2)

  1. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: