Anunțuri publicitare

CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti)

cuart titan aura';.,CUART TITAN AURA este numele dat unei varietati speciale de Cuart fabricat in laborator. Cuartul este supus aceluiasi tratament ca si Cuartul Aqua Aura si Cuartul Angel Aura, numai ca in loc de vapori de Aur si Plantina, Cuartul Titan Aura este acoperit cu vapori de Titan si alti oxizi metalici. Rezultatul este un Cuart cu reflexii multicolore, iar din punct de vedere energetic, emana o energie diferita fata de Cuartul netratat.

90b3bb3e-5d30-422f-b45c-707da0f31842Cuartul Titan Aura este cel mai puternic Cuart special creat in laborator. Din punct de vedere energetic, Cuartul Titan Aura proiecteaza tarie, agerime si putere fizica. Aceste proprietati sunt amplificate de Cuartul care sta la baza acestei varietati speciale. Din punct de vedere vizual, cristalele multi-fatetate reflecta lumina in toate directiile, iar suprafetele iridescente acoperite cu Titan stralucesc si isi schimba culoarea in functie de pozitia din care il privim. Nuantele bogate de albastru, rosu, auriu, magenta si verde sunt o adevarata incantare pentru ochi si un puternic activator si energizant al tuturor chakrelor, dar si a corpului fizic. Purtand un astfel de cristal, ne simtim impamantati, echilibrati si energizati in acelasi timp.

Cuartul Titan Aura ne face mai capabili sa manuim cu usurinta experienta lumeasca – ne ajuta sa fim mai concentrati, mai increzatori, sa devenim constienti de tot ceea ce ne inconjoara, mai amuzati de viata in general si mai pregatiti sa facem fata la tot ce trebuie sa experimentam. Ne ajuta sa acceptam responsabilitatile cu usurinta, fara a le simti ca fiind poveri. Cuartul Titan Aura poate activa si abilitatile psihice, in special cele analitice, partea rationala a mintii, fiind totodata si un intensificator al simtului umorului. Acest aliat este excelent pentru toti cei care au un nivel vibrational scazut sau care au in fata o zi plina, solicitanta din punct de vedere fizic sau mental.cuart titan aura.

Cuartul Titan Aura confera vitalitate, fiind recomandat celor care au tendinta de a fi prea aerieni, prea seriosi si celor care au nevoie de mai multa forta vitala. Chiar si cei care au deja „in stoc” vitalitatea pe care o aduce Cuartul Titan Aura vor simti o amplificare semnificativa a chefului si Bucuriei de Viata.

Cuartul Titan Aura stimuleaza umorul si relaxarea, ajutandu-ne sa luam viata mai usor. Ar trebui purtata de toti cei care fac stand-up comedy. Aceasta varietate de Cuart special fabricat in laborator este ideala de purtat ca bijuterie, datorita puterii sale de a amplifica energia si vitalitatea. Este o piatra excelenta si pentru meditatie.

cuart titan aura.,Cuartul Titan Aura este un cristal care prezinta cel mai uimitor spectru de culori metalice ale curcubeului. Curata canalul fortei vitale pentru ca aceasta sa circula in voie. Sustine in acelasi timp forta vitala subtila din toate corpurile – fizic, emotional, mental, spiritual – si din campul auric. Aceasta energie pozitiva este un perfect scut impotriva tuturor felurilor de poluare, inclusiv a oamenilor negativi si a razelor daunatoare.

In plan spiritual, Cuartul Titan Aura este foarte energizant si insufletitor pentru toate chakrele. Trezeste si activeaza toti centrii energetici, inlaturand amaraciunea si inlocuind-o cu Bucurie nelimitata. Purtand sau meditand cu un astfel de cristal care ne ia privirea, putem sa avem noi perspective asupra tuturor tipurilor de relatii pe care le avem, atat cu Sinele, cat si cu ghizii spirituali si oamenii din jurul nostru.cuart titan aura';.

In plan emotional, Cuartul Titan Aura vindeca relatiile stresante. Interactiunile noastre cu ceilalti ne ajuta doar sa descoperim aspecte despre Sine. Aceste intercatiuni ne ofera oportunitatea de a ne vedea pe noi insine mai clar. Cuartul Titan Aura grabeste procesul de descoperire de Sine.

cuart titan aura';Cuartul Titan Aura poate fi combinat cu Moldavitul, impreuna amplificand energiile spirituale si indreptand vitalitatea fizica si mentala in cele mai bune directii. Cacoxenitul sustine concentrarea energiilor reinnoite catre scopuri spirituale. Lapis Lazuli, Safirul Albastru, Iolitul si Lazulitul amplifica abilitatile mentale. Strombolitul sporeste simtul umorului promovat de Cuartul Titan Aura.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Titan Aura stimuleaza intregul sistem endocrin si este util in special pentru a reactiva un sistem imunitar lenes.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti)

  1. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: