Anunțuri publicitare

CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4)

crocoitCROCOITUL este un cromat de plumb, cu o duritate de 2.5 – 3 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem monoclinic si formeaza cristale prismatice, lungi, de culoare rosie, rosu-portocaliu si uneori galben. Se gaseste de obicei sub forma de cluster. Se formeaza in zonele oxidate ale depozitelor care contin plumb si crom, de obicei in asociere cu Anglesit, Piromorfit, Ceruzit, Wulfenit si / sau Vanadinit. Cele mai bune depozite sunt in Tasmania, Australia. S-au gasit specimene fine si in muntii Ural, Rusia.

crocoit..Crocoitul este o piatra benefica pentru a face descoperiri, mai ales pentru cei a caror scop maret este sa gaseasca iluminarea. Aceasta piatra activeaza vibratia trinitara a Coroanei, a Inimii si a Radacinii, deschizand canalul energiei kundalini. Aceasta deschidere puternica poate cataliza tot felul de ‘salturi cuantice” la nivel de constiinta, indepartand blocajele vechi si permitandu-i Sinelui Spiritual sa se exprime liber prin corpul fizic. Crocoitul are asupra chakrei inimii efectul de a inunda intregul camp auric cu ceea ce multi numesc „energia Sufletului” – un fel de constientizare mult mai spirituala decat cea pe care o experimentam in viata de zi cu zi. De acesta energie avem nevoie pentru a ne vindeca Sinele si pentru a ajuta la vindecarea celor din jurul nostru si a Planetei.

In primul rand, energia Crocoitului activeaza chakra radacina. Sporeste vitalitatea fizica, ne sustine sa ne simtim mai puternici in realitatea fizica si ne ajuta sa ne manifestam mai usor dorintele si nevoile. Stimuland chakra radacina, Crocoitul activeaza impamantarea, care este absolut necesara pentru a mentine o aura puternica si energizata. Efectul Crocoitului asupa chakrei radacina este si acela de a mentine buna dispozitie si o stare de sanatate fizica buna.

Pe langa incarcarea chakrei radacina, Crocoitul ativeaza si chakra crocoit...inimii. Stimuleaza campul electromagnetic al inimii, care contribuie la formarea unei aure pozitive, puternice. Ne ajuta sa ne aliniem cu intelepciunea inimii si ne incurajeaza sa emanam iubirea din centrul inimii in jurul nostru. Unii cred ca deschiderea inimii inseamna a deveni vulnerabili, prea emotionali si prea sensibili la emotiile celorlalti. Cand vorbim despre energiile Crocoitului, aceste frici nu isi au rostul. Crocoitul umple inima de curaj si ne impinge sa radiem iubire si compasiune. Asta inseamna ca energiile negative care au creat experiente emotionale negative in trecut, nu ne mai afecteaza in niciun fel. Radiind iubire si compasiune devenim deschizatori de inimi pentru ceilalti si se creeaza un efect de deschidere in lant.

Dupa ce au fost activate chara radacina si chakra inimii, chakra coroana se trezeste. Trezirea chakrei coroana ne permite sa ne conectam la planuri superioare si sa impamantam acele frecvente superioare prin imina si chakra radacina. Acest proces de impamantare spirituala creeaza un canal de Lumina prin corpul fizic, direct in lume. Cei care radiaza in acest fel, devin precum un far spiritual pentru ceilalti. Activarea chakrei coroana stimuleaza o constientizare spirituala superioara si abilitati psihice.

crocoit.Crocoitul stimuleaza pasiunea, dragostea si constientizarea spirituala, toate deodata. Un cluster de Crocoit tinut in dormitor, poate infuza toata camera cu valuri de beatitudine extatica. Crocoitul stimuleaza fertilitaea si creativitatea. Este o piatra excelenta pentru artisti, scriitori si compozitori.

In plan spiritual, Crocoitul stimuleaza chakra coroana si cel de-al treilea ochi, ajutand la conectarea cu chakrele eterice de deasupra capului. Proprietatile lui spirituale sunt doar pentru a deveni un canal al Luminii Divine pe Pamant.

In plan emotional, activarea inimii promovata de Crocoit, ne sustine sa scapam de bagajele emotionale, de tiparele emotionale negative si de dezechilibrele emotionale.

In plan fizic curata si activeaza chakra radacina, stimuland vitalitatea in corpul fizic.

Pentru deschidere si evolutie spirituale, Crocoitul lucreaza perfect cand este combinat cu Azeztulitul, Herderitul, Natrolitul si / sau Fenacitul. Pentru fertilitate si creativitate Zincitul, Calcitul Portocaliu si / sau Carneolul alaturi de Crocoit sunt cele mai utile. Pentru a adauga energie chakrei inimii, Dioptazul, Kunzitul, Morganitul, Calcitul Roz si / sau Cuartul Roz sunt niste alegeri excelente.

EFECTE TAMADUITOARE. Crocoitul este util pentru dezechilibrele sistemului imunitar. Este un puternic stimulent al sistemului endocrin, echilibrand toate glandele. Stimuleaza si sistemul reproducator. Se spune ca indica momentul ideal pentru conceptia unui copil.

POZITIONARE. Poate fi plasat pe oricare dintre cele 3 chakra : chakra radacina, chakra inimii sau chakra coroana. Poate fi tinut in mana sau purtat la gat. Daca este purtat la gat, este de preferat sa ajunga pana in dreptul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: