Anunțuri publicitare

SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3)

Despre SAFIRUL GALBEN se stie de foarte mult timp ca este „Piatra Prosperitatii”. In India, comerciantii poarta Safire Galbene pentru a-si spori succesul, iar oamenii sunt de obicei ingropati sau incinerati cu Safire Galbene in gura pentru a li se asigura bogatia si in viata viitoare. In vest, iubitorii de cristale folosesc Safirul Galben nu doar pentru a atrage abundenta financiara, dar si pentru a manifesta in planul fizic orice dorinta.

safir galben.Aceasta varietate de Safir confera o vibratie ideala pentru chakra plexului solar, lacasul vointei. Cu ajutorul Safirului Galben putem sa ne concentram toata energia pentru a duce la implinire orice dorinta, tel sau intentie, care are ca rezultat final evolutia spirituala si binele suprem. Nu este de mirare ca Safirul Galben este folosit ca o piatra care atrage prosperitatea, din moment ce aceasta este o dorinta aproape universala.  Aceasta piatra ne sustine sa manifestam cu succes orice dorinta, datorita intaririi si amplificarii fortei plexului solar.

Puterea unei intentii de neclintit nu este cunoscuta pe deplin de mare parte dintre noi, probabil din cauza nehotararii. Multi dintre oameni au un plex solar slab. Aceast lucru se datoreaza faptului ca nu suntem invatati cum si de ce sa ne concentram asupra intentiei, dar si datorita lenei. Cu toate acestea, sunt foarte multe carti care vorbesc despre oameni care au obtinut rezultate uimitoare dupa ce si-au descoperit puterea creativa interioara, manifestata prin vointa. Aceasta lume este ea insasi o manifestare a gandurilor, iar cei care reusesc sa isi mentina intentiile clare, suficient de mult timp, vor descoperi ca propriile ganduri chiar au luat forma. Aceasta sustinere a intentiilor suficient de mult timp se numeste credinta. Singurele „otravuri” pentru credinta sunt indoielile, incertitudinile si frica. Un plex solar puternic este un scut impotriva indoielilor si a fricilor si reprezinta o forta proiectiva a manifestarii.safir galben

Safirul Galben este un aliat al elementului Foc, care poarta energia prosperitatii si a bogatiei. Este o piatra care sporeste creativitatea si manifestarea ideilor in planul fizic. Safirul Galben este o piatra pentu afaceri, asigurand succesul. Stimuleaza mintea si vointa, permitandu-ne sa aliniem actiunile cu gandurile.  Safirul Galben activeaza pe langa chakra plexului solar, si chakra sacrala. Ne ajuta sa intocmim proiecte si sa le ducem la indeplinire.

Pe langa energiile creative, Safirul Galben ne incurajeaza sa aliniem propria vointa cu Vointa Divina. Ne ajuta sa vedem unde trebuie mai multa perseverenta  pentru a trece peste obstacole. Nu toate obstacolele indica ca propriul proiect nu este conform cu Vointa Divina. Acestea apar uneori pentru ca inca mai avem lectii de invatat si abia apoi le putem depasi.

safire galbeneSafirul Galben poarta o energie vesela care poate stimula viziunile si dorinta de a le manifesta. Este aliatul ideal pentru inlaturarea fricii de a actiona. Safirul Galben confera o stare de fericire in timpul procesului de creatie, si nu doar in momentul atingerii scopului.

In plan spiritual, Safirul Galben intruchipeza Raza Aurie a creatiei, a expresiei si a manifestarii. Ne ajuta sa gasim noi directii si sa aliniem propriile intentiicu Vointa Divina. Stimuleaza a doua si a treia chakra, crescand energia sexuala.

In plan emotional, Safirul Galben ne ajuta sa ne simtim mai entuziasmati de ceea ce ne ofera viata. Ne ajuta sa depasim tergiversarea si sa exprimam ideile si sentimentele intr-o maniera vesela, lipsita de frici.

Safirul Galben armonizeaza cu Rubinul, Diamantul Herkimer si cu toate celelalte varietati de Safir. Lucreaza sinergetic cu Tectita Aurie Libiana, Moldavitul si Tectita Tibetana. Are o afinitate aparte pentru toate varietatile de Fenacit, poate din cauza ca Fenacitul este folosit pentru a proiecta viziunile in planul eteric, cu scopul de a le manifesta aici.safire galbene.

 

EFECTE TAMADUITOARE. Safirul Galben echilibreaza splina si stimuleaza sistemul digestiv. Confera energie fizica si vitalitate si este excelent pentru exercitiile fizice.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul plexului solar. Ca inel, este recomandat sa fie purtat pe degetul aratator.

Advertisements
Anunțuri publicitare

9 gânduri despre „SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3)

 1. Pingback: CHIHLIMBARUL (AMBRA) – Forma solidificata a Luminii (C10H16O) | Gabriel Newman

 2. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: SAFIRUL PADPARADSHA – „Floarea de Lotus” a Chakrei Sacrale (Al2O3) | Gabriel Newman

  • Salutare, George!
   Când am scris „să întocmim proiecte și să le ducem la îndeplinire”, primul meu gând a fugit la tine și la articolul tău. Era imperios necesar să fac această trimitere, pentru a înțelege concret fiecare cititor ce am avut în minte când am scris acele cuvinte.
   Eu îți mulțumesc pentru articolul „Proiectul” și inspirația de a-l scrie!
   Toate cele foarte bune îți doresc!

 4. Pingback: TECTITA AURIE LIBIANA – O sticla naturala energizanta (SiO2) | Gabriel Newman

 5. Pingback: TURMALINA AURIE – Piatra care ne invata adevarata natura a Puterii NaMg3Al6Si6O18(BO3)3(OH)3OH | Gabriel Newman

 6. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

 7. Pingback: SAFIRUL – Piatra intelepciunii (Al2O3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: