Anunțuri publicitare

PRASIOLITUL (AMETISTUL VERDE) – Piatra inimii care face echilibrul intre taramurile superioare si cele inferioare (SiO2)

prasiolitPRASIOLITUL este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu, cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Numele sau provine din Greaca, de la cuvintele „prason” (praz) si „litos” (piatra). Culoarea sa, dupa cum ii spune si numele, este verde praz. Mai este denumit si Vermarin sau Ametist Verde. Prasiolitul se formeaza prin incalzirea Ametistului in urma activitatii vulcanice, insa multe dintre exemplarele de pe piata sunt tratate termic artificial, prin incalzirea Ametistului la 500 grade Celsius. Cele mai multe exemplare de Prasiolit natural se gasesc in Brazilia, dar s-a descoperit o varietate de Prasiolit si in Arizona, Statele Unite ale Americii.

prasiolitPrasiolitul face legatura energetica intre chakra inimii si chakra coroana, fiind un catalizator pentru acordarea sinelui individual cu Sinele Superior. Prin asocierea Ametistului cu chakra coroana si cu protectia parapsihica, combinata cu activarea, promovata de catre Prasiolit, a vibratiilor vindecatoare ale inimii, se creeaza conditiile optime de deschidere constienta si din toata inima catre experientele divine. Fiind la origine Ametist, care a trecut prin energia Focului, transformat din interior, Prasiolitul este o metafora fizica pentru ceea ce trebuie sa intreprindem pentru a evolua spiritual. Pentru noi, „incalzirea” necesara vine din focul vointei – chakra plexului solar. Rezonand cu Prasiolitul, aceasta posibilitate poate fi activata. Depinde doar de noi cum o vom fructifica ulterior.

Prasiolitul ne ajuta sa materializam idealurile spirituale in viata de zi cu zi. Ne aminteste sa ii iubim si sa ii binecuvantam pe ceilalti, vazand esenta divina din spatele cusururilor acestora. Este o piatra Namaste care ne ajuta sa vedem scanteia Divina din toate fiintele. Ne ajuta sa fim incontinuu constienti de acest adevar, ajutandu-ne sa transcendem tentatia de a-i judeca pe ceilalti si de a proiecta ganduri negative asupra lor.

Prasiolitul permite impamantarea energiilor superioare prin chakra inimii. Energia sa declanseaza centrul inimii sa se deschida catre energia Pamantului si catre Sinele Superior. In acest fel putem deveni un paratrasnet de energie vindecatoare pentru Pamant. Efectul de impamantare a Prasiolitului permite energiei sa treaca prin centrul inimii, curatand tiparele emotionale nearmonioase. Deschide inima catre energia compasiunii si conexiunii cu toti si toate. prasiolit

Prasiolitul face o sinteza intre aspectele superioare si inferioare ale corpului. Fiind legat atat de Ametist – Piatra Mintii, cat si de Citrin – Piatra Vointei, Ametistul Verde functioneaza precum o punte de legatura intre chakrele inferioare – cele legate de viata fizica, si chakrele superioare – cele legate de planurile non-fizice ale existentei. Prasiolitul este o piatra a chakrei inimii, nu doar datorita culorii sale, ci si datorita faptului ca este o piatra de echilibru intre taramurile superioare si cele inferioare. Chakra inimii este centrul energetic prin care putem experimenta energia eterica a iubirii si energia procrearii si a dorintelor fizice. Ametistul Verde lucreaza precum un translator intre aceste planuri, inima guvernand gandurile si actiunile din viata pamanteana. Prin legatura sa vibrationala cu Ametistul, Prasiolitul ne indruma sa pornim cu inima deschisa pe calea Spiritului. Prin legatura sa vibrationala cu Citrinul, Prasiolitul ne inseamna sa ne aliniam cu vointa Divina. Prasiolitul deschide si chakra celui de-al treilea ochi, dar si chakra coroana, trezindu-ne viziunile interioare.

In plan spiritual, Prasiolitul ii sustine pe cei fara impamantare sa isi refaca legatura cu Pamantul si in aceeasi masura, ii ajuta si pe cei care sunt mult prea impamantati si coplesiti de grijile lumesti sa se relaxeze si sa se deschida catre planul spiritual. Ne pune in acord cu frecventa Iubirii, cea care este baza tuturor cunostintelor spirituale si a tuturor mijloacelor prin care aceasta este impartasita.

prasiolitIn plan emotional, Prasiolitul intretine compasiunea, acceptarea de sine si respectul de sine. Ne reaminteste ca fiecare dintre noi poate impartasi Iubire si aceasta Iubire pe care o impartasim este cel mai important act spiritual. Ne invata sa primim energia Iubirii, reamintindu-ne ca prin acceptarea aceastei frecvente primite de la alte fiinte sau din planul Divin, onoram inima Creatorului.

Purtand sau tinand Prasiolit alaturi de Ametist, impreuna vor amplifica conexiunea cu taramul spiritual. Prasiolitul armonizeaza si cu Danburitul, creand o legatura intre taramul angelic si facilitand activarea Corpului de Lumina. Daca doriti sa amplificati puterile sau rapiditatea efectelor Prasiolitului, Moldavitul este alegerea ideala.

EFECTE TAMADUITOARE. Prasiolitul este o piatra excelenta care sustine inima fizica. Este utila si in cazul problemelor digestive, dezechilibrului acidului gastric si asimilarii nutrientilor. Este de folos si in cazul tulburarilor de alimentatie.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este indicat sa ajunga pana in dreptul inimii.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „PRASIOLITUL (AMETISTUL VERDE) – Piatra inimii care face echilibrul intre taramurile superioare si cele inferioare (SiO2)

  1. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: PIATRA SOARELUI – O piatra vesela (Ca,Na)((AI,Si)2Si2O8) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL AQUA AURA – Un calmant emotional si un protector energetic exceptional (SiO2+Au) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: