Anunțuri publicitare

TRIADA MAESTRILOR DE CRISTAL : Cristalul Initierii, Cristalul Integrarii si Cristalul Templul Inimii

sfera cuart

sided faceCristalul Initierii este primul din Triada Maestrilor de Cristal. Toate cele trei tipuri sunt Invatatori care expun geometriile lui sapte si trei. Cristalul Initierii are o fateta cu 7 laturi si una cu 3 laturi. Cristalul Integrarii are doua fatete cu 7 laturi. Al treilea, cel mai evoluat, este Cristalul Templul Inimii, care prezinta 3 fatete cu 7 laturi, alternand cu 3 fatete triunghiulare.

 

 

 

CRISTALUL INITIERII (Canalizator)cristalul initierii.

Cristalul Initierii ne permite sa ne conectam cu sursa cunoasterii si intelegerii Divine. Aceasta conexiune poate fi folosita pentru a descoperi si intelege calea pe carea trebuie sa o urmam, lectiile si scopurile acestora. Este o piatra de invatare, reprezentand invatacelul spiritual. Meditatand cu un Cristal al Initierii putem percepe sursa ghidarii spirituale, folosind aceasta informatie pentru a sti ce mai aveam de invatat.

Fateta cu 7 laturi reprezinta Cautatorul Spiritual – cel care este dornic sa lase deoparte egoul pentru a putea cerceta adevarata cunoastere spirituala. Fateta cu 3 laturi directioneaza cunoasterea spirituala si informatiile  in planul fizic, permitandu-ne sa le folosim si sa le directionam in viata noastra. Aceasta este calea Invatacelului Spiritual – intai lucreaza sa dobandeasca intelegere spirituala, apoi o aplica in propria viata.

Cristalul Initierii activeaza vederea interioara si cel de-al treilea ochi. Energia lui aduce viziuni si faciliteaza meditatia, concentrand mintea pe energia Sursei. Ne ajuta sa intalnim ghizii spirituali sau ne ajuta sa ne conectam direct la cunoasterea care este benefica evolutiei noastre spirituale.

 

cristalul integrariiCRISTALUL INTEGRARII (Transmitator)

Dupa ce am folosit Cristalul Initierii pentru a conecta ghizii spirituali, putem merge mai departe, lucrand cu Cristalul Integrarii.  Acesta prezinta doua fatete cu cate 7 laturi pe fiecare parte a unui triunghi perfect, reprezentand echilibrul dintre cunoasterea spirituala si actiune. Aceasta formatiune reprezinta sfarsitul uceniciei si inceputul actionarii autonome. Dupa ce am primit cunoasterea necesara de a intelege calea spirituala, este timpul sa aplicam aceasta cunoastere in realitatea fizica.

In trecut, se alegea izolarea monastica pentru a putea accesa cunoasterea spirituala. Devenind calugar, maica, ascet spiritual sau orice cautator dedicat, se putea renunta la grijile lumesti si se putea pastra concentrarea pe cele ale Sufletului. Acesta este nivelul de invatare predat de Cristalul Initierii.

In timpurile noastre, suntem mai degraba indrumati sa aducem lumii cunostintele si invataturile noastre spirituale, decat sa le ascundem dupa zidurile templului. Aceasta este o sarcina si mai dificila, din moment ce trebuie sa integram Spiritul in toate planurile vietii (chiar si atunci cand trebuie sa mergem la serviciu, sa gatim, sa facem curatenie, sa luam copiii de la scoala etc) si sa ducem un trai „normal”, plin de constiinta spirituala. La un asemenea nivel vibrational, nu mai este suficient doar sa „ne inaltam” cu energie si cunoastere, ci este necesar sa aduce aceasta frecventa in corpul fizic si sa o impamantam in fiecare actiune pe care o intreprindem. Aceasta este frecventa si lectia predata de Cristalul Integrarii.

Cristalul Integrarii ne permite sa intelegem cum sa traim, sa actionam si cum sa reactionam, fiind centrati in intelegerea spirituala. Ne invata cum sa aplicam cunostintele spirituale in viata reala echilibrand Sufletul cu viata fizica. Cristalul Initierii ne permite sa intelegem care aspecte ale vietii reale sunt in concordanta cu scopul spiritual si care aspecte trebuie schimbate astfel incat sa reflecte perfect cunoasterea spirituala dobandita.

In timp ce fatetele Cristalului Initierii sunt despre cunoastere si informatie, fatetele Cristalului Integrarii sunt despre directionarea acestei energii in lume si cosmos. Odata ce am directionat energia spirituala in lumea fizica, este timpul sa avansam catre Cristalul Templul Inimii.

CRISTALUL TEMPLUL INIMIIcristal templul inimii

Cristalul Templul Inimii are trei fatete cu cate 7 laturi care alterneaza cu trei fatete triunghiulare, toate formand un varf perfect. Acest Cristal nu este semnificativ doar pentru geometria si simetria lui, ci si pentru proprietatile lui puternice de activare a chakrei inimii.

Cristalul Templul Inimii este o formatiune de Cuart destul de rara. Cand ajunge in mana noastra un astfel de Cristal, este de obicei un semn de transformare inimenta si un salt cuantic la nivel de constiinta si compasiune. Acesta poarta una dintre cele mai inalte frecvente dintre toate formatiunile de Cuart Transparent –  o energie de care este mare nevoie in aceasta perioada. Stimuleaza chakra inimii si ne sustine sa percepem si sa exprimam compasiunea si Iubirea Divina. Energia vindecatoare a acestui Cristal vine tocmai din abilitatea lui de a deschide chakra inimii si de a ne sustine sa rezonam cu energia Iubirii Divine.

La acest nivel de invatatura, Cristalul Templul Inimii ne dezvaluie ca adevarata putere salasluieste in chakra inimii. Doar prin uniunea cunoasterii spirituale si a compansiunii putem cunoaste adevarata iluminare pe care o putem aduce in planul fizic.

Cristalul Templul Inimii poate fi purtat pentru a activa mintea si inima, sustinandu-ne sa ne deschidem catre compasiune, intelegere iluminata si adevarata vindecare venita din Inima.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: