Anunțuri publicitare

SAFIRUL PADPARADSHA – „Floarea de Lotus” a Chakrei Sacrale (Al2O3)

SAFIRUL PADPARADSHA. Cuvantul Padparadsha vine din limba singhaleza si inseamna Floare de Lotus, facand referire la culoarea sa portocalie /roz. Safirul Padparadsha a fost gasit pentru prima oara in Sri Lanka, unde acesta, impreuna cu celelalte varitetati de Safir, se credea ca poarta puterea intelepciunii si au capacitatea de a depasi orice obstacol dificil. Este printre cele mai rare si cea mai apreciata varietate de Safir si din punct de vedere spiritual, trezeste un amestec unic de creativitate, senzualitate si spiritualitate.

safir padparadsha;;Safirul Padparadsha arde cu focul fortei vitale si al energiei creative. Activeaza si purifica chakra sacrala, lacasul energiei sexuale si fantana creativitatii din toate planurile vietii. O chakra sacrala puternica este importanta pentru fiecare dintre noi, pentru ca primele trei chakre sunt strans legate de incarnare si reincarnare, si reprezinta puterea noastra aici pe Pamant. Multi oameni spirituali tind sa neglijeze chakrele inferioare, simtindu-se mai „ca acasa” in energiile rarefiate ale taramurilor superioare. Insa noi suntem aici pe Pamant pentru a manifesta Iubirea si Lumina planurilor superioare. Prin urmare, nu avem nevoie sa fim doar impamantati, ci si puternici. Safirul Padparadsha, alaturi de Safirul Galben, Rubin si celelalte pietre ale spectrului rosu-portocaliu-galben, sunt ideale pentru activarea acestor energii vitale puternice in noi.

Safirul Padparadsha ne ajuta sa ne simtim acasa in lumea fizica, incurajandu-ne sa descoperim experientele senzoriale deosebite ale vietii si sa ne delectam cu acestea. Ne ajuta sa descoperim cheful de viata si entuziasmul in viata sexuala, totodata deschizandu-ne si izvorul creativitatii.  Safirul Padparadsha este o piatra solara, aducand caldura si confort fizic. Este deasemenea conectat si cu Marte, planeta actiunii. Ii sustine pe cei cu o constitutie fizica slabita, sa gaseasca in ei insisi adevarata vitalitate. Ne sustine totodata sa inlaturam ceea ce ne distrage atentia, confuzia si frivolitatea.

Nu intamplator acesta varietate de Safir poarte numele Padparadsha(Floare de Lotus). Aceasta piatra ne ajuta, in timpul meditatiei, sa descoperim „bijuteria Lotusului”. Incercati sa va imaginati chakra sacrala precum o floare de lotus, de culoarea Safirului Padparadsha. Concentrati-va si mai mult in centrul acestei flori, pana cand gasiti „bijuteria” din centrul acesteia.. Luati ‘bijuteria” si plasati-o in inima, pentru a descoperi flacara constiintei pure si a fortei vitale si contopiti-va cu aceasta. Plasand un  pandantiv sau o piatra nemontata de Safir Padparadsha pe buric, sau cativa centimetri mai jos de acesta, energizeaza zona si ne ajuta sa indeplinim cu succes misiunea acestei meditatii.safir padparadscha.

Safirul Padparadsha este un aliat puternic al elementului Foc, care stimuleaza chakra sacrala, dar si plexul solar si chakra inimii, aliniind vointa de a crea cu inima. Cuvintele cheie ale acestui Safir sunt „Creatie Iubitoare”. Energia Safirul Padparadsha ne garanteaza ca eforturile sunt aliniate cu inima si ca toate creatiile noastre servesc Binelui Suprem. Safirul Padparadsha este o piatra cardinala pentru artisti, scriitori, cantareti si pentru cei care vor sa isi exprime adevarurile interiore prin diverse creatii artistice.

In plan spiritual, Safirul Padparadsha este un aliat puternic pentru cei care doresc sa isi manifeste viziunile in planul fizic. Ne incurajeaza sa actionam astfel incat sa realizam cele mai mari dorinte.

In plan emotional, Safirul Padparadsha ne ajuta sa ne simtim mai deschisi, mai veseli, mai jucausi, mai expresivi si mai dinamici. Este un aliat excelent pentru toti cei care au nevoie de aceste energii emotionale. Safirul Padparadsha este un aliat util si pentru cei care doresc sa aiba o atitudine mai sanatoasa si o mai libera exprimare a energiei sexuale.

safir padparadsha;.Zincitul, Carneolul, Calcitul Portocaliu, Cuartul Rosu Rusesc si Proustitul pot fi combinate cu Safirul Padparadsha, amplificandu-i energiile creative si senzualitatea. Safirul Albastru aduce disciplina si adauga putere energiilor creative.

EFECTE TAMADUITOARE. Safirul Padparadsha este o piatra puterica pentru energia sexuala si fertilitate. Este utila atat barbatilor, cat si femeilor. Ii ajuta pe cei care au trecut prin experiente sexuale negative sa treaca peste acestea si sa se simta mai increzatori in a-si exprima sexualitatea.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. In timpul meditatiei este recomandat sa fie plasat pe buric sau cativa centimetri mai jos.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: