Anunțuri publicitare

CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2)

cuart-tibetanCUARTUL NEGRU TIBETAN este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Majoritatea cristalelor de Cuart Tibetan au doua varfuri si multe dintre ele au in interiorul lor niste urme negre ale unui mineral despre care nu se stie inca ce e. Denumirea de „negru” nu descrie complet culoare acestor cristale, din moment ce multe dintre acestea care contin acel mineral nu sunt in totalitate negre, unele fiind chiar aproape transparente. Cuartul Negru Tibetan se gaseste in Muntii Himalaya din Tibet si Nepal.

Muntii Himalaya din Tibet, unde se gasesc aceste cristale, sunt printre cele mai sacre zone de pe Pamant. Tibetanii au fost fara indoaiala atrasi de acestea datorita acordajului spiritual superior unic, iar miile de ani de practici spirituale din acesta regiune au crescut nivelul vibrational al intregii zone.

cuart-tibetanCuartul Negru Tibetan cu doaua varfuri este unul dintre cele mai puternice cristale pentru protectie descoperite. Purtand un astfel de Cuart, se creeaza „o bula de Lumina” in jurul corpului, permitand numai energiilor prozitive sa treaca de campul auric. Dormind cu un astfel de cristal sau in preajma acestuia, ne protejeaza de energiile astrale inferioare si inlatura visele deranjante. Avand mai multe cristale de Cuart Negru Tibetan in locuinta noastra, acestea curata si purifica zona de orice influenta negativa. Aceste pot fi plasate si pe televizor / laptop / monitor sau in preajma acestora pentru a contracara dizarmoniile pe care acestea le pot emana.

Meditatia cu un Cuart Negru Tibetan poate fi cea mai benefica, mai ales pentru cei care au o afinitate pentru budismul tibetan. Cuartul Negru Tibetan pare sa emita tot timpul un „OM” linistit. Acesta este un activator puternic al celui de-al treilea ochi. Cuartul Negru Tibetan rezoneaza cu o vigilenta tacuta care este esentiala pentru meditatie si ne sustine nici sa nu adormim, nici sa ne pierdem intr-un vortex de ganduri.

Cand vine vorba despre protectie si purificare, Cuartul Negru Tibetan emana energii care activeaza si echilibreaza chakrele si meridianele. Daca vreuna dintre chakre sau vreun punct nodal sunt blocate sau lente, atingand acel punct cu varful unui Cuart Negru Tibetan, problema este atenuata rapid. Pentru vindecarea cu cristale a intregului corp, putem plasa Cuarturi Negre Tibetane cu doua varfuri pe fiecare dintre cele 7 chakre. Acestea trebuie aliniate de-a lungul coloanei de chakre. Acestea creeaza o legatura energetica intre toate cristalele folosite si intareste conexiunea dintre toate punctele corpului energetic. Folosind Cuartul Negru Tibetan in acest fel ne curatam intregul sistem de energii subtile, eliberand calea unui flux vibrational pozitiv.cuart-tibetan

Cuartul Negru Tibetan asigura o expansiune rapida a contiintei, dar in acelasi timp intareste si impamantarea. Acest minunat aliat poarta in matricea sa energiile stravechi si arhivele spirituale ale Tibetului. Pentru cei care se simt foarte atasati de Tibet, acest cristal ii face sa se simta „ca acasa”oriunde s-ar afla. Cuartul Negru Tibetan este un puternic activator al chakrelor superioare si imbunatateste conexiunea cu planurile superioare. Acest Cuart ne ajuta sa impamantam nivelul superior al constiintei Sinelui Superior. Cuartul Negru Tibetan pulseaza cu un ton aproape perceptibil care vibreaza in chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroana si chakra inimii. Cuartul Negru Tibetan este un vindecator excelent, inlaturand pana si cele mai indaratnice tipare energetice.

cuart-tibetanCuartul Negru Tibetan ii aduce aurei o energie asemenatoarea unui fulger in intuneric. Cu cat Lumina patrunde in interiorul campului energetic, cu atat aura se extinde si creaza in jurul corpului acea „bula de Lumina”despre care am scris mai sus. Aceasta „bula de Lumina” nu functioneza doar ca un scut, ci aduce Lumina si constiinta superioara celor cu care intra in contact, dar si mediului inconjurator. Mai pe scurt aceste cristale ne transforma in ambasadori ai energiei superioare pe care o poarta, iar noi o impartasim cu ceilalti, dar si cu Pamantul.

In plan spiritual, Cuartul Negru Tibetan ne deschide calea catre o vasta stare de constiinta. Aceste cristale curata campul auric si umple cu Lumina corpul fizic si cel energetic. Cuartul Negru Tibetan sustine corpul fizic sa integreze si sa foloseasca aceasta Lumina pentru crestere spirituala si vindecare fizica.

In plan emotional, Cuartul Negru Tibetan ne sustine sa inlaturam atasamentele, tocmai pentru a da voie emotiilor sa iasa la suprafata. Emotiile sunt cele care ne arata stadiul in care ne aflam si cele care ne arata ce mai avem de vindecat. Nu trebuie sa ne fie frica de emotii. Calea spre Lumina nu este decat prin intuneric.

Cuartul Negru Tibetan armonizeaza cu Moldavitul, Cuartul Lemurian, Cuartul cu Litiu, si Cuartul Faden. cuart-tibetanCombinand acest cristal cu Azeztulitul, impreuna ne conecteaza cu energiile angelice. Folosit impreuna cu Fenacitul, acestea doua imbunatatesc experientele vizionare.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Negru Tibetan vindeca in primul rand si repara sistemul nervos, inclusiv teaca de mielina, creierul si ganglionii nervilor care genereaza energiile electromagnetice ale chakrelor.

POZITIONARE. Cuartul Negru Tibetan poate fi tinut in palma sau plasat pe locul afectat. Pentru deblocare unei chakre, acesta se aseaza pe aceasta chakra, cu un varf spre chakra coroana si cu unul spre chakra radacina. Daca este purtat la gat, este recomandat sa fie purtat in aceeasi pozitie, cu varfurile de-a lungul coloanei de Lumina. Cuartul Negru Tibetan este un cristal perfect pentru a crea retele de cristale in jurul patului, al spatiului de meditatie sau al casei, deoarece acestea creeaza un mini-vortex plin de vibratii pozitive.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2)

  1. Pingback: CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: