Anunțuri publicitare

JASPUL PADURE TROPICALA – Piatra care ne ofera o cheie catre inima Naturii (SiO2)

jasp padure tropicala..

JASPUL PADURE TROPICALA ofera o cheie catre inima Naturii si ne impulsioneaza sa lucram pentru vindecarea planetei. Trezeste constientizarea ca noi, ca si creaturi, nu suntem separati de lumea plantelor, de cea a animalelor si de cea a mineralelor. Odata cu aceasta constientizare vine un sentiment de bucurie, precum cel al bucuriei pasarilor in zbor si cel al bucuriei florii soarelui in timp ce isi urmeaza Iubitul miscandu-se pe cer.  Bucuria organica a existentei a fost pierduta de multi dintre noi in aceasta era a tehnologiei, dar purtarea unei astfel de pietre ne ajuta sa retrezim aceasta bucurie. Odata aceasta reaprinsa, constientizam precaritatea vietii de pe Pamant. Si aceste doua experiente – intelegerea incredibilului dar numit Viata si realizarea ca aceasta este in mare pericol – lucreaza impreuna sa luam cele mai bune decizii si sa actionam astfel incat sa conservam si sa sustinem viata.

jasp padure tropicala,Jaspul Padure Tropicala ne ajuta sa ne aliniem armonios cu tiparul perfect de organism viu. Acesta poate aduce echilibrul necesar corpului fizic si ne ajuta sa il pretuim mult mai mult. Purtand un astfel de Jasp, multi tind sa renunte la obiceiuri precum mancatul in exces, dependenta de alcool, fumatul sau alte obiceiuri care distrug organismul. In acelasi timp, creste dorinta de a manca sanatos, de a face miscare si de a petrece timp in Natura.

Jaspul Padure Tropicala este o usa catre regatul puterii si intelepciunii naturale. Puterea naturala este abilitatea de a recunoaste propria interconectare cu tot ce ne inconjoara si de a utiliza aceasta conexiune pentru a echilibra si vindeca Pamantul, dar si a celor din jurul nostru. Intelepciunea naturala consta in invataturile spirituale superioare cuprinse in intreaga Natura. Lectiile pe care le invatam observand Natura cu inima deschisa sunt mult mai valoroase decat orice invatatura gasita in carti. Aceasta varietate de Japs ne sustine sa participam constient la dansul creatiei fizice care exista in Natura.

Jaspul Padure Tropicala este o piatra pentru vindecarea Pamantului. In aceste vremuri pline de cataclisme naturale, acest aliat asigura o legatura catre vindecarea umanitatii, reparand relatia sacra dintre noi si Pamant. Acest Jasp poarta o energie revigoranta, vindecatoare – energia de a creste lucruri.  Este excelent atat pentru corpul fizic, cat si pentru cel emotional. Poarta energia iubirii Pamantului pentru toate creaturile sale, inclusiv pentru Oameni. Aceasta iubire a Pamantului aduce speranta, reinnoire si dorinta de vindecare, celor care au renuntat sa mai spere la un viitor stralucit.jasp padure tropicala,,

In plan spiritual, Jaspul Padure Tropicala ne conecteaza la panza sacra a vietii care exista in Natura. Este o piatra puternica si putem contacta spiritele Naturii si fiintele device, pentru vindecarea Pamantului si pentru a aduce energia pura a regatului Naturii in orice camera de tratament sau mediu.

In plan emotional, Jaspul Padure Tropicala aduce speranta, reinnoire, revigorare si energie. Este util in perioadele de amaraciune sau depresie, sau orice situatie in care ne-am pierdut cheful de viata. Uneste chakra Pamantului, chakra radacina cu cea a splinei si confera stabilitate in plan emotional.

jasp padure tropicalaIn plan psihologic, prin capacitatea lui de a opri dialogul mental, ne incurajeaza sa ne acceptam asa cum suntem, fara a simti nevoia sa ne schimbam. In acest fel faciliteaza restabilirea fara niciun efort echilibrului interior. Stimuleaza respectul de sine, dar si fata de ceilalti oameni.

In plan mental, Jaspul Padure Tropicala confera obiectivitate, claritate, imaginatie si creativitate pragmatica.

In planul fizic si al mediului inconjurator, Jaspul Padure Tropicala echilibreaza umiditatea, creand conditii nici prea umede, nici prea uscate. Este deosebit de util pentru imbunatatirea memoriei celulare.

EFECTE TAMADUITOARE. Jaspul Padure Tropicala are efecte benefice asupra memoriei celulare, racelilor, gripei, infectiilor virale si dezechilibrelor fluidelor. Poate fi folosit pentru revigorarea ficatului si detoxifierea intregului organism.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „JASPUL PADURE TROPICALA – Piatra care ne ofera o cheie catre inima Naturii (SiO2)

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: