Anunțuri publicitare

CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual (SiO2)

cuart-satya-maniCUARTUL SATYA MANI este numele dat unui grup de specimene de Cuart, de la translucide pana la transparente, gasite in sudul Indiei. Cuartul Satya Mani este un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal(trigonal). Aceasta varietate de Cuart se gaseste in cea mai mare parte sub forma de bucati masive. Numele sau face referire la calitatile sale spirituale, Satya Mani insemnand in sanscrita Piatra Adevarului.

cuart-satya-maniCuartul Satya Mani este, dupa cum spune si numele sau, o piatra a adevarului spiritual si a initierii spirituale, ajutandu-ne sa auzim chemarea interioara catre adevarata noastra menire. Acest Cuart ne aduce bucuria care se naste din realizarea ca lumea fizica, materiala nu este nimic altceva decat manifestarea curentilor vitali profunzi din taramul spiritual. Cuartul Satya Mani ne ajuta sa ne trezim la adevarul propriei existente ca Spirit si Suflet si la adevarul profund al interdependentei dintre toate fiintele. Cuartul Satya Mani este o piatra a iluminarii, care aduce Lumina Adevarului in mintea fiecaruia, prin virtutea conexiunii sale cu inima. Aceasta piatra ne insufla puterea de exprimare a adevarului, ne ajuta sa incetam sa-i judecam pe ceilalti, ne deschide catre bunatate, compasiune si ne duce catre o constientizare mult mai clara. Curentii Cuartului Satya Mani intensifica circuitul constiintei dintre inima si creierul superior.

 

cuart-saty-mani

Cuartul Satya Mani rezoneaza puternic cu inima, in special cu puterea acestea de a sti si de a exprima adevarul. Cuartul Satya Mani rezoneaza puternic cu chakra gatului, mai mult decat cu centrii nervosi. Putem spune ca acest Cuart ne va invata sa rostim adevarul inimii, fara sa tinem cont de ceea ce creierul vrea sa editeze sau sa modifce inainte de exprimare. Creierul intotdeauna „vizualizeaza inainte” ce ar putea spune sau gandi ceilalti, insa inimii nu-i pasa deloc de acest aspect. Inima nu spune decat adevarul pe care il stie  din centrul existentei sale. Atunci cand meditam alaturi de Cuartul Satya Mani sau cand pur si simplu il purtam, inima este incurajata sa dea glas la ceea ce stie cel mai bine. Odata cu acest curaj, chakra gatului incepe sa rezoneze armonios cu acest Cuart si incepem sa vorbim fara sa stim ce urmeaza sa spunem, si cu toate astea continuam sa ne exprimam elocvent, in concordanta cu adevarul spus din inima. Aceasta modalitate de exprimare, direct din inima, fara a simti nevoia de a edita sau elimina nimic din ceea ce avem de spus, este esentiala pentru propria evolutie spirituala. Cuartul Satya Mani ne ajuta sa ne deschidem si sa ne acordam cu intelepciunea si adevarul inimii. Avand incredere in aceste curenti, vom fi ghidati catre un destin luminos.

quartz-satya-maniCuartul Satya Mani este o piatra a Luminii. Intruchipeaza Lumina in inima, o Lumina Alba, pura, care este precum o raza de soare care strapunge norii si ajunge pe Pamant. Imbibat cu traditia iluminiraii spirituale a sudului Indiei, energiile Cuartului Satya Mani vor imprastia Lumina Alba pura in intreaga fiinta. In mod suprinzator, creierul va fi ultimul care va fi inundat de aceasta Lumina. Cu toata ca suna ciudat, Cuartul Satya Mani cunoaste foarte bine cum actioneaza creierul si ca acesta descopera mii de metode de eschivare atunci cand simte ca urmeaza sa se confrunte cu adevarul  care ii ameninta autoritatea si puterea de control. Detinand un fel de istetime spirituala,  adevarul Cuartului Satya Mani calatoreste in tot corpul, umpland fiecare celula, organ si chakra  cu Lumina sa pura. Creierul este ultimul care primeste acest dar minunat. Este o strategie interesanta deoarece dupa ce Lumina constiintei a umplut corpul fizic, corpul eteric si cel astral, iluminand fiecare chakra, mintea rationala nu va mai avea nicio oportunitate de a se eschiva. Aceasta va trebui sa accepte Lumina adevarului si sa se predea cu bucurie in fata acesteia.

 

Cuartul Satya Mani urmeaza curentii traditionali ai energiei Kundalini. Energia Kundalini porneste de la chakra radacina, umple corpul cu Lumina, pana ajunge la chakra coroana. La fel porneste si Lumina adusa de Cuartul Satya Mani, lasand mintea rationala la urma, in acest fel, in momentul iluminarii mintii rationale, deja avem un corp de Lumina care este gata sa exprime numai Adevarul in Lume.cuart-satya-mani

Cuartul Satya Mani lucreaza armonios alaturi de Cuartul Satyaloka si Cuartul Nirvana, dar si cu Fenacitul, Natrolitul, Danburitul, Brookitul, Herderitul, Tectita Tibetana, Azeztulitul, Petalitul, Scolecitul si cu alte pietre cu vibratii superioare. Aceasta varietate de Cuart are o afinitate speciala pentru Moldavit, amplificand puterile de transformare spirituala ale Moldavitului. Cuartul Satya Mani intensifica potentialul benefic al tuturor mineralelor care au Siliciu in compozitia lor, in special al tuturor varietatilor de Cuart.

POZITIONARE. Plasat pe inima, Cuartul Satya Mani creeaza un „foc spiritual”, intetind focul interior – „Focul Adevarului”. Daca este purtat la gat este indicat sa ajunga pana in dreptul inimii sau intre chakra gatului si chakra inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual (SiO2)

  1. Pingback: TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: