Anunțuri publicitare

CUARTUL AURIU IMPERIAL – Cristalul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marele Plan (SiO2 + Fe, Ti)

imperialgold quartz;CUARTUL AURIU IMPERIAL este un alt Cuart special creat in laborator, prin acelasi procedeu prin care sunt create si celelalte varietati de Cuart speciale fabricate in laborator, in cazul acesta suprafata Cuartului fiind acoperita cu vapori de Fier si Titan. Cristalul rezultat in urma acestui proces prezinta o culoare portocaliu-aurie, cu sclipiri irizate stralucitoare. Numele acestuia deriva din culoarea rezultata si de la asemanarea energetica cu Topazul Imperial. Cuartul Auriu Imperial are o duritate de 7 pe scara Mohs si culoarea care il imbraca este permanenta. Aceasta nu poate fi indepartatat de pe suprafata Cuartului prin spalare sau razuire, chiar daca acesta este taiat sau polizat. Energia Cuartului se combina cu cea a Titanului si cu cea a Fierului pentru a emana un spectru unic de energii subtile.

imperial gold quartz.Cuartul Auriu Imperial creeaza legatura perfecta intre chakra plexului solar si chakra inimii, punand in valoare cele mai inalte trasaturi ale acestora. Plexul Solar este lacasul vointei si al puterii de manifestare. Este centrul energetic prin care putem face ca visele sa devina realitate.  Chakra Inimii este, bineinteles, portalul energetic prin care este manifestata iubirea si prin intermediul caruia simtim intens conexiunea cu Divinitatea. Cuartul Auriu Imperial emana o energie care unifica si imbina vibratiile chakrei inimii cu cele ale chakrei plexului solar. Asadar sustine uniunea dintre iubire si vointa, ajutandu-ne sa dedicam puterea manifestarii tocmai ghidarii intelepte a inimii.

 

 

 

 

 

Cuartul Auriu Imperial impartaseste un sentiment de suveranitate, oferindu-ne „stapanire” asupra propriei vieti si imperial gold quartzimbunatatindu-ne puterea co-creatiei constiente alaturi de Divinitate. Ne ajuta sa eliminam autosabotajul, aliniind propriile actiuni cu Binele Superior. Cuartul Auriu Imperial sustine toate dorintele binevoitoare si ajuta la manifestarea acestora.  Sustine in dezvoltarea generozitatii, ceea ce creste totodata si fluxul abundentei. Este o piatra  a compasiunii profunde care aduce succes in preocuparile altruiste.

Cuartul Auriu Imperial are multe calitati de bun augur datorita jocului de culori intens pe care il prezinta, auriul, rozul si portocaliul imbinandu-se pentru a crea acest cristal unic. Este un cristal empatic care dirijeaza energia acolo unde este nevoie cel mai mult, pentru a stimula, pentru a vindeca, pentru a reincarca cu energie benefica si pentru a „remotiva”. Ne permite sa accesam rapid rezervele si resursele interioare, indepartand dubiile, fricile si nehotararile. Ne ajuta sa recunoastem propriile talente speciale si abilitati creative si inculca unitate si entuziasm, atragand in jurul nostru numai oameni cu adevarat de ajutor.

imperial gold quartz;.,Cuartul Auriu Imperial este un cristal optimist, care inspira voie buna si ne sustine sa crestem nivelul de stima si incredere de sine prin inlaturarea tendintelor autodistructive, toate acestea promovand instantaneu sentimentul ca si noi contam. Cuartul Auriu Imperial poate uni chakra sacrala, cu cea a plexului solar si cu chakra inimii pentru o centrare sinergica uimitoare. Pentru a fi in serviciul umanitatii, trebuie sa ii permitem inimii sa ofere, dar si sa primeasca, sa se reinnoiasca si sa renasca. Cuartul Auriu Imperial stimuleaza deasemenea si intelectul, imbunatatind concentrarea pe toate planurile, dar si claritatea mentala, astfel incat sa vedem mai mult din marele plan din care cu totii facem parte.

 

 

 

 

Cuartul Auriu Imperial face bine „miezului” corpului fizic, imprumutand energie inimii si plamanilor, sistemului imperial gold quartz.,.circulator, dar si stomacului si intregului sistem digestiv. Sustine la nivel vibrational ficatul, vezica biliara si splina. Ii sustine in mod special pe cei carora le lipseste energia vitala, sa dobandeasca mai multa sanatate vibranta si stare de bine.

Cuartul Auriu Imperial este extrem de „programabil”, astfel acesta poate amplifica intentiile cuiva in orice zona, in special in cele inspirate de iubire si compasiune.

In plan spiritual, Cuartul Auriu Imperial ne invata sa concentram propriile intentii asupra aspectelor spirituale ale vietii, grabind dezvoltarea spirituala, mai ales in cazul celor care si-au pierdut adevaratul scop.

In plan emotional, Cuartul Auriu Imperial este un sustinator emotional excelent, facilitand stabiliatea emotionala centrata in inima si maturitatea care ne face sa fim receptivi la iubirea venita din toate partile. Aceste cristal poate fi folosit precum o baterie emotionala care ne incarca cu optimism si ne intareste credinta, reamintindu-ne originile divine.

 

 

imperial gold quartz;.,;.Cuartul Auriu Imperial lucreaza in mod sinergic alaturi de Cuartul Aqua Aura, Cuartul Angel Aura si Cuartul Tanzan Aura, dar la fel de bine si alaturi de Vivianit, Jasp Ocean, Citrin, Labradorit Auriu, Danburit, Ametist si Moldavit.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Auriu Imperial sporeste vitalitatea si sustine sistemul digestiv, fortifica nervii si stimuleaza metabolismul. Este o piatra excelenta pentru cei care sunt predispusi la epuizare nervoasa sau fizica.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este ideal sa ajunga pana in dreptul plexului solar sau al inimii, sau chiar undeva intre acestea.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CUARTUL AURIU IMPERIAL – Cristalul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marele Plan (SiO2 + Fe, Ti)

  1. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: