Anunțuri publicitare

CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au)

cuart-tazan-auraExista numai cateva cristale speciale, create in laborator, care din punct de vedere energetic sunt active, unice si folositoare. In general, pietrele care sunt colorate sau vopsite cu diverse substante pentru a le face mai atractive, din punct de vedere energetic, nu emit tocmai ce ar putea emite daca nu ar fi „impodobite” sau nu mai emit nimic. Pe langa Cuartul Aqua Aura, Cuartul Angel Aura, Cuartul Titan Aura, Cuartul Auriu Imperial, Cuartul Albastru Siberian, si Cuartul Tanzan Aura face exceptie de la regula, toate acestea fiind Cuarturi speciale create in laborator.

cuart-tanzan-auraCUARTUL TANZAN AURA este creat atunci cand, printr-un tratament special, cristalele de Cuart sunt acoperite cu vapori si particule fine de Indiu, Niobiu si Aur. Cristalul rezultat in urma acestui tratament prezinta suprafete de o culoare albastru-violet aprins,si prezinta irizatii scanteietoare. Numele de Cuart Tanzan Aura deriva de la asemanarea culorii si a proprietatilor energetice cu cele ale Tanzanitului. Cuartul Tanzan Aura are o duritate de 7 pe scara Mohs, iar culoarea sa este permanenta. Nu poate fi spalata sau curatata. Energiile Cuartului, ale Indiului, ale Niobiului si ale Aurului se combina pentru a emana un spectru special de energii subtile.

Cuartul Tanzan Aura este o piatra superba care poarta cu tarie Raza Indigo/Violet. Acesta acopera acelasi spectru de culori ca si tizul sau, Tanzanitul, si bineinteles ca salucirea culorilor sale este inrudita cu cea expusa de cele mai fine specimene de Tanzanit. Ca si „verii” sai, Cuartul Aqua Aura, Cuartul Auriu Imperial si Cuartul Angel Aura, Cuartul Tanzan Aura este creat prin acoperirea piroelectrica a Cuartului Incolor cu atomi de compusi metalici – in cazul acesta Indiu, Niobiu si Aur, fiecare fiind metale puternice cu „abilitati”unice. Cand sunt combinate cu un cristal de Cuart Pur, cel care le amplifica puterile, aceste elemente creeaza un tipar vibrational intens.cuart-tanzan-aura

Cuartul Tanzan Aura este unul dintre cele mai puternice cristale care sustine dezvoltarea abilitatilor parapsihice aflate in stare latenta si ne ajuta sa imbunatatim conexiunea constienta cu Spiritul. Este un ajutor incredibil pentru toti cei cu o intuitie foarte dezvoltata – mediumuri, shamani, vindecatori, dar si pentru cei care doresc pur si simplu sa isi imbunatateasca perceptiile subtile. Cuartul Tanzan Aura stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana, imbinand si unificand energiile acestora. Asadar, poate activa toti centrii mentali si ii poate uni intre ei astfel incat sa lucreze toti ca unul. Aceasta unire este de fapt precursorul trezirii intregului creier si dobandirea intregului potential uman.

Cuartul Tanzan Aura poate deschide privirea interioara catre constientizarea „altor lumi” care coexista cu nivelul fizic vibrational al Pamantului. In consecinta Cuartul Tanzan Aura ne permite sa comunicam cu entitati din taramurile care in mod normal sunt invizibile. Acest Cuart special creat in laborator ne ofera acces la cunostinte ascunse si ii ajuta pe calatorii interdimensionali sa acceseze Arhiva Akashica si alte niveluri de informatie.

Purtand sau meditand cu un astfel de cristal, putem activa perceptia A”Perlei Albastre”, descrisa de mistici precum un cerc mic de Lumina albastru-electric care apare uneori pentru o clipa in campul vizual, de obicei ca un semn de progres spiritual sau atunci cand luam o decizie corecta privind calea dharmica. Meditand asupra „Perlei Albastre” atunci cand purtam sau tinem in mana un Cuart Tanzan Aura, putem sa percepem mai usor acest fenomen paranormal, care ne poate aduce ghidare spirituala semnificativa. Sustinerea vizualizarii „Perlei Albastre”, pentru perioade din ce in ce mai lungi, este un semn de intarire a tuturor simturilor superioare, si poate conduce la samadhi. Cuartul Tanzan Aura poate fi o unealta foarte utila pentru un asa efort.

cuart-tanzan-auraCuartul Tanzan Aura a aparut in primul rand pentru a activa Chakra Steaua Sufletului. Aceasta chakra este situata la aproximativ 15 centimetri deasupra capului. Mai este numita si a opta chakra si este prima dintre cele transcendentale, non-fizice, de deasupra capului. Avem mai multe chakre deasupra capului, insa Chakra Steaua Sufletului este cea care ne ofera acces catre nivelurile, sferele sau dimensiunile superioare. Chakra Steaua Sufletului se afla in stare latenta in cei mai multi dintre oameni deoarece si-au pierdut conexiunea cu Sufletul. Cuartul Tanzan Aura lucreaza cu Flacara Violet a transformarii spirituale si cu „Samanta Perlei Albastre”a discernamantului Sufletului. „Samanta Perlei Albastre”este simbolul Chakrei Steaua Sufletului si poate fi activata numai dupa ce avem chakra coroana activata si aliniata cu propriul scop suprem. Acest cristal minunat aliniaza perfect Sufletul cu Spiritul. Acest aliniament aduce schimbari majore la nivel de constiinta si incepem sa realizam adevarata noastra natura divina. Cuartul Tanzan Aura curata si activeaza chakra gatului si pe cea a celui de-al treilea ochi, vindecandu-i pe aceia care si-au inchis cel de-al treilea ochi si au refuzat sa vada nedreptatile, ba mai mult au incetat si sa exprime propriul adevar. Beneficiul aceste vindecari este invatarea vederii, auzirii si exprimarii „limbajului Luminii”. Aceasta intelegere este bazata pe geometrie sacra, sunete sacre si imagini clare ale Universului Cuantic, unde stiinta si misticismul sunt una si aceeasi.

Cuartul Tanzan Aura poate imbunatati abilitatile mentale chiar si in planul terestru. Sustine gandirea limpede si imbunatateste memoria. Ne ajuta sa gasim inspiratie si solutii noi la problemele foarte vechi, incepand sa gandim ïn afara cutiei”. Din punct de vedere emotional, Cuartul Tanzan Aura ne permite sa aprindem pasiunea spirituala si sa depasim starile de indiferenta si plictiseala.cuart-tanzan-aura

In plan spiritual, Cuartul Tanzan Aura ridica rapid nivelul vibrational al celui care-l poarta; aceasta ii extinde mandala personala sau „planul original” care se afla in „Samanta Perlei Albastre”, permitand accesarea informatiilor aflate in Arhivele Akashice. Cuartul Tanza Aura poate fi folosit ulterior pentru calatoriile interioare sau extracorporale.

In plan emotional, Cuartul Tanzan Aura aduce o intelegere plina de compasiune. Ne ajuta sa eliminam stresul si ingrijorarile care ne-au impiedicat cresterea emotionala. Acest Cuart special confera o mangaiere profunda, dizolva blocajele emotionale si le inlocuieste cu iubire neconditionata.

In plan fizic, Cuartul Tanzan Aura ne ajuta sa tratam orice reziduu karmic care afecteaza corpul fizic.

Cuartul Tanzan Aura armonizeaza cu celelalte cuarturi speciale create in laborator – Cuartul Aqua Aura, Cuartul Angel Aura si Cuartul Auriu Imperial, dar si cu Moldavitul, Azeztulitul, Fenacitul, Natrolitul, Lapis Lazuli si Ametistul.

 

cuart-tazna-auraEFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Tanzan Aura are un puternic efect regulator asupra glandei pituitare, a celei pineale si asupra hipotalamusului. Confera echilibru la nivel fizic, Indiul ajuta la asimilarea mineralelor, sustine echilibrul metabolic si hormonal optim si conduce la bunastare fizica si mentala. Se crede ca este un anticarcinogen si ca reactiveaza, din punct de vedere energetic, tiroida inactiva. Are efecte benefice asupra metabolismului, migrenelor, insomniei, tulburarii deficitului de atentie si hiperactivitatii (ADHD), sistemului imunitar, pneumoniei, convalescentei, depresiei, inflamatiilor, tiroidei, fibromialgiei, lupusului, diabetului, vederii, glaucomului, sistemului urinar, presiunii sangelui, circulatiei, pancreasului, splinei si ficatului.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Are efecte puternice daca este plasat pe gat, pe cel de-al treilea ochi sau pe crestetul capului.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: