Anunțuri publicitare

CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag)

cuart angel aura;.,CUARTUL ANGEL AURA. Din punctul meu de vedere, pietrele care sunt colorate artificial, pentru a le evidentia culoarea si pentru a le face mai atractive, sunt afectate din punct de vedere energetic. Cuartul Angel Aura, alaturi de Cuartul Aqua Aura, sunt doua exceptii de la aceasta „regula”. Cuartul Angel Aura se formeaza atunci cand Cuartul este supus unui tratament special, suprafata acestuia fiind acoperita cu pulbere fina de Platina si Argint vaporizata. Rezultatul acestui tratament special este un cristal cu suprafete argintii si sclipiri irizate. Numele de Cuart Angel Aura deriva de la culoarea sa care ne duce cu gandul la aripile diafane ale Ingerilor si de la conexiunea energetica cu Taramul Angelic. Cuartul Angel Aura are duritatea 7 pe scara Mohs, iar culoarea rezultata in urma tratamentului special este permanenta, aceasta fiind imposibil de spalat sau de curatat. Energiile Cuartului, ale Plantinei si ale Aluminiului se combina pentru a emana un spectru unic de energii subtile.

cuart angel aura.,Sclipirile irizatiilor care evidentiaza Cuartul Angel Aura ne induc imediat o stare de pace profunda. Acest cristal are calitatea de a stimula Spiritul si de ne schimba imediat starea de spirit. Meditand cu aceasta piatra, putem foarte usor sa ajungem la propriul „templu interior”.  Acesta este locul de purificare si odihna, unde ghizii angelici sunt prezenti, gata sa ne ajuta sa eliberam stresul si sa imbratisam pacea profunda.

Amintirea reincarnarilor anterioare, intelegerea scopurilor spirituale din spatele experientelor de zi cu zi, abilitatea de a accesa cunoasterea superioara si oportunitatea de a intra in contact cu fiinte spirituale iubitoare sunt doar cateva dintre calitatile Cuartului Angel Aura. Toate acestea se petrec intr-o „bula” de pace, liniste calm si satisfactie.cuart angel aura;

 

 

Cuartul Angel Aura este o piatra care confera frumusete, si ne aminteste sa fim atenti la frumusetea care ne inconjoara, atat in Natura, cat si in Spirit. Purtand Cuart Angel Aura, devenim o faclie de frumusete interioara, pace si constientizare spirituala, pe tot parcursul calatoriei numita viata.

Cuartul Angel Aura este rezultatul tehnologiei moderne, la fel ca si Cuartul Aqua Aura. Frumusetea acestor Cuarturi este evidenta, din moment ce „noua” tehnologie sporeste proprietatile extrem de puternice ale Maestrului Vindecator – Cuartul. Culorile curcubeului din Cuartul Angel Aura aduc bucurie, Lumina si optimism.  Cuartul Angel Aura este activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice. Poate fi folosit pentru curatarea aurei si a chakrelor, rupand „corzile”, inlaturand sistemul de credinte limitat, atitudinile gresite si parazitii astrali. Aliniaza si purifica toate chakrele.

cuart angel auraCuartul Angel Aura ne ajuta sa experimentam stari meditative mai profunde pentru a integra cunoasterea castigata. In timpul meditatiei, mintea poate atinge stari de liniste si pace care pot fi intelese gresit. Meditatia este o practica pentru toata viata. Nu exista un punct unde putem spune ca nu mai exista nimic de invatat. Ultimul obstacol pe care cei care mediteaza il au de trecut, inainte ca uniunea totala sa aiba loc, este marele vid. Acesta trebuie neaparat trecut de cel care mediteaza. Este acel sentiment puternic in care ramanem goi si complet singuri. In acest mare vid nu putem vedea sau auzi nimic. Cel care mediteaza nu mai poate cauta consolare in ceilalti si trebuie sa se confrunte cu aceasta iluzie de unul singur. Taria mintii este imperativ necesara in acest punct. Aratand curaj si tarie, putem experimenta un salt de credinta triumfator. Cuartul Angel Aura le va oferi Lumina interioara, putere si curaj celor care cauta cu inima deschisa Inaltarea Spirituala si Constiinta Cosmica.

In plan spiritual, Cuartul Angel Aura ne ajuta sa constientizam Taramul Angelic. Ne sustine sa ne amintim lectiile invatate in vietile anterioare si sa continuam din acel punct drumul catre o evolutie spirituala infloritoare.

In plan emotional, Cuartul Angel Aura ridica starea de spirit si confera o stare de sereniate si pace. In aceasta stare putem percepe si primi energiile iubitoare din planurile superioare. Angel Aura Quartz

Cuartul Angel Aura armonizeaza perfect cu al sau camarad, Cuartul Aqua Aura, activand chakra gatului si usurand exprimarea intelegerii si cunostintelor primite in timpul meditatiei. Lucreaza sinergetic cu Danburitul, Petalitul si Serafinitul, toate acestea facilitand comunicarea cu Ingerii. Combinand Opalul Albastru Owyhee, Opalul de Oregon sau Alexandritul cu acest Cuart special fabricat in laborator, putem avea amintiri din vietile anterioare mult mai vii si pline de inteles. Pentru a spori energiile de serenitate si pace ale Cuartului Angel Aura, Kunzitul, Ambligonitul, Turmalina Roz si Cuartul cu Litiu sunt aliatii perfecti.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Angel Aura elibereaza stresul si armonizeaza campul energetic al corpului fizic.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag)

  1. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CUART AURIU IMPERIAL – Cuartul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marela Plan (SiO2 + Fe, Ti) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: