Anunțuri publicitare

SAFIRUL STEA si RUBINUL STEA – Cele mai active energetic varietati de Corindon (Al2O3 / Al2O3 + Cr)

safir stea rubin steaSAFIRUL STEA se formeaza atunci cand Corindonul prezinta incluziuni de Rutil. Acesta din urma se combina cu structura trigonala a Safirului, creand reflexia unei stele cu sase colturi, si rareori a uneia cu doisprezece, atunci cand lumina bate direct in piatra. Asadar, Safirul Stea combina proprietatile vibrationale ale Safirului cu cele ale Rutilului. Acest aspect face ca Safirul Stea sa fie, din punct de vedere energetic, cea mai activa varietate de Safir. Toate efectele Safirului sunt accelerate si amplificate de emanatiile extrem de incarcate ale firelor de Rutil.

safir-steaSafirul Stea concentreaza si reflecta energiile spirituale in acelasi fel in care se formeaza steaua de pe acesta, in  bataia luminii. Ne reaminteste ca Steaua dorintei inimii noastre se afla latenta in noi si ca orice manifestare exterioara pe care noi o pretuim, este de fapt reflexia Luminii propriei noastre esenta. Deoarece aceasta piatra este mai putin transparenta decat celelalte varietati de Safir, energiile Safirului Stea sunt mult mai dense si mai impamantate in lumea fizica, chiar daca acestea sunt mult mai intense. Din aceasta cauza, Safirul Stea este o unealta ideala pentru cei care au nevoie sa isi impamanteze ideile in realiatea tridimensionala si pentru cei care au nevoie de mai multa energie pentru a finaliza actiunile incepute.

Cand o stea apare pe orice varietate de Safir, aceasta sporeste si intareste energia acelei varietati de Safir. Steaua insasi reprezinta manifestarea Cunoasterii Divine si Lumina in realitatea mai densa. Aparitia unei Stele pe un Safir de orice culoare, indica o energie sporita si o intensificare a proprietatilor acelei pietre.

 

rubin stea

RUBINUL STEA se formeaza atunci cand Corindonul prezinta incluziuni de oxid de titan. Este expresia pura a Luminii Spiritului, asa cum este ea impamantata prin prima chakra si Chakra Steaua Pamantului. Lumina Sufletului este reflectata in stralucirea creata de lumina difractata in interiorul pietrei. Lumina este apoi impamantata in interiorul Rubinului , astfel incat aceasta sa poata fi integrata si manifestata in aspectele lumesti ale vietii. Manifestarea directa a Luminii prin prima chakra face din Rubinul Stea o piatra puternica pentru activitatea tantrica.

Rubinul Stea reflecta manifestarea Luminii in planul terestru si ne sustine sa primim adevarata abundenta. Rubinul Stea „revarsa Lumina” asupra chakrei radacina, vindecand disfunctiile sexuale si traumele sexuale din trecut sau cele cauzate de abuzul de putere.

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „SAFIRUL STEA si RUBINUL STEA – Cele mai active energetic varietati de Corindon (Al2O3 / Al2O3 + Cr)

  1. Pingback: RUBINUL – „Excelentă piatră energetică”(Al2 O3+Cr,Ca,Fe) | Gabriel Newman

  2. Pingback: SAFIRUL – Piatra intelepciunii (Al2O3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: