Anunțuri publicitare

TURMALINA ALBASTRA (INDICOLIT) – O unealta evoluata de vindecare Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

turmalina albastraTURMALINA ALBASTRA. Numele de Indicolit vine de la cuvantul „Indigollite”, care face referire la culoarea albastru inchis a acestei varietati de Turmalina. Turmalina Albastra este mult mai rara decat Turmalina Neagra, Turmalina Roz sau Turmalina Verde. Se gaseste in Brazilia, Afganistan, Pakistan si Africa. Din punct de vedere metafizic este cunoscuta drept un real ajutor pentru meditatie si extinderea constiintei.

turmalina albastra,,Turmalina Albastra ne ajuta sa dezvoltam „daruri” parapsihice precum clarvederea, clarauzul, clarsimtirea, darul profetiei si comunicarea cu spiritele. Este utila in special pentru cei care vor sa devina mediumuri, deoarece imbunatateste abilitatea de a vedea si de a auzi prin „valurile” care ne separa de lumea cealalta. Plasand o Turmalina Albastra pe cea de-a sasea chakra, ii ajuta pe novici sa isi deschida cel de-al treilea ochi. Pentru ca Turmalina Albastra influenteaza chakra gatului, ajuta la intelegerea impresiilor din timpul unei experiente parapsihice si usureaza exprimarea in cuvinte a acestora. Chiar si cand nu e folosita in acest scop, Turmalina Albastra ne ajuta sa ne gasim cuvintele pentru a exprima cu gratie sentimentele si trairile profunde.turmalina albastr..

Datorita abilitatii sale de a transmuta vibratiile superioare ale Taramului Spiritual, vindecatorii vor gasi in Turmalina Albastra o unealta foarte la indemana. Ne ajuta sa ne acordam cu energiile vindecatoare care ne sunt oferite liber de catre energiile superioare. Datorita abilitatii sale de a demonstra ca Lumea Cealalta, Lumea Spiritelor, exista cu adevarat, Turmalina Albastra poate fi utilizata pentru a inlatura frica de moarte. Pentru cei devotati evolutiei spirituale, Turmalina Albastra deschide usile catre taramurile spirituale superioare, oferind experiente extatice. Celor care intampina dificultati la „revenirea cu picioarele pe Pamant” le este recomandat sa tina o Turmalina Neagra in mana.

Turmalina Albastra trezeste energia unei minti linistite si sustine meditatiile profunde. Ne ajuta sa ne rupem de orice fel de atasament pentru a ne putea darui in totalitate energiei Divine.

Turmalina Albastra este o unealta evoluata de vindecare, datorita abilitatii sale de a activa constiinta superioara, inducandu-ne in acelasi timp o stare profunda de detasare. In aceasta stare de detasare, putem afla mai usor cauzele bolilor si ale dezechilibrelor de pe toate planurile. Ne sustine sa rupem „corzile” emotionale si sa inlaturam tiparele transmise din vietile trecute, eliberandu-ne pentru a crea un viitor care reflecta adevarata noasra natura spirituala.

turmalina albastra.In plan spiritual, Turmalina Albastra aliniaza mintea cu energia Divina. Ii ajuta pe cei care gandesc mult prea mult sa se opreasca din gandit pentru a-si dezvolta constiinta pura. Ne ajuta sa comunicam cu fiintele superioare pe probleme de vindecare si dezvoltare spirituala.

In plan emotional, Turmalina Albastra ne ajuta sa intelegem „radacinile” traumelor si dezechilibrelor emotionale. Este ideala pentru explorarea vietilor anterioare si rezolvarea problemelor emotionale din viata actuala.

In plan fizic, Turmalina Albastra permite constiintei spirituale superioare  sa directioneze vindecarea catre planul fizic, intelegand totodata adevarata cauza a dezechilibrelor

Energiile Turmalinei Albastre sunt amplificate daca o combinam cu Disten Albastru sau Indigo, Lapis Lazuli, Calcedonie Albastra, Lazulit, Aqua Aura, Cuart Albastru Siberian si / sau Sodalit.turmalina albastra,

EFECTE TAMADUITOARE. Turmalina Albastra este un instrument util de diagnosticare, ajutand la identificarea cauzelor profunde ale dezechilibrelor. Are efecte benefice asupra creierului, asupra sistemului respirator si a celui imunitar. Corecteaza dezechilibrele fluidelor, trateaza rinichii si vezica urinara, timusul si tiroida, precum si durerile cronice de gat. Este utila in caz de insomnie. Este buna in special pentru dureri de cap. Alunga cosmarurile, vindeca sinuzita si infectiile bacteriene. In mod traditional, Turmalina Albastra era folosita pentru gat, laringe, plamani, esofag si ochi. Alina arsurile si previne formarea cicatricelor. Turmalina Albastru Inchis este cu deosebire utila pentru ochi si pentru creier.

POZITIONARE. Poate fi plasata oriunde pe corp, pe locurile dezechilibrate sau congestionate. Purtata la gat, are efecte maxime daca este tinuta in zona gatului.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „TURMALINA ALBASTRA (INDICOLIT) – O unealta evoluata de vindecare Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH)

  1. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: