Anunțuri publicitare

TURMALINA AURIE – Piatra care ne invata adevarata natura a Puterii NaMg3Al6Si6O18(BO3)3(OH)3OH

turmalian aurie...TURMALINA AURIE este un ajutor de nadejde pentru cei care vor sa isi vindece plexul solar. Ne ajuta sa reducem, si eventual sa eliminam, sentimentele de „frica viscerala” starnite de confruntarea cu ceilalti. Ne sustine sa ne tinem tari in orice situatie. Turmalina Aurie ii ajuta pe cei timizi sa isi gaseasca curajul de a face fata experientelor amenintatoare.  In vindecarea vietilor anterioara, ne ajuta sa descoperim si sa eliberam traumele care s-au transformat in tipare repetitive de-a lungul vietilor. Purtand aceasta varietate de Turmalina, creeaza o „roata de foc” in dreptul plexului solar, care actioneaza precum un scut impotriva „abuzului de putere” al celorlalti. Ne imbunatateste abilitatea de concentrare pentru atingerea obiectivelor.

golden tourmalineTurmalina Aurie incurajeaza gandirea clara, stabilirea obiectivelor, rezolvarea creativa a problemelor, increderea, perseverenta, pretuirea de sine si atitudinea pozitiva. Deoarece sporeste sentimentele de pretuire de sine si tarie, incurajeaza si toleranta, bunavointa si increderea in ceilalti. Din aceasta pozitie de incredere si bunavointa, este posibil sa cream abundenta si prosperitate.

Turmalina Aurie linisteste cea de-a treia chakra si ne ajuta sa scapam de dorinta de a avea control total asupra propriei vieti sau a vietilor celorlalti. Ne ajuta sa intelegem ca dorinta de a avea control intodeauna este egala cu lipsa de incredere in Sursa Divina. Turmalina Aurie ne sustine sa ne intarim increderea in Spirit, timp in care invatam sa aliniem propria vointa cu Vointa Divina.turmalian aurie

Turmalina Aurie este extrem de utila pentru supravietuitorii abuzului de putere la orice nivel (emotional, fizic, sexual), eliberand „constrictia” si ranile emotionale de la nivelul plexului solar. Ne ajuta sa intelegem adevarata natura a puterii, aceea a unei fiinte radiante si nu ca un act de subjugare a vointei celorlalti. Lectia despre Putere predata de Turmalina Aurie ne ajuta sa devenim mai increzatori si sa ne manifestam dorintele mult mai usor. Turmalina Aurie este o piatra puternica pentru empatici si vindecatori, impiedicand absorbitia energiilor emotionale ale celorlalti prin propriul plex solar.

In plan spiritual, Turmalina Aurie ne ajuta sa recapatam increderea in Sursa Divina si sa scapam de nevoia de control asupra circumstantelor externe. Ne ajuta sa intelegem adevarata natura a puterii, invatandu-ne sa ne recuperam propria putere pentru a o folosi in scopuri marete, pentru Binele Suprem.

turmalina aurie,,In plan emotional, Turmalina Aurie ne ajuta sa ne simtim mai puternici, mai capabili si mai sustinuti. Este o piatra excelenta pentru toti cei care isi revin dupa orice forma de abuz.

Intensificare energiilor plexului solar, promovata de Turmalina Aurie, creste daca este combinata cu Heliodor, Labradorit Auriu si / sau Tectita Aurie Libiana. Poate fi folosita coroborat cu Safir Galben si Fenacit Galben pentru a manifesta prosperitatea.

EFECTE TAMADUITOARE. Turmalina Aurie trateaza stomacul, ficatul, splina, rinichii si vezica biliara. Ii sustine energetic pe cei care au acid gastric excesiv, reflux gastroesofagian, colon iritabil, etc. Reduce simptomele de ulcer si poate contracara greata.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe locul afectat. Daca este purtata la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul plexului solar.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „TURMALINA AURIE – Piatra care ne invata adevarata natura a Puterii NaMg3Al6Si6O18(BO3)3(OH)3OH

  1. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: