Anunțuri publicitare

AGATUL SALVIE – O piatra care mentine constienta conexiunea cu ghizii spirituali (SiO2)

agat salvieAGATUL SALVIE este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de silciu, cu o duritate de 7 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste doare in estul statului Oregon (S.U.A.). Culoarea Agatul Salvie variaza de la nuante de lavanda pal la negru purpuriu, multe exemplare prezentand linii negre si formatiuni dendritice.

Agatul Salvie este o piatra de ghidare spirituala interioara, protectie, purificare si vindecare. Emana o vibratie blanda, dar constanta a Razei Violet. Este benefic pentru cei hipersensibili la energiile cristalelor cu vibratii subtile superioare. Agatul Salvie este pe cat de binefacator si spiritual, pe atat de sustinator pentru impamantare. Poate umple campul Auric cu Lumina, dar nu sustine calatoriile extracorporale.

agat salvie,Utilizat in meditatie, Agatul Salvie faciliteaza accesul catre ghizii spirituali. Acestea sunt fiintele care sunt alaturi de noi pe tot parcursul incarnarii si care sunt cele mai accesibile pentru comunicari interioare. Agatul Salvie deschide canalul pentru astfel de comunicari, curatand orice interferenta si ajutandu-ne sa ramanem concentrati. Aceasta piatra nu ne ajuta sa zburam catre dimensiunile superioare, ci ne ajuta sa pastram o conexiune constienta cu ghizii spirituali care pot ajunge la acestea.

Agatul Salvie ofera protectie psihica si parapsihica, intarind si sigiland campul auric. Incarca treptat aura cu Lumina si repara orice gol energetic.  Calmeaza orice chakra hiperactiva sau meridian, echilibrand intregul flux energetic. Agatul Salvie facliteaza o combinare a aspectelor lumesti si spirituale ale vietii.

In plan spiritual, Agatul Salvie ne ajuta sa ne deschidem Sufletul si sa invingem teama de trezirea spirituala. Ne conecteaza cu ghizii spirituali pentru a primi sustinere si ghidare astfel incat intregul proces de trezire sa nu ni se para coplesitor.

In plan emotional, Agatul Salvie inalta corpul emotional si ne sustine sa renuntam la furie, resentimente si judecati. Ne ajuta sa devenim mai iubitori si blanzi cu noi insine si cu ceilalti. agat salvie...

Agatul Salvie armonizeaza cu Lepidolitul, Ambligonitul si Ajoitul, pentru vindecare blanda a corpului fizic, calmarea emotiilor si intarirea campului auric. Azeztulitul ii imbunatateste proprietatea de a ne pune in contact cu ghizii spirituali.

EFECTE TAMADUITOARE. Agatul Salvie este excelent pentru dureri de cap, pentru depasirea dependentelor si pentru calmarea simptomelor de trezire spirituala rapida.

POZITIONARE. Poate fi tinut in manasau plasat pe locul afectat. Poate fi plasat pe oricare dintre chakre.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: