Anunțuri publicitare

Cuartul Arhivist, Cuartul Portal si Cuartul Trigonic (SiO2)

cuarturi.

CUARTURILE ARHIVISTE : CUARTUL ARHIVIST „INALTAT” SI CUARTUL ARHIVIST „AFUNDAT”

cuart arhivist inaltatCuartul Arhivist „Inaltat” este de departe cea mai comuna forma de Cuart Arhivist intalnita. Este recunoscut dupa triunghiurile inaltate care apar pe fatetele principale ale varfului de Cuart. Aceste triunghiuri au varfurile indreptate spre varful Cuartului. In timp ce unele triunghiuri sunt foarte evidente, unele pot nici sa nu fie observate la o prima vedere.

Cuartul Arhivist ‘Inaltat” activeaza memoria celulara si ne sustine sa recuperam informatii despre propriii stramosi sau despre propriile vieti anterioare. Aceste pietre tind sa nu fie preprogramate cu informatii, ele mai degraba lucreaza ca o cheie care deblocheaza ceea ce este arhivat in structura noastra celulara. Fiecare triunghi apare ca un declansator care activeaza ADN-ul. Lucrand cu astfel de cristale, nu este exclus ca la un moment dat sa se mai inalte si alte triunghiuri, functie de aspectele care sunt activate sau chiar sa dispara cele deja existente, functie de aspectele  memoriei celulare care sunt curatate si integrate. cuart arhivist afundat

Cuartul Arhivist „Afundat” este recunoscut dupa triunghiurile afundate, cu varfurile indreptate spre varful Cuartului, care apar ca taiate in piatra si care se retrag in interiorul Cristalului. Acestea sunt similare „gaurilor de chei”. Cuartul Arhivist „Afundat” este un arhivist in adevaratul sens al cuvantului, si se gaseste mai rar decat Cuartul Arhivist „Inaltat”. In timp ce Cuartul Arhivist ” Inaltat” activeaza memoria celulara, astfel incat informatia sa poate fi recuperata din propria „banca de date”, Cuartul Arhivist „Afundat” este el insusi o”banca de date”. De obicei, aceasta informatie a fost inregistrata de-a lungul timpului civilizatiilor stravechi. In general, doar Sufletul care a programat initial acest Cristal poate avea acces complet la informatia stocata, chiar daca triunghiurile pot fi vizibile tuturor si pot fi folosite de oricine.

CUARTUL PORTAL (LEGATURA TEMPORALA)

cuart portalCuartul Portal poate fi folosit pentru a accesa alte dimensiuni, anumite perioade de timp si alte taramuri ale existentei.

Cuartul Portal se distinge printr-un paralelogram care fomeaza o a saptea fateta  la baza varfului cristalului, acest paralelogram putand aparea ori pe partea dreapta, ori pe partea stanga a fatetei. Ocazional pot aparea, pe aceeasi fateta, doua paralelograme, unul in partea dreapta si unul in partea stanga. Pozitia acestui paralelogram este cel care dicteaza tipul de calatorie care poate fi urmata prin meditatia cu un astfel de Cuart.

Cuartul Portal care are un paralelogram pozitionat in stanga fatetei, activeaza emisfera dreapta a creierului, permitandu-ne sa accesam viziunile, experientele emotionale si informatiile vindecatoare. Cel cu paralelogramul pozitionat in dreapta fatetei, activeaza emisfera stanga a creierului, permitandu-ne sa accesam informatiile despre tehnologii, stiinte, procese si structura unei naturi mai liniare. In general, „portalulul” aflat in dreapta fatetei ne conecteaza cu vietile anterioare, dimensiunile si fiintele care ne pot sustine in vindecarea emotionala si munca intuitiva; in timp ce „portalul” aflat in stanga fatetei poate fi folosit pentru a explora vietile viitoare si pentru a vizualiza dorintele de viitor pentru viata actuala.  Cuartul Portal cu paralelogramul aflat in dreapta fatetei ne poate sustine sa percepem radacinile karmice ale experientelor din viata curenta, in timp ce Cuartul Portal cu paralelogramul aflat in stanga fatetei ne poate sustine sa vedem efectele karmice pe care le pot avea alegerile din viata curenta.

CUARTUL TRIGONICcuart trigonic

Cuartul Trigonic este una dintre cele mai rare formatiuni din regatul Cuartului. El este caracterizat de triunghiurile gravate pe una sau mai multe fatete, similare cu cele ale Cuartului Arhivist „Adancit”. Spre deosebire de Cuartul Arhivist, ale caror triunghiuri au varfurile in directia varfului de Cuart, triunghiurile Cuartului Trigonic au varfurile indreptate in sensul opus varfului de Cuart. In asa fel pot fi diferentiate aceste doua tipuri de Cuart. Ceea ce conteaza foarte mult la Cuartul Trigonic este energia acestuia, dar si informatiile care pot fi accesate prin intermediul lui.

Cristalele de Cuart Trigonic sunt Cristale de tranzitie – locuitori ai pragului limal dintre lumi. Permite celor care se acordeaza cu vibratia Cuartului Trigonic sa calatoreasca pe taramurile vizionare dincolo de moarte. Sunt ideale pentru cei care practica samanismul, care trebuie sa viziteze in mod constant Cealalta Lume in numele celor cu care lucreaza  –  readucand partile pierdute ale Sufletului, gonind entitatile negative si uneori luptand pentru viata celor aflati sub protectia sa. Cuartul Trigonic asigura acces si confera protectie celor care lucreaza cu el in acest sens, insa nu este singura usa pe care o deschide.

Ca si Cuart Arhivist asigura acces catre evenimentele din trecutul indepartat al umanitatii si al Pamantului. Cuartul Trigonic ne da totodata si cheile pentru viitor. Aceasta este o experienta mult mai uimitoare si surprinzatoare decat vizualizarea trecutului, pentru ca viitorul este nedeterminat. Acesta curge prin noi ca un rau cu potential nelimitat, si pe masura ce definim o imagine din acesta, viitorul dispare.  Cuartul Trigonic ne preda lectia deschiderii de Sine catre necunoscut si catre posibilele situatii care s-ar putea intampla, fara a incerca sa conceptualizam nimic. Acest tip de incredere totala – daruirea de Sine catre momentele viitoare fara a cunoaste ceva despre ele sau fara a controla absolut deloc ceea ce va sa vina – merge mana in mana cu ceea ce se numeste „Iluminare”. Trebuie sa invatam sa „locuim” in inima si sa trecem peste programele de control inradacinate pentru a primi darurile oferite de meditatia cu un Cristal Trigonic. Cei care pun in practica iertarea radicala de Sine pot face un mare serviciu lumii intregi.

Cristalele Trigonice pot aparea pe varfurile de Cuart, Ametist, Citrin sau Cuart Fumuriu. Cuartul detine cea mai fina vibratie, Amestistul intensifica protectia, Citrinul intensifica claritatea mentala si Cuartul Fumuriu sustine impamantarea. Cuartul Trigonic poate fi folosit cu orice alte cristale, minerale si pietre iar capacitatile acestuia nu vor fi diminuate, ba din contra, va amplifica ceea ce ofera celelalte pietre.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: