Anunțuri publicitare

PALLASITUL – Meteoritul care uneste Mintea si Inima cu Mintea Superioara a Cosmosului si Inima Universului

pallasit,PALLASITUL  are cel mai frapant aspect dintre toate tipurile de Meteoriti. Are o structura formata din fier si nichel, cu „buzunarase” de Olivin verde-galbui pretutindeni in aceasta structura. Pallasitul este o varietate rara de Chondrit, in compozitia lui intrand o cantitate mare de silicati. Acest tip de Meteorit nu prezinta aceleasi chondrule, si este mai necioplit decat Chondritul. Contine foarte putin fier metalic. Pallasitele pot proveni din bucatile unei planete in formare, cu toate ca a lor compozitie arata ca sunt de natura vulcanica.

PALLASITPallasitul, cu ale lui „ferestre” de Olivin intretesute in structura lui de fier si nichel, este poate Meteoritul cu cel mai uimitor aspect. Pare atat de extraterestru, dar in acelasi timp atat de familiar – aceasta combinatie ciudata de minerale comune – si ale sale energii reflecta acest paradox.  Pallasitul, in mod surprinzator, stimuleaza energiile iubitoare ale chakrei inimii, impreuna cu ale celui de-al treilea ochi capacitati vizionare. Nu exista in compozitia lui chimica nimic care sa sugereze acest aspect. Pallasitul deschide portile emotionale ale inimii impreuna cu ochii mintii si constientizarea extinsa. Aceste deschideri ne permit sa experimentam legatura dintre Sine si Cosmos. Pallasitul combina puterea de impamantare a partii metalice din compozitia sa cu proprietatile abundente proprii Olivinului.

Meditand cu Pallasitul, putem gasi rezonanta dintre viata individuala si cea a Universului. Putem uni mintea noastra cu Mintea Superioara a Cosmosului. Prin aceasta uniune iluminata este posibil sa accesam campurile morfogenetice ale cunoasterii, si putem pur si simplu „sa intrebam” si „sa aflam” instantaneu. Prin conexiunea inimii, putem experimenta o conexiune extatica cu inima cosmosului, cunoscuta si ca Marele Soare Central.  Cand aceste doua legaturi sunt activate la unison, putem simti ca intregul corp se extinde cat intregul Univers, fiind una cu Universul.6098963730_821a0c22f1_o

La un nivel mai lumesc, Pallasitul ii ajuta pe cei care se tem sa isi extinda constiinta dincolo de corpul fizic. Ii ajuta pe cei care se simt „blocati” in propriul trup sa se desprinda si sa calatoreasca in planul astral si alte planuri superioare. In planul fizic, poate calma frica de a zbura si ii ajuta pe cei care sufera de agorafobie. Avand in vedere ca noi suntem intregul Univers, in care loc din Univers nu ne-am simti ca acasa? Pallasitul este o piatra care aduce prosperitate si abundenta in viata materiala.

In plan spiritual, Pallasitul ii ajuta pe cei care se simt prea rupti de realitate sa se impamanteze si sa revina cu picioarele pe Pamant. Este de un real ajutor pentru a stabiliza energiile icelor care fac calatorii interdimensionale. Energia incluziunilor de Peridot ne ajuta sa ne conectam cu energia abundentei. Pallasitul este excelent pentru a da viata ideilor.

In plan emotional, Pallasitul stabilizeaza corpul emotional, ajutandu-i pe cei mult prea empatici sa iasa din campul emotional al celor din jurul lor. Ne ajuta sa depasim amaraciunea coplesitoare. Ii ajuta mult pe cei care au un deficit de simtire. Ne ajuta totodata sa constientizam abundenta care se afla de fapt in viata noastra si sa ne deschidem pentru cea care este pe cale sa vina.

sfera pallasitPallasitul armonizeaza cu Fenacitul si Diamantul Herkimer, inbunatatind aspectele vizionare ale experientelor meditative. Pentru a deschide chakra inimii si mai mult, putem combina Pallasitul cu Dioptaz, Morganit, Smarald si / sau Kunzit. Hematitul, Turmalina Neagra si Cuartul Fumuriu sunt extrem de utile de combinat cu Pallasitul, atunci cand simtim nevoia de impamantare suplimentara.

EFECTE TAMADUITOARE. Pallasitul este excelent pentru cei cu batai de inima neregulate, boli cardiace si pentru cei care isi revin dupa un atac de cord. Este un purificator puternic al sangelui si ajuta corpul fizic sa scape de invadatorii bacterieni sau virali. Este util si pentru combaterea anemiei.

POZITIONARE.  Poate fi tinut in mana, plasat pe chakra inimii sau chiar pe al treilea ochi. Daca este purtat la gat, este de preferat ca acesta sa ajunga pana in zona inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „PALLASITUL – Meteoritul care uneste Mintea si Inima cu Mintea Superioara a Cosmosului si Inima Universului

  1. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: