Anunțuri publicitare

SAFIRUL ALB – Piatra care intareste „Puterea Spiritului” (Al2O3)

safire albeSAFIRUL ALB este varietatea incolora a Safirului si este usor de confundat cu Diamantul. Energiile sale sunt pure si revigorante, sustinad in limpezirea gandurilor si continuarea sarcinilor cu mintea limpede. Energiile sale echilibrate sporesc obiectivitatea, facilitand alegerea drumului corect.

Safirul Alb activeaza puterea mintii si intareste comunicarea cu Spiritul. Este o piatra care ne ajuta sa combinam intelegerea spirituala cu sarcinile si dilemele lumesti, permitandu-ne sa avem o perspectiva superioara atunci cand ne confruntam cu decizii greu de luat. Stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana si activeaza meridianele energetice mici din creier, ajutandu-ne sa ne acordam cu ghizii spirituali si chiar cu cei trecuti in „Lumea Celor Drepti”. Ne sustine sa dezvoltam calitati precum cinstea, disceranamantul si obiectivitatea, si sa mentinem o perspectiva spirituala in orice situatie.

safir alb.Safirul Alb este piatra care intareste „Puterea Spiritului”. Aduce claritate mintii si ganduilor, ajutandu-ne sa gasim o rezolvare interioara pentru a depasi obstacolele intalnite pe drumul spirtual. Sutine conectarea cu Sinele Superior, cu nivelul superior de constiinta , astfel incat sa primim viziuni si informatii, pentru a putea continua evolutia spirituala. Ne ajuta sa depasim fricile adesea asociate cu persecutia spirituala – in special cand persecutia pentru credintele spirituale a cauzat moartea intr-o viata anterioara. Safirul Alb sporeste curajul spiritual si cautarea adevarului interior. Ne sustine sa inlaturam comportamentul autodistructiv care ne impiedica sa evoluam.

Safirul Alb activeaza glanda pineala si glanda pituitara, stimuland abilitatile psihice, darurile parapsihice si constientizarea – in special abilitatea de a accesa informatii si energii cu o frecventa inalta.  Ne sustine sa traim cu integritate si sa nu ne uitam idealurile cand ne confruntam cu alegeri sau circumstante dificile.

In plan spiritual, Safirul Alb aduce claritate spirituala. Ne sustine sa ne conectam si sa ramanen conectati cu nivelul de constiinta al Sinelui Superior.

In plan emotional, Safirul Alb ne invata curajul spiritual. Este excelent pentru cei care se tem de puterile lor spirituale, din cauza persecutiei din vietile anterioare.

Safirul Alb se combina sinergetic cu Fenacitul, pentru aprofundarea safire albe.intelegerii si imbunatatirea claritatii viziunilor interioare. Petalitul, Danburitul, Cuartul Satyaloka si Azeztulitul lucreaza impreuna cu Safirul Alb pentru deschiderea usilor interioare catre taramul angelic. Combinat cu Moldavitul, Safirul Alb aduce claritate mintii si intelegere procesului de transformare spirituala initiat de Moldavit.

EFECTE TAMADUITOARE. Safirul Alb stimuleaza glanda pineala si glanda pituitara. Este ideal in descoperirea influentelor negative din vietile anterioare, rasfrante in viata actuala. Safirul Alb ii sustine si pe cei care sunt pe patul de moarte sa scape de teama de a trece „dincolo”.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru sporirea viziunilor interioare, poate fi plasat pe cel de-al treilea ochi.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „SAFIRUL ALB – Piatra care intareste „Puterea Spiritului” (Al2O3)

  1. Pingback: SAFIRUL – Piatra intelepciunii (Al2O3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: