Anunțuri publicitare

DRAVITUL (TURMALINA BRUNA) – O piatra cu o menire cu adevarat binecuvantata Na(Mg3)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

dravit.DRAVITUL este o varietate de Turmalina. Numele sau este derivat de la mineralogul austriac Drave. Culoarea sa este maro inchis si rar se gasesc specimene fine, clare, bune de fatetat. Cele mai bune exemplare fatetate seamana foarte mult cu cele de Cuart Fumuriu. Dravitul se gaseste cel mai abundent in Brazilia.

dravit..Fiintele umane au doua parti – una dintre parti este insorita si una dintre ele salasluieste in intuneric. Pentru cei mai multi dintre noi, intunericul inseamna inconstientul, iar umbrele sinelui sunt reprezentate de partile respinse si impinse in inconstienta. Totusi sunt cateva probleme cu aceasta situatie. In primul rand, este nevoie de energie pentru a tine lucruri blocate in inconstient. Prin urmare, cei cu „umbre’ multe (aproape toti) nu mai au decat o parte din energie pe care o pot folosi pentru ei insisi. In al doilea rand, „umbrele” vor sa se mute in constient, astfel incat de multe ori avem un comportament compulsiv, vorbeste gura fara noi, cadem in depresie sau trecem brusc de la o stare emotiva la alta. In alt treilea rand, cele mai de pret daruri sunt impinse in „intuneric”, pentru ca atunci cand le-am manifestat pentru prima oara ne-am lovit de respingerea parintilor sau a celorlalti.

Pentru cei aflati pe calea spirituala, este imperativ necesar ca „umbrele” sa fie aduse in constient. Trebuie sa mergem pe drumul dificil de examinare a propriilor rani, vazand sinele deformat si desfigurat care a fost uitat adanc in interior si in cele din urma sa ne recuperam partile pierdute ale acestuia prin iubire obiectiva si acceptare sincera. Multi oameni inclinati spre lumea metafizica au imbratisat spiritualitatea pentru a evita aceasta privire in interior, insa este absolut necesar sa privim in interiorul nostru pentru a progresa cu adevarat. Nimeni nu va atinge Raiul zburand. Calatoria in interior, prin intuneric, este calea spre Lumina.dravit,

Citind cele de mai sus, suntem incurajati sa aflam ca Dravitul este aliatul ideal pentru a ne initia si acompania pe parcursul aceste calatorii esentiale. Este o piatra foarte puternica pentru impamantare si ne va tine cu picioarele pe Pamant pana in momentul cand suntem cu adevarat pregatiti sa „zburam”. Este o piatra care sporeste forta vitala, oferindu-ne rezistenta si vigoare in timpul calatoriei prin intunericul interior. Inspira curaj si persistenta, si ne ajuta chiar si sa radem in timp ce trecem prin unele din cele mai intunecate experiente. Dravitul este un real ajutor si pentru cei care se simt impietriti emotional – aceia care intampina dificultati retraind suferintele sau alte emotii puternice. Vibratiile sale ajuta la inlaturarea „armurii” de pe inima celor inchistati emotional. Dravitul, ca instalatorul care desfunda canalizarea, este neapreciat pana in momentul cand realizam adevarata sa necesitate. Abia apoi este vazut ca adevarata binecuvantare care este de fapt.

dravit,,Ca multe dintre varietatile de Turmalina, Dravitul are un efect calmant si linistitor asupra intregului sistem energetic si al corpului fizic. Energia sa ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam si sa ne echilibram. Abilitatea Dravitului de a calma si linisti este asociata cu abilitatea sa de a curata in profunzime corpul emotional si corpul fizic. Dravitul scoate la suprafata cele mai adanc ingropate tipare energetice si emotionale, permitandu-ne sa le analizam cu calm si sa le eliberam. Ne sustine sa vedem aspectele sinelui pe care ni le-am ascuns de noi insine de frica sau din cauaza negarii. Dravitul asociaza energiile purificatoare ale Turmalinei Negre cu energiile vindecatoare ale Turmalinei Verzi. Ne ajuta sa invatam sa identificam cu iubire ceea ce trebuie eliberat din noi, ca mai apoi sa putem evolua frumos. Ne ajuta sa gasim curajul de a lua decizii drastice si de a actiona astfel incat sa fim complet liberi.

Dravitul este puternic legat de Pamant si de campul lui energetic. Poate fi folosit pentru impamantare sau pentru a crea o legatura mai stransa cu Pamantul. Ne ajuta sa vedem concret calea spirituala pe care o avem de urmat, astfel incat sa putem alinia viata lumeasca cu drumul nostru spiritual. Energia Dravitului ne confera un sentiment de bunastare si competenta. turmalina bruna

In plan spiritual, Dravitul ne ajuta sa ajungem la o intelegere cu intunericul din noi la care nici nu vrem sa ne gandim. Ilumnieaza cu blandete si curata aspecte ale sinelui care au fost negate sau experientele trecute care sunt prea dureroase pentru a fi reamintite. Dravitul ii ajuta pe cei care se simt de neiubit sau de neiertat sa gaseasca compasiune pentru ei insisi. Ne ghideaza sa ne vindecam si sa ne acceptam cu blandete intregul sine.

In plan emotional, Dravitul ne sustine sa gasim taria emotionala si sentimentul de acceptare de sine, conferind o vindecare profunda pentru cei care au experimentat diverse traume emotionale. Energiile sale de impamantare ii influenteaza pe cei care se simt coplesiti de eliminarea fricii, astfel incat sa isi gaseasca calmitatea cu care trebuie abordata viata. Ne ajuta sa vedem ceea ce am negat de-a lungul vietilor pentru a ne vindeca emotional.

tourmaline bicolore (BrŽsil)Dravitul lucreaza bine daca este combinat cu Turmalina Neagra, Jais, Obsidian Negru, Egirinul si Cuart Fumuriu, toate curatand si impamantand chakra radacina si coferind protectie energetica. Moldavitul poate grabi procesul de transformare interioara initiat si sustinut de Dravit.

EFECTE TAMADUITOARE. Dravitul este excelent pentru purificarea sangelui si pentru curatarea si vindecarea sistemului limfatic. Ajuta corpul fizic sa treaca prin schimbarile produse de renuntarea la obiceiurile si tiparele negative precum dependentele sau comportamentul auto-abuziv. Dravitul sustine asimilarea nutrientilor din mancare si este util pentru calmarea tulburarilor intestinale precum boala Crohn sau sindromul colonului iritabil. Vindeca si afectiunile pielii si stimuleaza regenerarea intregului corp.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „DRAVITUL (TURMALINA BRUNA) – O piatra cu o menire cu adevarat binecuvantata Na(Mg3)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

  1. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: