Anunțuri publicitare

FOMATIUNI NATURALE DE CUART (SiO2)

formatiuni cuartToate varietatile de Cuart cristalizeaza in sistem hexagonal, insa exista o varietate imensa de forme sub care acesta ia nastere.

cuart laserBAGHETA LASER

Baghetele Laser sunt de obicei cristale lungi si inguste, cu varfuri fine, caracterizate de abilitatea lor de a canaliza energia intr-o raza intensa. Energia acestui tip de Cuart poate fi folosita precum un laser pentru a indeparta densitatile, entitatile, atasamentele, programele, implanturile si sforilor  din campul energetic. Baghetele Laser se folosesc doar in procesul de vindecare. Ele nu obisnuiesc sa pastreze informatii precum alte formatiuni de Cuart.

CUARTUL GENERATORcuart generator

Configurarea generatoare a Cuartului consta in 6 fete egale care se intalnesc perfect in varf. Aceasta este o formatiune destul de rara si trebuie pretuita daca aveti oportunitatea sa va conectati cu Cuart Generator. Aceste pietre actioneaza precum niste „baterii” ale Pamantului, permitandu-ne sa accesam cu usurinta si sa utilizam energia elecromagnetica din Aura Pamantului. Putem folosi Cuartul Generator pentru a ne reincarca propriile baterii, daca suntem secati de energie sau daca abia ne-am revenit dupa o perioada lunga de boala. Acesta poate fi folosit si intr-o maniera indrumatoare pentru a transmite energia rugaciunilor si a gandurilor direct prin campul electromagnetic al Pamantului, exact ca un radio.

Cristalele Generator sunt entitati speciale si acum ies la suprafata pentru a sustine schimbarea energetica si transformarea spirituala care au loc. Putem folosi aceste pietre pentru a proiecta ganduri de iubire si vindecare prin campul energetic al Pamantului, pentru a putea fi receptionate de catre toate fiintele de pe planeta.

cuart tabularCUARTUL TABULAR

Cuartul Tabular este numit asa pentru ca tiparul lui de crestere este plat si lat. Cuartul Tabular formeaza adesea doua varfuri. Lucreaza ca niste punti de Lumina care permit energiei sa circule in zonele unde sunt blocaje sau rupturi in campul vibrational. Acest tip de Cuart poate amplifica energia altor pietre de vindecare, facilitand deplasarea energiei pietrelor prin meridiane si prin toate chakrele.  Meditand cu un Cuart Tabular putem calatori astral, dar putem si sa exploram alte vieti anterioare.

CUARTUL CU DOUA VARFURIcuart cu doua varfuri

Cuarturile cu Doua Varfuri sunt de obicei cristale care, dupa cum le spune si numele, formeaza la fiecare dintre capete cate un varf natural. Tiparul de spirala dubla al Cuartului cu Doua Varfuri permite energiei sa circule in ambele directii, de-a lungul cristalului de Cuart. In timp ce Cuartul cu un Singur Varf aduna energia de la baza acestuia si o emana prin varf, Cuartul cu Doua Varfuri poate primi si transmite energie prin ambele varfuri. Acesta este darul Cuartului cu Doua Varfuri Natural. Prin Cuartul cu un Singur Varf, caruia i-a fost transformata baza in alt varf, energia circula tot intr-un singur sens.

Cuartul cu Doua Varfuri poate fi folosit ca si Cuartul Tabular pentru a elimina blocajele si umple golurile din corpul energetic. Purtate la gat, acestea fac energia sa circule in sus si in jos prin sistemul de chakre, intarind fluxul energetic si sustinandu-ne sa ne pastram claritatea energetica.

Cuartul cu Doua Varfuri este exemplul perfect al nevoii de a da si a primi energie. Ne sustine sa ne extindem constiinta, dar in acelasi timp ne ajuta sa eliminam excesul de energie si ne impamanteaza.

cuart autovindecatCUARTUL AUTO-VINDECAT

Cuartul Auto-Vindecat este un cristal care are un varf complet la un capat si unul „nespart” si neterminat la celalat capat. Poate fi identificat prin faptul ca la capatul neterminat nu este nicio ruptura vizibila, ci niste tipare foarte interesante. Este numit Cuart Auto-Vindecat pentru ca „ruptura” originala a fost acoperita de cristale mici de Cuart la un moment dat in istoria sa. Cuartul Auto-Vindecat este un Maestru Invatator. Ne sustine sa acceptam toate experientele dificile si traumele din trecut si sa intelegm cum toate aceste experiente ne-au ajutat sa crestem spiritual.  Prin integrarea acestor experiente, descoperim multele fatetele ale Sinelui, asa cum cristalele mici de la baza Cuartului Auto-Vindecat reflecta structura sa interna.

Cuartul Auto-Vindecat poate fi folosit pentru a facilita vindecarea pe toate planurile. Meditand cu un astfel de cristal, putem intelege parti ale miezului interior care trebuie acceptate in intreg. „Ce aspecte ale trecutului sunt inca nevindecate?” si  „Cum putem avansa pe calea noastra spirituala pentru a ne cunoaste pe noi insine?” sunt doar doua intrebari la care Cuartul Auto-Vindecat ne poate ajuta sa raspundem.

Acest tip de Cuart faciliteaza vindecarea ranilor suferite in urma unor operatii sau traume si sunt excelente pentru vindecarea fracturilor osoase. In plan mental, ne sustine sa intelegem lectiile de viata si experientele emotionale.

CUARTUL SPIRIT (ISIS)cuart spirit

Cuartul Spirit prezinta o fateta cu 5 laturi, reprezentand cele 5 elemente. Numarul 5 reprezinta si expresia Spiritului si energia prin care acesta se formeaza. Pentagonul sacru format de aceste 5 laturi stimuleaza conexiunea cu Sursa Divina, in special cu energia creativa. Aceste cristal are abilitatea de a transfroma visele in realitate.

Meditand cu un astfel de cristal putem accesa energia divina si sa o lasam sa curga prin tot corpul fizic. Aceasta formatiune este perfecta pentru cei care vor sa isi dedice intreaga existenta pentru a exprima energia divina in acest „tinut al materiei”, numit plan fizic.

 

 

 

cuart sceptru.CUARTUL SCEPTRU

Cuartul Sceptru combina energia puternica a Cuartului cu energia directionala a Focului. Forma sa este foarte asemanatoare cu o sageata si energia lui promoveaza creativitatea, indrumarea si actiunea. Cuartul Sceptru stimuleaza aura, ajutandu-ne sa ne simtim mai energizati si mai incantati, cand vine vorba de a porni catre noi directii. Frecventa lui ne ajuta sa ne deschidem mintea creativa si sa gasim noi cai de a da forma gandurilor. Cuartul Sceptru ne ajuta sa ne aliniem actiunile cu idealurile. Energia acestui aliat minunat ne ajuta sa ne recastigam puterea si sa luam initiativa pentru a face schimbari. Ne previne de la a ne simti lipsiti de putere, controlati de altii sau neputinciosi sa luam decizii sau sa actionam.

Cuartul Sceptru stimuleaza corpul emotional, pentru a elibera furia, resentimentele si fricile adanc blocate. Frecventa lui ne ajuta sa ne expunem punctul de vedere intr-un mod echilibrat, astfel incat emotiile sa nu se adune si sa devina toxice. Aceste aliat ne ajuta si sa ne simtim mai capabili de a ne asuma responsabilitatea pentru fiecare experienta din viata actuala.

Cuartul Sceptru este un aliat vindecator pentru orice problema creata de dezechilibrul elementului Foc. Poate fi folosit pe meridianele blocate, pentru a stimula si elibera energia stagnata. Energia lui este excelenta pentru a depasi disfunctiile sexuale si dezechilibrele hormonale.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „FOMATIUNI NATURALE DE CUART (SiO2)

  1. Pingback: CARNEOLUL / CORNALINA – Piatra curajului si a celor nascuti sa conduca (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: