Anunțuri publicitare

CUARTUL AQUA AURA – Un calmant emotional si un protector energetic exceptional (SiO2+Au)

aqua aura.CUARTUL AQUA AURA se formeaza atunci cand Cuartul este supus unui tratament special, suprafata acestuia fiind acoperita cu pulbere fina de Aur pur vaporizata. In urma acestui tratament, cristalele de Cuart devin de culoarea albastru intens, cu sclipiri subtile de curcubeu irizat. Numele de Cuart Aqua Aura vine de la culoarea sa izbitor de asemanatoare cu cea a Acvamarinului si de la faptul ca albastrul este un invelis exterior al Cuartului, precum o aura. Acest Cuart special fabricat in laborator are duritatea 7 pe scara Mohs si cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal), precum toate varietatile de Cuart. Cuartul Aqua Aura a devenit foarte popular pe piata cristalelor, mineralelor si a pietrelor inca de la inceputul anilor ’80.

aqua aura;'Cuartul Aqua Aura impartaseste multe proprietati spirituale cu Acvamarinul – este un puternic stimulent pentru chakra gatului, imbunatateste abilitatile de comunicare a adevarului interior si are un efect calmant si relaxant asupra corpului emotional. Cuartul Aqua Aura poate fi folosit pentru a calma furia si febrilitatea, eliberand totodata si stresul. Este puternic legat de elementul Apa, fiind prin urmare o piatra care imbunatateste accesul catre adevarul emotiilor si catre portalurile Spiritului care pot fi accesate prin aceste emotii. Cuartul Aqua Aura ne sustine sa ne exploram propriile adancimi si inaltimi emotionale, timp in care ne mentine o stare profunda de pace interioara. Este totodata si un ajutor pentru cei care doresc sa devina un canal constient al intelepciunii spirituale, curatand caile comunicarii interdimensionale.

 

aqua aura;.

Cuartul Aqua Aura are o vibratie foarte inalta si intensa. Poate fi folosit si pentru a activa energia altor minerale vindecatoare si este o piatra foarte puternica, perfecta de plasat pe oricare dintre chakre, sau chiar pe toate odata, pentru activarea si energizarea lor. Cuartul Aqua Aura poate fi folosit si pentru a curata si vindeca campul auric si pentru a elimina negativitatea din corpul emotional, fizic, eteric sau astral. Purtand Cuart Aqua Aura putem straluci cu adevarata frumusete interioara, pentru a atrage bogatie, succes si intelepciune esoterica, pentru a scapa de depresie si anxietate, si pentru a crea o aura plina de pace, care ne confera o stare de bine atat noua insine, cat si celor din jurul nostru. Este o piara de inaltare spirituala, care poate ajuta cresterea nivelului vibrational al umanitatii, pe masura ce trecem catre urmatoarea faza a evolutiei.

 

 

 

geode aqua auraCuartul Aqua Aura reprezinta contopirea naturii cu stiinta. Procesul special prin care atomii de Aur pur sunt imprastiati la temperaturi inalte pe intreaga suprafata a Cuartului Transparent amesteca permanent cele doua „substante”, rezultand culoarea albastra care ne ia vederea. Cuartul Aqua Aura lucreaza mai intai la nivelul chakrei gatului, curatand bland toate dezechilibrele care au blocat fluxul comunicarii sincere si abilitatea de exprimare a emotiilor intr-o maniera constructiva si pozitiva. Reduce „hot spot-urile” de stres din corp, calmand aura si permitandu-i fluxului energetic sa circule neintrerupt.

Minimizarea stresului emotional este o masura preventiva, prea mult stres slabind imunitatea corpului fizic. Acest cristal alchimic intareste si sustine timusul, cel care este raspunzator de sistemul imunitar. Cuartul Aqua Aura aduce consolare Spiritului si buna stare corpului fizic, eliberand rapid tiparele energetice haotice si stresul. Induce o rezonanta pasnica de vindecare.

 

 

aqua aura';.

Cuartul Aqua Aura protejeaza purtatorul de atacurile psihice sau energetice. Orice „intruziune” nedorita venita din exterior va fi rapid disipata, transmutand-o in energie iubitoare pura, care poate fi folosita pentru a vindeca situatia care a cauzat atacul. Cu cat mai multe forte exterioare ataca campul energetic, cu atat mai multa energie avem disponibila pentu vindecarea cauzelor atacurilor. Aqua Aura descurajeaza energiile parazitare si rauvoitoare care interfereaza cu campul energetic. Acesta opreste pierderile de energie si vampirismul energetic, oferind increderea necesara de a cuprinde lumea si permitand exprimarea libera a gandurilor si a sentimentelor.

In plan spiritual, Cuartul Aqua Aura stimuleaza conexiunea cu taramurile vibrationale superioare, usurand comunicarea interdimensionala.

 

 

 

aqua aura.,In plan emotional, Cuartul Aqua Aura calmeaza corpul emotional, permitandu-ne sa fim martorii diverselor stari emotionale, fara a fi trasi cu forta sa ne identificam cu ele.

Cuartul Aqua Aura se combina armonios cu Ametistul, Moldavitul, Opalul de Oregon, Labradoritul Auriu, Danburitul, Larimarul, Covelitul, Charoitul, Lapis Lazuli, Serafinitul, Crisoprazul, Rodocrozitul, Iolitul, Citrinul, Prasiolitul si Tanzanitul.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Aqua Aura inlatura energiile negative din campul auric, aducand pace interioara si eliberand stresul. Fortifica timusul, vindeca gatul si sistemul imunitar.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

9 gânduri despre „CUARTUL AQUA AURA – Un calmant emotional si un protector energetic exceptional (SiO2+Au)

  1. Pingback: AMAZONIT(MICROCLIN) – Piatra Adevarului K(AlSi3O8) | Gabriel Newman

  2. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CUART AURIU IMPERIAL – Cuartul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marela Plan (SiO2 + Fe, Ti) | Gabriel Newman

  5. Pingback: CUARTUL AQUA AURA Şl CUARŢURI SPECIALE FABRICATE ÎN LABORATOR | Gabriel Newman

  6. Pingback: CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti) | Gabriel Newman

  7. Salut Gabriel !Te rog sa mi spui care este cea mai buna solutie de a ti trimite un mesaj in care sa pot atasa o fotografie.Am nevoie de o indrumare din partea ta si ti as fi recunoscator daca ai putea sa o faci.Multumesc.Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Joi 4 feb. 2016 la 11:46, Gabriel Newman a scris: | Gabriel Newman posted: „CUARTUL AQUA AURA se formeaza atunci cand Cuartul este supus unui tratament special, suprafata acestuia fiind acoperita cu vapori si pulbere fina de Aur pur. In urma acestui tratament, cristalele de Cuart devin de culoarea albastru intens, cu sclipiri sub” | |

  8. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: