Anunțuri publicitare

SAFIRUL ROZ – Piatra care ne invata „Puterea Vulnerabilitatii” (Al2O3)

safir rozSAFIRUL ROZ poate fi numit si „Rubin pal”, deoarece din punct de vedere energetic, pare versiunea mai soft a energiei pasionale a Rubinului. Safirul Roz stimuleaza emotiile delicate precum iubirea, iertarea, acceptarea si eliberarea.

Safirul Roz detine tiparul puterii vulnerabilitatii. Ne incurajeaza sa fim productivi si maleabili, precum o salcie. Puterea pe care o confera este aceea de rezistenta. Este o piatra ideala pentru protectie emotionala si psihica, pentru situatii in care nu ne este permis sa actionam asupra evenimentelor si de care nu ne putem detasa pur si simplu. Salcia rezista in bataia vantului mai mult decat o face stejarul, iar Safirul Roz ne ajuta sa infruntam furtunile vietii, fara a fi raniti emotional. Ne sustine totodata sa vindecam ranile emotionale vechi si ne indeamna sa ii iertam pe cei care ne-au gresit si sa mergem mai departe fara resentimente.

safr roz.Safirul Roz trezeste energia inimii si o uneste cu puterea mintii disciplinate. Este o piatra excelenta pentru alinierea inimii cu mintea si ne apropie pe unii de altii. Safirul Roz ne invata lectia recunostintei, reamintindu-ne ca iubirea insasi este un dar divin.

Safirul Roz stimuleaza emotiile, sustinandu-ne in depasirea tendintelor depresive sau tendintele de a ramane legati de vechile rani emotionale. Incurajeaza iertarea si eliberarea trecutului. Safirul Roz echilibreaza elementul Apa cu elementul Foc. Aceasta echilibrare a elementelor ne permite sa actionam in exterior si totodata sa cautam ghidare spirituala in interior.

Safirul Roz este o piatra a pasiunii si a tariei inimii. Ne ajuta sa depasim timiditatea si sa ne exprimam emotiile fara teama. Aduce o energie iubitoare in orice relatie. Poate fi folosit pentru a inlatura resentimentele sau suferintele generate de relatiile trecute si pentru a ne regasi puterea de a redeveni vulnerabili si pasionali in relatiile viitoare.

In plan spiritual, Safirul Roz ne invata bucuria de a interactiona cu ceilalti, intr-o maniera iubitoare. Ne ajuta sa fim mai curajosi cand ne deschidem inima pentru a oferi si a primi iubire.

In plan emotional, Safirul Roz ne ajuta sa exprimam emotiile intr-un mod iubitor. Ne ajuta sa gasim curajul de a fi vulnerabili intr-o relatie si de a inlatura „peretii de protectie” pe care i-am ridicat din cauza neincrederii, a fricii si a ranilor din trecut.safir roz..

Energiile emotionale ale Safirului Roz sunt amplificate de pietre ale inimii precum Cuartul Roz, Morganitul, Kunzitul, Rodocrozitul si Rodonitul. Combinat cu Moldavitul, Safirul Roz transmuta simtirea de Sine din cap, in inima – o modificare care ne schimba viata irevocabil.

EFECTE TAMADUITOARE. Safirul Roz intareste si echilibreaza inima. Este util in echilibrarea nivelului de zahar din sange, metabolismului glucidelor si in cazul diabetului, a hipoglicemiei si a hiperglicemiei.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „SAFIRUL ROZ – Piatra care ne invata „Puterea Vulnerabilitatii” (Al2O3)

  1. Pingback: SAFIRUL – Piatra intelepciunii (Al2O3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: