Anunțuri publicitare

TURMALINA PEPENE VERDE – „SuperActivatorul” Chakrei Inimii si al Inimii Fizice Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

turmalineTURMALINA PEPENE VERDE este numele dat cristalelor de Turmalina cu centrul roz si o „crusta” verde de jur imprejurul „miezului”. Acestea se gasesc in toate zonele unde se gasesc si Turmalina Roz si Turmalina Verde. Multe dintre cele mai fine specimene sunt gasite in Brazilia si Africa. Acestea sunt unele dintre cele mai cautate cristale de catre cei care vor sa lucreze cu energiile Inimii.

turmalina pepene verdeTurmalina Pepene Verde este o combinatie sinergetica dintre Turmalina Roz si cea Verde, amplificandu-si si echilibrandu-si energia una alteia.  Este potrivita pentru a lucra simultan cu componentele fizice, emotionale si spirituale ale inimii, trezind Inima Superioara, centrul energetic situat chiar deasupra chakrei inimii, care este cunoscut si ca „Lacasul Sufletului”.  Cand experienta emotionala ne este definita de urcusurile si coborasurile din viata de zi cu zi, fericirea este mereu de scurta durata.  Turmalina Pepene Verde ne invata ce inseamna cu adevarat fericirea – acea Fericire nemarginita care nu se datoreaza niciunei circumstante externe, ci acea Fericire interioara, conditia naturala a existentei. Aceasta este de fapt sursa capacitatii vindecatoare a Turmalinei Pepene Verde. Cand ne acordam cu frecventa naturala a Fericirii, atunci apar rezultate armonioase pe toate planurile Sinelui, de la campul auric pana la corpul fizic. Viata poate aduce in continuare momente de amaraciune, insa chiar si acestea pot fi experimentate cu bucurie. Sentimentul trait de cei care au vazut sau atins o Turmalina Pepene Verde este, aproape unanim, acela de conexiune a Inimii Superioare cu frecventa Fericirii.turmalina pepene verde,

Turmalina Pepene Verde este roz pe interior si verde la exterior. Aceasta combinatie de Turmalina Roz cu Turmalina Verde activeaza, curata si calmeaza chakra inimii si inima fizica. Este un sustinator puternic pentru cei bolnavi de inima din cauza stresului excesiv. Energia sa este calmanta, contracarand imediat furia si resentimentele.

In timpul meditatiei, aceasta varietate de Turmalina calmeaza mintea si emotiile, eliberand stresul din timpul zilei si ajutandu-ne sa experimentam stari profunde de constientizare centrata in inima.

turmalina pepene verde.In plan spiritual, Turmalina Pepene Verde este perfecta pentru a muta constiinta din creier in inima. Intareste energia inimii si genereaza un puternic camp energetic de Iubire si compansiune care poate vindeca pe toate planurile.

In plan emotional, Turmalina Pepene Verde ii ajuta pe cei isterici si plini de drame sa rezoneze cu energiile inimii, calmandu-i imediat. Este ideala pentru copiii hiperactivi, dependentii de drame si pentru toti cei care au nevoie sa se linisteasca si sa isi gaseasca echilibrul emotional.

Turmalina Pepene Verde lucreaza armonios cu Thulitul, Opalul de Oregon, Opalul Roz Andin si Calcitul Roz. Lazurinul Roz contribuie la o mai buna concentrare asupra activarii Inimii Superioare. Rubinul sustine invatarea lectiei Fericirii pe care Turmalina Pepene Verde ne-o preda.

EFECTE TAMADUITOARE. Turmalina Pepene Verde ajuta la vindecarea oricaror probleme de inima. Continutul ridcat de litiu ne ajuta sa mentinem o stare de spirit calma si echilibrata. Stimuleaza regenerarea nervilor, indeosebi in cazurile de paralizie sau scleroza multipla, si alunga stresul.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe locul afectat. Daca este purtata la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „TURMALINA PEPENE VERDE – „SuperActivatorul” Chakrei Inimii si al Inimii Fizice Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

  1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Taur (21 aprilie – 21 mai) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Leu (22 iulie – 22 august) | Gabriel Newman

  3. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: