Anunțuri publicitare

METEORITII PIETROSI / CHONDRITUL – Arhiva Sistemului Solar

chondrit..CHONDRITUL este un Meteorit Pietros. Contine silicati, in mare parte Piroxen si Olivin, si mici cantitati de Feldspati Plagioclazi. Mai contine si mici cantitati de nichel si fier. Structura lui este formata din granule sferice mici numite chondrule. Chimia acestor Meteoriti sugereaza ca acestia provin din mantaua planetelor in formare. Bucatile de Chondrit datate cu carbon arata ca varsta acestora este de peste 4.6 miliarde de ani, varsta estimata a sistemului nostru solar. Chondritul este cel mai comun tip de meteorit.

chondrit bogat in carbonAceasta piatra din spatiu bogata in dioxid de siliciu vibreaza cu frecventa comunicarii interdimensionale cu fiintele extraterestre. Ca toate celelalte pietre care contin dioxid de siliciu, Chondritul poate fi programat, ca si Cuartul. Poate fi incarcat cu anumite functii, cum ar fi deschiderea canalului telepatic sau calatoria interdimensionala catre alte stele sau planete. Acest Meteorit poate stoca informatii, in special cunostinte ezoterice legate de „scara constiintei”.  Prin meditatie putem afla daca acest tip de meteorit are astfel de informatii stocate.

Chondritul poarta arhivele spirituale ale Sistemului Solar. El inregistreaza istoria tuturor entitatilor eterice care au existat vreodata pe celelalte planete, de la Mercur la Saturn. Chiar daca aceste planete nu sunt potrivite pentru viata fizica asa cum o stim noi, cei care au calatorit astral catre aceste planete, au descoperit ca dintotdeauna constiinta a existat peste tot in sistemul solar. Pentru astfel de experiente, la cel mai inalt nivel, Chondritul este foarte recomandat.

In plan spiritual, Chondritul ii ajuta pe cei veniti din alte sisteme solare sa se adapteze la conditiile de pe Pamant. Chondritul bogat in carbon ne ajuta sa ne aflam adevarata origine.

In plan emotional, Chondritul stabilizeaza corpul emotional.

Chondritul poate fi combinat armonios cu Herderitul si Brookitul pentru extinderea constientizarii, dincolo de limitele trupului. Alaturi de Danburit si Petalit, dezvolta comunicarea interdimensionala. Daca simtiti nevoia sa va protejati de entitati negative in timpul unor astfel de experiente, Ametistul, Sugilitul si Moldavitul formeaza un trio foarte la indemana. Pentru impamantare, Hematitul, care este bogat in fier, lucreaza perfect alaturi de Chondrit.

EFECTE TAMADUITOARE. Chondritul poate fi utilizat pentru a stabiliza degenerarea osoasa (in special cei bogati in carbon) si pentru a intari sangele si sistemul circulator.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana. In functie de marime si greutate poate fi plasat si pe al treilea ochi.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „METEORITII PIETROSI / CHONDRITUL – Arhiva Sistemului Solar

  1. Pingback: PALLASITUL – Meteoritul care uneste Mintea si Inima cu Mintea Superioara a Cosmosului si Inima Universului | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: