Anunțuri publicitare

CUARTUL ALBASTRU SIBERIAN – O piatra mistica ce imbina energia mainii Omului cu cea a Lumii Minerale (SiO2+Co)

cuart-albastru-siberian

CUART ALBASTRU SIBERIAN este numele dat unei varietati de Cuart special crescut in laborator, care a fost creat in Rusia. Este un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Albastrul sau izbitor se datoreaza Cobaltului introdus in solutia de crestere a cristalului.

Chiar daca aceste cristale sunt create in laborator, foarte multe persoane le simt foarte puternice din punct de vedere energetic. Nicio alta piatra din regnul mineral nu mai poarta cu atata tarie energia Razei Albastre, precum o face Cuartul Albastru Siberian. Aceste cristale uimitoare activeaza instantaneu atat chakra gatului, cat si pe cea a celui de-al treilea ochi, armonia activarii ambelor chakre trezind Mintea Superioara, dar si facilitand comunicarea cu usurinta a ceea ce ne este revelat. Ne ajuta sa trecem peste sistemul de credinte limitat si sa cunoastem „Taramul Posibilitatilor Infinite” si ne inculca incredere in propria intuitie. Reduce tensiunea si calmeaza trupul prin linistirea mintii rationale, ajutandu-ne sa ne detasam de emotiile inferioare. Energia Cuartului Albastru Siberian inteteste calitatile parapsihice ale tuturor celor cu care intra in contact si este un bun ghid pentru cei care vor sa isi dezvolte clarviziunea, clarauditia, clarsimtul, telechinezia, calitatile de medium si abilitatile de comunicare interdimensionala. Celor care deja au aceste calitati dezvoltate, Cuartul Auriu Siberian le confera o stare de echilibru si calm, stabilizand energiile cu care intra in contact si ii ajuta sa ramana centrati, concentrati si puri, atat in timpul, dar si dupa ce au primit informatiile necesare din Sferele Inalte.

cuart albastru siberianCuartul Albastru Siberian este rezultatul imbinarii energiei mainii omului cu cea a Lumii Minerale. Aceste cristale au fost crescute in laborator tocmai pentru culoarea lor vibranta, foarte rafinata si fara cusur. Cuartul de cultura este o forma mai pura a Cuartului, neavand niciun fel de incluziune si un tipar molecular mai stabil, ceea ce sporeste miscarea energiei in interiorul cristalui, dar mai ales in exteriorul acestuia. Cuartul din aceast cristal actioneaza ca un amplificator pentru energia Cobaltului cu care acesta a crescut. Raza Albastru-Cobalt aduce o imbinare de serenitate, puritate si frumusete.

Ca si Cuartul Natural, Cuartul Auriu Siberian este programabil, iar in acest caz pietrele sunt predispuse la imbunatatirea abilitatilor parapsihice. Datorita acestui acordaj, putem obtine rezultate excelente in momentul cand acesta este deja programat pentru a oferi asistenta in orice activitate parapsihica. De exemplu, atunci cand cautam un obiect pierdut, putem medita cu un cristal de Cuart Albastru Siberian, timp in care vizualizam obiectul si concentram intentia localizarii obiectului asupra cristalului. Apoi putem dormi cu acest cristal sub perna, incercand sa observam indicii in vis. Apoi din nou putem medita cu acelasi cristal, fiind foarte atenti la toate imaginile si indiciile pe care le primim. Cuartul Albastru Siberian poate fi programat si folosit in cazul oricarei abilitati parapsihice.

 

cuart-albastru-siberian

Cuartul Albastru Siberian ne conecteaza cu Elementul Apa, si astfel cu taramul emotiilor si cu Spiritul. Poate fi o piatra vindecatoare pentru cei care se simt neintelesi. Cand purtam acest cristal ne simtim „ca acasa”oriunde si ne ajuta sa ne conectam mult mai usor cu ceilalti, timp in care dispare sentimentul neconfortabil de a fi diferit fata de ceilalti. Cuartul Albastru Siberian ilumineaza umanitatea pe care o impartasim cu totii in planul emotional si in cel spiritual, amintindu-ne asta si ajutandu-ne sa exprimam liber acest adevar.

 

 

cuart-albastru-siberianCuartul Albastru Siberian este foarte recomandat celor care studiaza stiinta, matematica, scrierea creativa, vorbitul in public, actoria, dar si celor care vor sa isi dezvolte abilitatile parapsihice. Ii ajuta foarte mult si pe cei care vor sa isi cunoasca vietile anterioare. Este foarte important sa ne cunoastem trecutul, pentru a putea trai prezentul si a ne bucura din plin de el si pentru a putea inainte mai usori spre viitor.

Cuartul Albastru Siberian este o piatra mistica ce uneste chakra gatului cu chakra celui de-al treilea ochi, dar si cu chakra coroana, conferind experiente vizionare intense. Ridica starea de spirit si conduce la o stare de pace interioara profunda. Permite infuzarea corpului fizic si al celor subtile cu energia constiintei cosmice.

 

Cuartul Albastru Siberian armonizeaza cu Danburitul, Ametistul, Moldavitul, Opalul de Oregon, Aragonitul Albastru, Shattuckitul si Fenacitul. Abilitatile sale parapsihice ii sunt amplificate de Iolit si de Opalul Albastru Owyhee.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Albastru Siberian ofera suport energetic in vindecarea afectiunilor gatului sau ale creierului, in mod special al celor ale lobului prefrontal. Sustine invatarea, retinerea informatiilor si ii calmeaza pe cei care sufera de dementa. Are efecte benefice asupra ulcerelor stomacale, inflamatiilor, arsurilor solare, gatului intepenit si a crampelor musculare.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau pozitionat pe corp. Este recomandat sa fie purtat la gat. In timpul meditatiei, cel mai bine functioneaza daca este asezat pe cel de-al treilea ochi, deoarece stimuleaza clarvederea si telepatia si imbunatateste comunicarea. Faciliteaza rostirea adevarului personal, inclusiv auzirea acestuia de catre ceilalti.

cuart-siberian

ALTE VARIETATI DE CUART SIBERIAN :

CUARTUL SIBERIAN VIOLET rezoneaza cu chakra coroana si cu cele superioare acesteia. Stimuleaza puternic cel de-al treilea ochi si chakrele superioare chakrei coroana, conferind stari de constiinta mistice. Opereaza pe niveluri subtile, ne ajuta sa cocream realitatea, dar si sa ramanem centrati si ancorati in timpul meditatiei sau al altor tehnici spirituale.

CUARTUL SIBERIAN VERDE rezoneaza cu chakra inimii si cu cea superioara a inimii, avand o vibratie plina de iubire care vindeca inima si emotiile. Conduce la prosperitate si la abundenta si are efecte benefice asupra sanatatii, iubirii si situatiei financiare. In plan psihologic, aceasta piatra armonizeaza disputele si intalnirile dintre oamenii care au puncte de vedere opuse. In plan fizic, Cuartul Siberian Verde are efecte benefice asupra inimii, plamanilor si al raului de altitudine.

CUARTUL SIBERIAN AURIU stimuleaza chakra plexului solar, elimina blocajele emotionale si aplifica puterea vointei si capacitatea de a manifesta intentiile creatoare pozitive. Conecteaza mintea cu emotiile, reveleaza cauzele psihosomatice ale bolilor si le vindeca.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CUARTUL ALBASTRU SIBERIAN – O piatra mistica ce imbina energia mainii Omului cu cea a Lumii Minerale (SiO2+Co)

  1. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: