Anunțuri publicitare

CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6)

criolit

CRIOLITUL este o fluorura de sodiu si aluminiu, cu o duritate de 2.5 – 3 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem monoclinic. Mare parte din Criolitul natural a fost gasit in Ivigtut, pe costa de vest a Groenlandei. Acel zacamant a fost epuizat complet, Criolitul fiind utilizat pentru extragerea pe cale electrolitica a aluminiului. A fost gasit alaturi de alte minerale precum Siderit, Cuart, Topaz, Fluorit, Calcopirita, Galena, Casiterit, Molibdenit, Columbit si Wolframit. Pe langa descoperirea in cantitati mari din Groenlanda, acesta a mai fost gasit si in Colorado-SUA, Quebec-Canada si Miask-Rusia. Criolitul are un indice de refractie foarte scazut, similar cu apa. Atunci cand scufundam in apa Criolitul transparent, acesta pare sa dispara. Chiar si cel alb, pe care il gasim in magazine, pare transparent pe margine, daca il scufundam in apa.

criolit..Energiile Criolitului, in acest moment, se concentreaza in mod direct asupra celei mai necesare componente ale evolutiei umane – trezirea constiintei la inteligenta inimii si asocierera acestei inteligente cu cele mai evoluate zone ale creierului. Criolitul stimuleaza puternic cel de-al treilea ochi, precum si cortexul prefrontal. Acesta stimuleaza si chakra inimii si chakra coroana, unindu-le cu cel de-al treilea ochi, facilitand viziunile interioare. In plus, deschide canalele prin care cunoasterea holografica a inimii si limbajul intelegerii tacute al acesteia poate fi primit si inteles de mintea constienta. Aceasta deschidere inlatura confuziile si aduce certitudini, transformand egoismul si egocentrismul in iubire, generozitate si bunavointa.  Criolitul este chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea.

Criolitul este un puternic aliat al Elementului Aer, aducand putere mintii si maturitate spirituala.  Este o piatra excelenta pentru cei care vor sa inlature sistemele de credinta invechite, in mod special daca acele sisteme sunt adanc inradacinate. Cand ne confruntam cu situatii in care trebuie sa luam decizii dificile, absolut necesare pentru a realinia realitatea cu adevarul spiritual, Criolitul actioneaza ca un antrenor sever.criolit...

O prima senzatie, in special cand Criolitul este tinuta pe al treilea ochi, poate fi una a unei energii intense care pulseaza mai intai in frunte, apoi urca spre coroana si mai apoi coboara spre inima. Unii pot observa ca aceasta pulsatie corespunde cu bataile inimii. Criolitul de fapt asta face, amplifica si concentreaza energiile inimii. Acesta activeaza si partile „latente” ale creierului. Emotia pe care o genereaza aceasta piatra este una de pace si bucurie linistita.

Inima produce un camp electromagnetic in forma de tor, care este unita prin valuri cuantice, cu toate celelalte campuri de acelasi fel din Univers – de la atom la galaxii si inapoi. Astfel, prin inima avem posibilitatea de a cunoaste direct tot ce dorim sa stim. Din moment ce cunoasterea inimii trece dincolo de spatiu si de timp, putem sa intelegem evenimente din viitor prin aceasta conexiune dintre minte si inima. Criolitul lucreaza ca niste cabluri de pornire pentru aceasta conexiune aflata in stare latenta, si totusi existenta. Cand aceasta conexiune este completa, lobii frontali ai creierului nu mai sunt „inactivi”, ci sunt activati pentru a-si indeplini misiunea – scoaterea din sclavia inconstienta si conferirea suprematiei asupra taramului vietii.

criolit....Criolitul este o piatra minunata care poate fi folosita in timpul meditatiei sau al procesului de invatare, datorita abilitatii lui de a linisti mintea si a intari concentarea.  Inlatura tiparele de gandire negative si linisteste dialogul interior. Actioneaza precum un purificator mental, eliminand confuzia si sustinandu-ne sa facem alegeri si sa luam decizii pe care in mod normal le-am amana din cauza fricii de responsabilitati.

In plan spiritual, aceasta piatra aduce putere mintii, intareste puterea de a lua decizii, intareste sistemul de valori spirituale si inlatura tiparele de gandire negative. Criolitul ne sustine sa ne conectam la constiinta spirituala superioara si actionam in conformitatea cu vointa divina.

In plan emotional, Criolitul ne ajuta sa invingem tergiversarea si indeciziile inradacinate in negarea responsabilitatilor pentru viata si actiuni. Ne ajuta sa intelegem ce avem de facut si ne sustine sa gasim in noi resursele necesare si rezolvarea.

Criolitul este o piatra excelenta care poate fi folosita alaturi de Cuartul Holandit, din moment ce ambele, in feluri diferite, lucreaza sa dezvaluie adevarata identitate. Moldavitul este un aliat puternic, pregatit sa lucreze alaturi de Criolit si Cuartul Holandit. Mai pote fi folosit alaturi de pietre de viziune precum Fenacitul, Natrolitul, Scolecitul, Herderitul, Azeztulitul si Petalitul, toate acestea activand Creierul Superior.criolit.

Energia iubirii emanata de Criolit este vibratia transcendenta a iubirii divine. Este ceva mult mai presus de ceea ce multi dintre noi intelegem prin iubire. Cei care vor ajutor in fuziunea iubirii divine cu cea personala, pot combina Criolitul cu pietre ale inimii precum Rosofia, Morganitul si Cuartul Roz.

EFECTE TAMADUITOARE.  Criolitul sustine functiile creierului.

POZITIONARE. Poate fi plasat pe al treilea ochi, pe inima sau pe chakra coroana. Cei care la inceput se simt coplesiti de energia Criolitului, il pot tine in mana. Daca este purtat ca pandantiv, este recomandat sa ajunga pana in zona inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6)

  1. Pingback: TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: