Anunțuri publicitare

CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li)

cuart-cu-litiuCUARTUL CU LITIU este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Acesta se gaseste sub forma de cristale de Cuart prismatice cu incluziuni de Litiu de culoarea lavandei sau gri-roz. Aceasta varietate de Cuart se gaseste doar intr-o zona foarte indepartata din Minas Gerais, Brazilia.

Inca din primul moment cand atingem sau tinem in mana un cristal de Cuart cu Litiu putem simti cum energiile sale delicate, dar in aceeasi masura puternice, ne invadeaza intregul corp. Mai intai de toate se deschide chakra inimii, fiind urmata de un sentiment euforic. Imediat dupa aceasta euforie cel de-al treilea ochi  este stimulat si putem simti cum pulseaza energia pozitiva in fiecare centru nervos. Acest Cuart este surprinzator de puternic, putand fi folosit pentru a activa oricare chakra. Cuartul cu Litiu amplifica profunzimea meditatiei si calitatea viziunilor interioare. Vibratia acestui tip de Cuart este una de vindecare profunda, de pace emotionala, de eliberare de orice tensiune si de trezire a Sinelui Superior.

cuart-cu-litiuCedarea este una dintre cheile pentru eliberarea Sinelui si Cuartul cu Litiu pare sa faciliteze activarea energetica si deschiderea emotionala necesare pentru o eliberare completa de orice fel de atasament care leaga sau de care este legat Sinele. Tocmai aceasta calitate face din Cuartul cu Litiu o piatra excelenta pentru meditatie. Purtand mereu un astfel de Cuart, acesta ne va mentine intr-o stare continua de conexiune cu Mintea Superioara, dar si cu Inima Superioara.

Cuartul cu Litiu faciliteaza eliberarea de atasamente negative de orice fel si reimprospateaza fluxul energetic pozitiv oricand, oriunde. Acest Cuart se conecteaza in mod natural cu chakra inimii, cu chakra celui de-al treilea ochi, dar si cu mainile, insa fiecare centru energetic beneficiaza de energia blanda a acestuia. De energia Cuartului cu Litiu se pot bucura toti cei care cauta armonie in orice fel de relatie – de la prieteni si familie, la soti si iubiti. Puteti incerca si un mic exercitiu. Plasati cate un cristal de Cuart cu Litiu sub perna amandurora si observati schimbarile care apar ulterior.sfera-cuart-cu-litiu

Cuartul cu Litiu este un alt vindecator al inimii care atenueaza stresul, calmeaza nervii intinsi la maximum si sporeste relaxarea. Acest Cuart ne ajuta sa privim lumea cu alti ochi, intr-un mod mult mai echilibrat si sa o abordam ca atare. Acest cristal este excelent pentru copii, la sfarsitul zilei, tocmai pentru a se linisti inainte de a pasi in lumea viselor. Nu este insa doar cazul copiilor, Cuartul cu Litiu promovand un somn linistit pentru oricine il poarta. Atunci cand stresul si grijile din cursul zilei nu ne permit sa ne relaxam si sa adormim, Cuartul cu Litiu ne ajuta sa cream un spatiu linistit, lipsit de ganduri negre.

Cuartul cu Litiu este excelent pentru vindecarile vietilor anterioare, atunci cand experientele din vietile anterioare sunt strans legate de cele din aceasta viata. Acest tip de Cuart vindeca emotiile adanci, pe care le-am ascuns cu mult timp in urma si care trebuie vindecate complet pentru a continua pe acest minunat drum numit Viata.

cuart-cu-litiuCuartul cu Litiu este util pentru eliberarea de atasamente, mai ales atunci cand ne dorim prea multe si nu se intampla mai nimic. Este o vorba care spune ca „Cel mai frumos dar de la Dumnezeu este o rugaciune fara raspuns.” Uneori ceea ce ne dorim cel mai mult si credem ca este binele suprem pentru noi, nu se manifesta deloc. Traim niste vremuri in care cel mai bine este sa incetam sa mai cerem ceva anume, si mai bine ar fi sa cerem doar cat putem duce. Trebuie sa renuntam la aceasta dorinta continua de a detine controlul asupra tuturor experientelor si evenimentelor. Dorind atat de mult sa controlam totul, uitam de elementul surpriza, uitam sa ne bucuram si pierdem tocmai esentialul. Ceea ce credem in momentul de fata ca este binele suprem pentru noi, nu este neaparat in concordanta cu Binele Suprem. Tocmai de aceea trebuie sa lasam totul in mainile Divinitatii si sa lasam fluxul energetic continuu sa ne inunde intreaga fiinta. A ne preda in mainile Divinitatii nu inseamna renuntare, ci inseamna incredintare, acordare cu planul superior care trebuie urmat. Rupandu-ne complet de dorinta de control vom descoperi ca suntem mult mai echilibrati, mai relaxati emotional si fiind un flux continuu de energie, toate vor veni din abundenta.cuart-cu-litiu

In plan spiritual, Cuartul cu Litiu faciliteaza meditatia, calmand mintea si deschizand inima. Ne incurajeaza sa traim in prezent si sa eliberam gandurile care ne distrag de la meditatie.

In plan emotional, Cuartul cu Litiu permite energiilor de calm, de pace interioara si de iubire sa umple corpul emotional. Energiile sale se aseamana mult cu cele ale Lepidolitului si faciliteaza eliberarea grijilor, stresului si anxietatii.

Cuartul cu Litiu lucreaza armonios cu aproape toate cristalele, mineralele si pietrele, si este perfect de folosit impreuna cu Ajoitul, Petalitul, Kunzitul, Celestitul, Moldavitul, Sugilitul, Ambligonitul, Hiddenitul si cu alte minerale care contin Litiu. Rubinul alaturi de Cuartul cu Litiu va intari conexiunea cu chakrele inferioare. Danburitul, Fenacitul, Azeztulitul, Natrolitul, Scolecitul sau Cuartul Satyaloka vor spori conexiunea cu chakrele transpersonale si cu dimensiunile de dincolo de trupul fizic.

cuart-cu-litiuEFECTE TAMADUITOARE. Cuartul cu Litiu reduce intensitatea si frecventa atacurilor de panica si anxietate. Este un bun sustinator pentru cei care fac tratamente cu antidepresive sau cu alte medicamente pentru boli mintale.

POZITIONARE. Cuartul cu Litiu poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Plasat in cada de baie poate fi deasemenea o experienta relaxanta si aducatoare de pace. Cristalele de Cuart cu Litiu pot fi si „plantate” in gradini sau in ghivecele florilor, acestea stimuland cresterea plantelor.

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li)

  1. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: