Anunțuri publicitare

TURMALINA ROZ – Vindecatorul Inimii si al Corpului Emotional Ca(Li,Al)3Al6B3Si6O27(OH)3(OH,F)

turmalina roz..TURMALINA ROZ. Nuantele de roz ale acestei varietati de Turmalina variaza de la roz pal la rosu intens. Daca vorbim de claritate, gasim de la cristale perfect transparente pana la cristale mari opace.  Iubitorii de cristale au o afinitate pentru aceasta varietate de Turmalina probabil datorita faptului ca aceasta „atinge” direct inima. Multe dintre exemplarele fine de Turmalina Roz au fost gasite in Pala, California, dar specimene de calitate se gasesc si in Brazilia, Africa si Afganistan.

turmalina rozCuloarea Roz este asociata cu Iubirea si cu tot ce tine de Inima, iar Turmalina Roz este piatra de chintesenta a chakrei inimii. Aceasta reprezinta energia feminina, energia yin. Este o piatra neintrecuta cand vine vorba despre vindecarea ranilor emotionale vechi, mai ales cele din copilarie. Emana o energie linistitoare, care ne da un sentiment de confort, de siguranta si de afectiune. In timpul meditatiei putem aseza o Turmalina Roz pe chakra inimii, vizualizand o Lumina Roz care radiaza din piatra si care cuprinde apoi intregul corp intr-un nor sau o bula roz. Aceasta va infuza intregul corp emotional cu Iubire si va conferi ulterior un sentiment de reintregire. In timpul meditatiei, Turmalina Roz purifica corpul emotional, ajutandu-ne sa identificam tiparele emotionale care nu sunt aliniate cu evolutia noastra spirituala, ajutandu-ne totodata sa schimbam aceste tipare astfel incat sa putem evolua frumos.

Turmalina Roz poate fi folosita pentru a umple golurile din campul auric, generate de atasamentele negative sau abuzurile din trecut. Purtand o Turmalina Roz intreaga zi, aceasta alunga stresul, grijile, depresia si anxietatea. Aceasta ii ajuta pe cei „impietriti” emotional sa isi recape pasiunea si cheful de viata. Turmalina Roz intareste legatura dintre chakra inimii si chakra coroana, deschizand calea de infuzare a Inimii cu Energiile Divine Superioare. Ii ajuta pe cei timizi sa isi gaseasca curajul de a iubi si sporeste blandetea in oricine. Turmalina Roz ii transforma pe cei care o poarta intr-o „faclie” de energie iubitoare si vindecatoare, impiedicandu-i pe cei care proiecteaza energii negative asupra purtatorului si transformandu-le intentiile acestora in bunatate si toleranta. turmalina roz.

Turmalina Roz este o piatra excelenta pentru copii, mai ales pentru copiii indigo, deoarece detine o energie calmanta de echilibrare care ii sustine sa ia in considerare consecintele si karma inainte de a actiona.

In plan spiritual, Turmalina Roz activeaza Chakra Superioara a Inimii si abilitatea de a ne preda Iubirii.  Ne ajuta sa gasim puterea in vulnerabilitate si ne invata sa ne bucuram de orice experienta.

In plan emotional, Turmalina Roz echilibreaza si curata corpul emotional. Este una dintre cele mai puternice pietre care atenueaza stresul si dezechilibrele emotionale generate de acesta. Este o piatra ideala pentru copiii hiperactivi, mai ales cand mersul la somn este o problema.

turmalina roz....Turmalina Roz sustine vindecarea emotionala si activarea chakrei inimii. Stimuleaza sentimentele de fericire, bucurie si relaxare. Datorita continutului ridicat de litiu, este o piatra calmanta care poate calma corpul emotional si corpul fizic. Este un partener excelent pentru Turmalina Neagra cand vine vorba de eliberarea stresului si alungarea grijilor sau a comportamentului obsesiv.

Turmalina Roz lucreaza sinergic cu Morganitul, Cuartul Roz, Kunzitul, Thulitul, Rodonitul, Rodocrozitul, Malachitul, Dioptazul si Calcitul Roz, pentru vindecarea inimii si reaprinderea iubirii.

EFECTE TAMADUITOARE. Calmeaza si linisteste inima, angina pectorala, bataile neregulate ale inimii si ajuta la recuperarea dupa infarct. Este utila in echilibrarea biochimiei creierului, conferind o stare mentala echilibrata.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe locul afectat. Daca este purtata la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

13 gânduri despre „TURMALINA ROZ – Vindecatorul Inimii si al Corpului Emotional Ca(Li,Al)3Al6B3Si6O27(OH)3(OH,F)

 1. Pingback: AVENTURINUL VERDE – ingeripepamant

 2. Pingback: AVENTURINUL VERDE – Piatra optimismului si a chefului de viata (SiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: CUARŢUL ROZ – Piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite (SiO2) | Gabriel Newman

 4. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

 5. Pingback: TURMALINA ALBASTRA (INDICOLIT) – O unealta evoluata de vindecare Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

 6. Pingback: TURMALINA PEPENE VERDE – „SuperActivatorul” Chakrei Inimii si al Inimii Fizice Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

 7. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Berbec(21 martie – 9 aprilie) | Gabriel Newman

 8. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Rac (22 iunie – 22 iulie) | Gabriel Newman

 9. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) | Gabriel Newman

 10. Pingback: CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O) | Gabriel Newman

 11. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] | Gabriel Newman

 12. Pingback: MORGANITUL – „Smaraldul Roz” care deschide inima la un alt nivel (Be3Al2Si6O18 cu ioni de mangan) | Gabriel Newman

 13. Pingback: TURMALINA VERDE (VERDELIT) – O piatra strans legata de inima fizica Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: