Anunțuri publicitare

MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat

merlinit-misticMERLINITUL MISTIC este numele dat unui mineral unic, descoperit in Madagascar. Acesta nu a fost inca pe deplin analizat, insa este constituit din Cuart si Feldspat, dar prezinta si mici urme ale altor minerale. Culoarea sa este un amestec turbionar de negru si alb. Cuartul din compozitia Merlinitului Mistic cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal) si are o duritate de 7 pe scara Mohs. Feldspatul din compozitia Merlinitului Mistic cristalizeaza in sistem monoclinic si are o duritate de 5-6 pe scara Mohs. Aceste roci sunt plutonice, formate cand lava topita a fost prinsa sub scoarta terestra si s-a racit intr-o masa cristalina. Denumirea de Merlinit Mistic provine de la calitatile spirituale ale acestei pietre.

merlinit-misticMerlinitul Mistic, ca si Merlinitul inlatura valurile dintre lumea vazuta si cea nevazuta, deschizand usile pentru dezvoltarea abilitatilor intuitive precum clarvederea, clarauzul, clarsimtul si viziunile profetice. Merlinitul Mistic faciliteaza trezirea mintii latente si amintirea si asimilarea talentelor din vietile anterioare. Sporeste sensibilitatea si abilitatea de comunicare cu spiritele plantelor si ale animalelor, dar si cu alte entitati din lumea spirituala. Merlinitul Mistic este o piatra care este conectata cu toate elementele – Pamant, Aer, Foc si Apa.

O experienta mistica poate fi descrisa precum o realizare brusca a celui sau celei care suntem noi de fapt. Cea mai importanta calitate a Merlinitului Mistic este aceea de extindere a constiintei de sine pana in punctul critic cand aceasta realizare brusca are loc. Combinatia de alb si negru prezenta in compozitia Merlinitului Mistic simbolizeaza Lumina si Intunericul Sinelui. Pentru a fi completi, trebuie neaparat sa imbratisam ambele parti ale Sinelui in momentul in care trezirea spirituala are loc.

O alta calitate importanta a Merlinitului Mistic este aceea de readucere a partilor „exilate” ale Sinelui in lumina constiintei.  Aceasta poate fi dedusa din insasi structura fizica a acestei pietre – intrepatrunderea turbionara dintre Lumina si Intuneric. Trebuie sa aducem in Lumina inimii toate partile pe care le judecam sau le negam si sa iubim toate calitatile despre care ni s-a spus tot timpul ca sunt rele sau inacceptabile. Tocmai aceasta parte dificila duce la adevarata uniune mistica, cea care reintregeste Sinele si permite comuniunea Sinelui cu intreaga Lume.merlinit-mistic

Merlinitul mai are si calitatea de a influenta lumea prin intentii creative. Acest fel de influenta poate fi numita „magie”, magie pe care fiecare dintre noi o practica constient sau inconstient. De exemplu cand suntem nefericiti, avem tendinta de a ne plange de situatia noastra absolut neplacuta. Fara sa ne dam seama, plangandu-ne incontinuu, perpetuam aceasta stare. Cand suntem fericiti, avem tendinta de a exprima placerea si multumirea. Astfel de expresii ne pot influenta radical viata si modul de viata.

Merlinitul Mistic lucreaza foarte bine cu toate elementele : Pamant, Aer, Foc si Apa, dar si cu Al Cincilea Element, cel care reprezinta comuniunea tuturor celorlalte patru elemente intr-unul singur. Curentii sai energetici echilibrati ne ajuta sa ne aliniam energetic de la radacina pana la coroana si, in acest fel, puterea de manifestare creste considerabil. Merlinitul Mistic rezoneaza atat cu Alpha, cat si cu Omega – cu cele mai eterice si dense vibratii, dar si cu cele mai exaltate si impamantate, cu lumile cele mai deschide catre Divin, dar si cu planul fizic, cel strans legat de Pamant.

merlinit-misticMerlinitul Mistic rezoneaza cu Master Shamanit-ul, dar si cu toate formele de Azeztulit, cu Turmalina Neagra, cu Jaisul si Cuartul Fumuriu. In timpul procesului de readucere a partilor „exilate” ale Sinelui, vom simti nevoia sa folosim alaturi de Merlinitul Mistic si o piatra care ne invata iertarea, iar Celestitul ar fi o alegere ideala.

POZITIONARE. Merlinitul Mistic poate fi asezat pe inima sau pe cel de-al treilea ochi. Inima va tresalta de bucurie in prezenta unei astfel de pietre. Plasat pe cel de-al treilea ochi, Merlinitul Mistic linisteste mintea rationala, inlatura confuzia, ascute intuitia si deschide calea catre lumile interioare. Plasat sub chakra radacina, Merlinitul Mistic intareste conexiunea cu Pamantul, creand o impamantare placuta. Plasand un Merlinit Mistic sub chakra radacina si unul deasupra chakrei coroana, vom alinia toate chakrele si vom crea o coloana de Lumina foarte puternica.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: