Anunțuri publicitare

BIXBITUL – „Smaraldul Rosu” care inteteste focul pasiunii (Al2Be3Si6O18, cu ioni de mangan)

bixbit5BIXBITUL este un membru al familiei Berilului, un alumosilicat de beriliu, cu o duritate de 7.5 – 8 pe scara Mohs. A fost descoperit in anii ’80 in Colorado(S.U.A) si este probabil cea mai rara varietate de Beril. Culoarea sa rosie, ca de zmeura, este data de ionii de mangan. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Formeaza cristale prismatice, uneori striate. Este numit ocazional „Smarald Rosu”.

bixbit...Bixbitul stimuleaza curajul, pasiunea, vitalitatea fizica si personalitatea dinamica. Stimuleaza aceste aspecte, insa ne ajuta sa ramanem centrati in inima aratand compasiune catre ceilalti si catre Sine, iubind fiecare actiune pe care o intreprindem din toata inima. Aceasta piatra combina cu maiestrie energiile chakrei inimii cu cele ale chakrei radacina., ajutandu-ne sa aducem forta vitala din Pamant si imbunatatind legatura emotionala cu intreaga planeta si cu ceilalti oameni.

Bixbitul poate fi o unealta foarte utila pentru vindecatori. Poate fi plasat pe chakra radacina sau pe chakra inimii. Sustine vindecatorul sa aduca prin el vitalitate pentru cei obositi fizic si psihic, stresati si pentru cei care isi revin dupa o lunga perioada de boala. Pe masura ce se deschide chakra inimii, ies la suprafata amintiri reprimate ale ranilor din trecut. Aceasta este o oportunitate de ne elibera de energia tinuta pe loc inconstient, tocmai prin aceste amintiri reprimate.

Bixbitul este o piatra excelenta care imbunatateste relatiile de iubire. Este o piatra recomandata pentru inelul de logodna sau de nunta, pentu ca aduce inimile ambilor parteneri in armonie. Imbunatateste comunicarea emotionala si intelegerea. In relatiile intime, inteteste focul pasiunii.bixbit.

Ca piatra a curajului, Bixbitul stimuleaza si armonizeaza chakra radacinii cu chakra inimii, care sunt doua zone importante de unde rasare curajul. Intareste loialitatea si sentimentul de camaraderie, precum si increderea de sine. Inlatura fricile irationale si sentimentele de autovictimizare, ajutandu-ne sa traim liber, plini de energie si putere.

Bixbitul este o piatra puternica a elementului Pamant, benefica pentru cei care s-au imbolnavit fizic din cauza lipsei iubirii de sine. Bixbitul ne ajuta sa ne simtim mai iubiti atat de cei din jurul nostru cat si de noi insine. Stimuleaza respectul de sine si ne incurajeaza sa tratam cu demnitate propriile daruri si abilitati. Ii ajuta foarte mult pe atleti si pe cei care isi folosesc corpul fizic in mod excesiv, infuzandu-l cu vitalitate si rezistenta.

beril - bixbitIn plan spiritual, Bixbitul ne ajuta sa impamantam energia in corpul fizic, intarind intregul camp vibratonal, stimuland in special Chakra Steaua Pamantului, aflata sub talpi, si prima chakra, aflata la baza coloanei vertebrale. Ne stimuleaza sa actionam, ajutandu-ne totodata sa ne „deblocam” atunci cand nu vedem o cale de iesire din circusmtanetele nedorite.

In plan emotional, Bixbitul creste nivelul de respect de sine si ne invata sa ne acordam atentie pe toate planurile, mai multa decat ne acordam de obicei. Indeparteaza comportamentul autodistructiv.

Bixbitul armonizeaza cu Rubinul, care ii amplifica efectele asupra chakrei radacina. Lucreaza excelent cu pietre ale inimii precum Morganitul, Dioptazul, Smaraldul si Rodocrozitul. Toate acestea ii aduc energie suplimentara Bixbitului pentru a sustine vindecarea emotionala si pentru a amplifica sentimentul pur de iubire. Bixbitul lucreaza bine si cu ceilalti membri ai familiei Berilului, precum Acvamarinul si Heliodorul, amplificand influenta pozitiva care inconjoara intregul camp energetic. Pentru a spiritualiza forta vitala si iubirea generate de Bixbit, Fenacitul si Berilonitul sunt unelte puternice. Ambele stimuleaza cel de-al treilea ochi, imbunatatind viziunile interioare si impartasind introspectia asupra problemelor emotionale sau fizice, scoase la lumina de Bixbit.bixbit

EFECTE TAMADUITOARE. Bixbitul stimuleaza cu putere corpul fizic sa lupte, sa se intretina si sa se vindece. Este excelent pentru orice fel de vindecare, in special pentru vindecarea ficatului, organelor sexuale si maduva oaselor. Poate fi un sustinator util pentru vindecarea energetica a leucemiei si a altor tipuri de cancer. Bixbitul stimuleaza organele sexuale si ajuta in problemele de infertilitate. Ii ajuta pe cei care au indurat abuzuri sexuale sa isi regaseasca echilibrul. Este o piatra excelenta pentru dezechilibrul sexual, in mod special pentru cel provocat de problemele emotionale.

POZITIONARE. Poate fi plasat in dreptul talpilor, in dreptul chakrei radacina sau pe chakra inimii. Poate fi purtat pe degetul inelar. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „BIXBITUL – „Smaraldul Rosu” care inteteste focul pasiunii (Al2Be3Si6O18, cu ioni de mangan)

  1. Pingback: BERILUL – Piatra care ne invata sa facem numai si numai ce trebuie Be3Al2(SiO3)6 | Gabriel Newman

  2. Pingback: SMARALDUL – Piatra iubirii implinite (Al2Be3Si6O18, cu ioni de crom si vanadiu) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: