Anunțuri publicitare

AGATUL ALBASTRU HOLLY – Agatul cu cea mai inalta vibratie (SiO2)

agat albastru holly..AGATUL ALBASTRU HOLLY este o piatra gasita in zona Holly, Oregon (S.U.A.). Este una dintre cele mai rare varietati de Agat si este pretuita pentru culoarea sa albastru-violet.

Agatul Albastru Holly poarta cea mai inalta vibratie dintre toate Agatele. Este o piatra benefica pentru impamantarea energiilor spirituale in planul fizic si poate fi utilizata pentru a uni corpurile spirituale superioare cu cel fizic, astfel incat sa experimentam contientizare pe toate planurile fizice si subtile. Agatul Albastru Holly rezoneaza cu „dimensiunea verticala” permitandu-ne sa urcam si sa coboram, facand o comparatie intre toate planurile spirituale superioare si inferioare. Activeaza centrii parapsihologici din creier, imbunatatind perceptia extrasenzoriala, visele lucide si alte abilitati paranormale. Ne ajuta totodata sa „auzim” indemnurile si sfaturile Sinelui Superior.

agate albastre hollyFrecventa Agatului Albastru Holly stimuleaza cel de-al treilea ochi si chakra coroana si conecteaza energiile inimii cu cele ale mintii. Ne sustine sa activam abilitatile parapsihologice si intuitive, timp in care ne protejeaza de energiile negative. Agatul Albastru Holly ne ajuta sa intelegem lectiile din spatele experientelor emotionale si ne incurajeaza sa lasam atasamentele emotionale in urma, acolo unde le este locul. Faciliteaza meditiatia si rugaciunea deschizand chakrele superioare si conectandu-le cu inima.

In plan spiritual, Agatul Albastru Holly vibreaza la un nivel superior celorlalte tipuri de Agat, asta insemnand ca este capabil sa armonizeze energiile superioare cu densitatea corpului fizic. Activeaza darul previziunii, acest efect fiind amplificat daca este folosit alaturi de Piatra Profetiei.

In plan emotional, darul Agatului Albastru Holly este acela de a transmuta emotiile prin intermediul constientizarii spirituale superioara. Aceasta piatra extinde constiinta, ajutandu-ne sa avem un punct de vedere „mai cosmic”. Ne ajuta sa nu ne mai framatam din cauze marunte si insignifiante.  Aduce un sentiment de calmitate. Faciliteaza empatia si compasiunea fata de ceilalti si incurajeaza actele de generozitate si bunatate. Este o piatra excelenta pentru invatatori si pentru toti cei a caror serviciu le cere rabdare si toleranta.agat albastru holly...

EFECTE TAMADUITOARE. Datorita afinitatii lui cu chakrele superioare, Agatul Albastru Holly indeparteaza blocajele care produc dureri de cap, nervozitate si anxietate. Inlatura si impedimentele legate de dificultatile in exprimare si de gandire. Este un calmant perfect pentru creier si poate muta locatia constiintei din „centrii de supravietuire” (situati in spatele creierului), in lobul prefrontal – centrul constientizarii superioare. Ii ajuta pe cei care sufera de dementa, psihoza sau alte disfunctii mentale, emotionale sau spirituale, sa gaseasca claritate in gandire si calmitatea necesare.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana, plasat pe al treilea ochi sau pe chakra coroana.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: