Anunțuri publicitare

METEORITII METALICI – Catalizatorii trezirii spirituale

meteorit metalic.. - CopyMeteoritii sunt pietre de origine extraterestra care au supravietuit trecerii prin atmosfera Pamantului, nearzand complet. Dintotdeaua s-a crezut ca Meteoritii au puteri supranaturale. Chinezii stravechi considerau Meteoritii pietre sacre, iar Tibetanii ii cunosteau drept pietrele vajra, asociate cu puterea arzatoare a creatiei. Probabil cea mai fantastica piatra meteoritica de pe Pamant este kabba, o relicva musulmana pastrata in coltul estic al templului Kaaba, care se afla in mijlocul Marii Moschei din Mecca – Arabia Saudita, despre care se spune ca ar fi un dar de la Dumnezeu. Mii de meteori intra in atmosfera terestra zilnic, dar doar o mica parte ajung pe sol, fara sa arda complet.

sectiune in meteorit metalicMeteoritii Metalici sunt aproape in totalitate formati dintr-un aliaj de nickel si fier. Acestia combina energiile Fierului si ale Nichelului.  Daca sectionam unul, vom descoperi un tipar de linii care se intersecteaza , numite figurile lui Widmanstätten. In timpuri stravechi acesti meteoriti erau pretuiti pentru ca erau o sursa pura de metal pentru a face arme. Excalibur, sabia fantastica a Regelui Arthur, se spune ca ar fi fost facuta dintr-un astfel de Meteorit. Meteoritii Metalici sunt compusi din acelasi material din care este compus nucleul Pamantului, si pot proveni din nucleul altor planete distruse sau din cele care sunt abia in formare.

Meteoritii Metalici vibreaza cu o intensitate aproape electrica. Au capacitatea de a activa energia kundalini si de a o ridica de-a lungul coloanei vertebrale, intetind Focul care se afla in fiecare dintre noi in stare latenta. Aceste pietre poarta energia stelelor, Saura Agni a Vedelor Hinduse, energiile ascunse care anima Universul. Cand cineva trezeste aceste energii in Sine, are loc o trezire rapida si apar schimbari foarte repede, chiar daca suntem pregatiti sau nu. Insa fiecare dintre noi fiind unic, efectele difera de la o fiinta la fiinta. Unii poate nu vor simti nimic, deoarece nivelul vibrational ii este prea scazut pentru a rezona cu energiile Meteoritilor. Altii se pot simti hiperstimulati de energia acestora si vor vrea sa scape cat mai repede posibil din preajma unuia – asta intamplandu-se deoarece campul emotional nu este suficient de puternic pentru a tolera transformarile pe care aceste pietre le genereaza. Si cu toate acestea, mai sunt si cei care sunt perfect pregatiti pentru a face acest salt in energiile cosmice pe care Meteoritii Metalici le incorporeaza. Pentru acestia din urma, o calatorie pe cinste incepe in prezenta Meteoritilor Metalici. meteoriti metalici - Copy

Acest tip de Meteoriti stimuleaza cel de-al treilea ochi si chakra coroana. Astfel ei sunt pietre care actioneaza ca un catalizator pentru viziunile interioare si trezire spirituala. Meteoritii Metalici activeaza si chakra radacina si plexul solar. Chakra radacina este lacasul energiei kundalini si aceasta poate fi trezita rapid de acesti Meteoriti, dupa cum am mai spus. Datorita aliajului de nichel si fier acestia asigura impamantarea care este absolut necesara pentru a putea face fata la tot ceea ce pot aduce. In plus, stimuleaza plexul solar, chakra actiunii si a vointei. Valoarea viziunilor frumoase sau a intelegerii inspirate si chiar a insusi sarpelui de foc –kundalini, pot fi pierdute daca nu si actionam in acest sens.

meteorit metalic.In plan spiritual, Meteoritii Metalici ii ajuta pe cei care vor sa evolueze rapid si se concentreaza mai mult pe rezultate decat de procesul de evolutie in sine. Ne invata lectia rabdarii si totodata ne invata sa ne bucuram de prezent si de rutina de zi cu zi. Acesti aliati poarta energie monahilor, invatandu-ne sa descoperim spiritualitatea in cele mai lumesti si repetitive activitati.

In plan emotional, Meteoritii Metalici sunt buni protectori ai corpului emotional. Ne sustin sa abordam problemele cu mintea limpede, fara a ne panica si a ne pierde cu firea. Aduc echilibru emotional si ne ajuta sa devenim mai intelepti trecand prin tot felul de experiente emotionale.

In plan fizic, Meteroritii Metalici ne ajuta sa ramanem cu picioarele pe Pamant. Ofera putere si incredere in fata unei lungi perioade de lupta sau indispozitie fizica.meteorit metalic

Meteoritii Metalici armonizeaza perfect cu Moldavitul, care amplifica mult energia lor transformatoare si intareste conexiunea lor cosmica. Tectita Aurie Libiana, este o alta piatra cu radacini in ceruri, care alaturi de Meteoritii Metalici sporeste concentrarea in zona plexului solar si impreuna ne indeamna sa actionam conform vointei si simtirii. Alaturi de Tectita Tibetana inteteste si mai mult Focul energiei kundalini.

EFECTE TAMADUITOARE. Meteoritii Metalici intaresc sangele, tesuturile si rezistenta fizica. Sunt excelenti in procesul de vindecare, pentru copiii nascuti prematur si pentru cei care isi revin dupa o lunga perioada de boala.

POZITIONARE. Pentru impamantare poate fi plasat pe chakra radacina, pentru intarirea vointei pe plexul solar, pentru viziuni mai clare si calatorii transcendentale pe cel de-al treilea ochi sau pe chakra coroana.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: