Anunțuri publicitare

TECTITA AURIE LIBIANA – O sticla naturala energizanta (SiO2)

tectita aurie libianaTECTITA AURIE LIBIANA este o sticla naturala galbena, cu o duritate de 5-6 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem amorf. Se gaseste in desertul Sahara, in Libia si Egipt. Mai este cunoscuta si sub numele de Sticla Desertului Libian. Compozitia ei este similara cu cea a Moldavitului si a celoralte Tectite, chiar daca are o alta culoare. Oamenii de stiinta nu sunt siguri de originea acestui mineral, si au anumite dubii cand vine vorba de numirea acestei sticle drept Tectita, cu toate ca aceste sticle se gasesc in zone unde au fost descoperiti meteoriti. Aceste minerale au fost apreciate de-a lungul secolelor, fiind purtate ca bijuterii. In Egiptul Antic, pieptarul funerar al lui Tuthankamon, ca piesa centrala, avea un scarabeu mare facut din Tectita Aurie Libiana. Cu toate celelalte piese ceremoniale, si acest colier se credea ca este imbibat cu puteri supranaturale, care erau transmise purtatorului chiar si dupa moarte.

pieptarul funerar al lui TutankhamonTectita Aurie Libiana poarta energii remarcabile care intaresc vointa, abilitatea de a crea si puterea de manifestare. Ca si Moldavitul si Tectita Tibetana, poarta energii extraordinare datorita fortelor imense implicate in formarea lor, in timpul exploziei la impactul cu Pamantul. Oricare-ar fi originea intensitatii puterii lor, nu e de mirare ca Tectita Aurie Libiana a fost folosita pentru a crea piesa centrala a pieptarului funerar al unui rege egiptean – aceste pietre emana acea putere mistica asociata cu zeii vechilor timpuri si faciliteaza trezirea Regelui sau a Reginei interioare a fiecaruia dintre noi.

Cei care cauta cunostinte stravechi vor descoperi ca Tectita Aurie Libiana este o cheia catre Arhiva Akashica. Aceasta piatra ii ajuta pe cei care doresc sa reia legatura cu civilizatia egipteana timpurie. Energiile celor doua stele Sirius se pare ca sunt foarte legate de energia acestor pietre. Cei care doresc sa experimenteze calatorii interdimensionale pana acolo si catre alte taramuri vibrationale superioare, vor gasi in aceasta sticla naturala un aliat.

Tectita Aurie Libiana imbunatateste experientele din timpul meditatiei, in special daca dorim sa materializam anumite rezultate. Stimuleaza toate sistemele corpului fizic, in special digestia, metabolismul si sistemul endocrin. Aceasta Tectita activeaza toate chakrele, aducand Raza Aurie de Iluminare in campul energetic.  Este extrem de utila pentru chakra sacrala si cea a plexului solar „lenese”. Tectita Aurie Libiana ajuta persoanele timide sa iasa din cochilie. Ii sustine pe acestia sa depaseasca fricile de situatii sociale, sentimentele de nepotrivire, de neadaptare sau comportamentul antisocial. Stimuleaza aspectele active ale campului energetic, aducand o frecventa revitalizanta in corpul emotional. Stimuleaza sentimentele de fericire, curiozitate si dorinta. Este o piatra excelenta pentru cei care iau viata prea in serios sau chiar pe ei insisi.tectita aurie libiana.

Tectita Aurie Libiana este excelenta pentru a intari chakra plexului solar. Este o piatra ideala pentru vindecatori, ajutandu-i pe acestia sa nu fie tulburati de dezechilibrul celor pe care ii vindeca. Celor care simt dureri de stomac atunci cand se confrunta cu anumite situatii si persoane, Tectita Aurie Libiana le intareste plexul solar astfel incat sa nu mai poate fura nimeni si nimic energie din acest centru vital.

In plan spiritual, datorita faptului ca poarta puternice frecvente energizante capatate la nasterea ei meteoritica, Tectita Aurie Libiana activeaza energia creativa. Este un puternic Invatator care ne preda lectia utilizarii corecte a puterii personale, in scopuri altruiste. Datorita energiei sale solare si fortei vitale uluitoare cu care este incarcata, aceasta piatra actioneaza ca o amuleta protectoare pentru orice tip de calatorie – fizica sau metafizica – ce transcende hotarele cunoscute si frontierele constiintei. Printre altele, asista calatoriile mistice in Egiptul Antic pentru a ne conecta cu intelepciunea acestei civilizatii, dar si pentru a identifica eventualele greseli facute in timpul incarnarilor in aceasta epoca, prin folosirea abuziva a puterii si a cunoasterii. Nu trebuie sa uitam insa ca vechii egipteni stiau sa se protejeze prin incantatii magice puternice. De aceea, daca ni se pare dificil sa calatorim in trecut, in prezent sau in viitor, invocarea acestei pietre dizolva restrictiile impuse intr-o alta viata.

tectita aurie libiana...In plan emotional, Tectita Aurie Libiana ii ajuta pe cei timizi sau retrasi sa fie mai deschisi si sociabili. Ii sustine sa abordeze viata intr-un mod mai jucaus si creativ.

In ceea ce priveste mediul exterior, Tectita Aurie Libiana reprezinta o punte de legatura intre fortele cosmice superioare si Pamant. Ancoreaza si transmita energia cosmica, permitand integrarea ei in sol si in corpul uman, trezint totodata vederea spirituala.  Permite echilibrarea energiilor prin adaptarea lor la schimbarile din planul teluric. Dat fiind ca s-a nascut dintr-o forta cosmica fenomenala, Tectita Aurie Libiana ajuta ea insasi la crearea unei vieti noi, inclusiv la manifestarea vointei noastre pe acest Pamant. Taie legaturile energetice cu vechile tipare depasite si este util pentru chirurgie eterica. Ne elibreaza de trecut si ne ajuta sa ne reconectam cu radacinile noastre spirituale. Aceasta piatra genereaza efecte foarte puternice si de aceea, trebuie sa ne asiguram ca suntem pregatiti pentru ele.

Combinand Tectita Aurie Libiana cu Moldavitul, acestea armonizeaza perfect una cu cealalta si autotransformarea conform chemarii divine pe care o simtim devine foarte usor de realizat. Combinand Tectita Aurie Libiana cu Tectita Tibetana, acestea grabesc rezulatele sa apara. Combinandu-le pe toate trei, impreuna faciliteaza cea mai rapida transformare posibila, sub ghidarea vointei divine.tectite

Pentru posperitate, putem folosit Safirul Galben alaturi de Tectita Aurie Libiana. Ambele imbina puterea Razei Pure Aurii a manifestarii. Safirul Galben a fost privit pentru mult timp, in traditia hindusa, ca piatra abundentei financiare. Alaturi de Fenacit, vizualizarea creativa poate fi adusa la un alt nivel, pana la acela de a materializa gandurile.

EFECTE TAMADUITOARE. Aceasta piatra este vindecatorul spiritual al stomacului si problemelor digestive, inclusiv ulcer, sindromul de colon iritabil, greturi, hiperaciditate gastrica si absorbtia ineficienta a nutrientilor de la nivelul colonului, in special daca acestea sunt provocate de stres.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe locul afectat. Pentru calatoriile interdimensionale trebuie plasata pe soma chakra. Pentru accesarea de informatii sau inducerea de viziuni trebuie plasata pe al treilea ochi.

Advertisements
Anunțuri publicitare

8 gânduri despre „TECTITA AURIE LIBIANA – O sticla naturala energizanta (SiO2)

  1. Pingback: TECTITA – O piatra de origine extraterestra (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

  3. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

  4. Pingback: SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3) | Gabriel Newman

  5. Pingback: TURMALINA AURIE – Piatra care ne invata adevarata natura a Puterii NaMg3Al6Si6O18(BO3)3(OH)3OH | Gabriel Newman

  6. Pingback: METEORITII METALICI – Catalizatorul trezirii spirituale | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: