Anunțuri publicitare

AGATUL ALBASTRU ELLENSBURG – Un calmant mineral (SiO2)

agat albastru ellensburg;

AGATUL ALBASTRU ELLENSBURG este o varietate rara de Agat, gasita in comitatul Kittitas, langa Ellensburg, Washington. Este pretuit pentru culoarea lui, care variaza de la culoarea cerului albastru pal, la culoarea de albastrea, pana la albastru inchis-violet. A fost adus in aceasta zona de catre miscarile glaciare si originea reala nu se cunoaste. De-a lungul timpului, Agatul Albastru Ellensburg a fost pastrat la rang de cinste de catre triburile native din nord-vestul Americii. In unele situatii, numai capeteniei tribului ii era permis sa poarte un asftel de Agat, si in orice caz era esential ca macar capetenia sa aibe un astfel de Agat. Cand au venit colonistii europeni, triburile au incercat sa face troc cu „noii lor vecini”, dand la schimb comorile lor albastre, insa colonistii nu au fost interesati. Astazi Agatele Albastre Ellensburg sunt cautate in mod special de catre localnici si de catre vizitatorii zonei Ellensburg, iar in magazinele de pietre / bijuterii acestea sunt destul de scumpe. O revista americana a numit acest tip de Agat „a treia cea mai rara piatra semipretioasa din lume”.

agat albasru ellensburgAgatul Albastru Ellensburg este o piatra benefica pentru chakra gatului, oferindu-i celui care rezoneaza cu ea abilitatea de a vedea si de a exprima adevarul, fara a se teme de consecinte. Frecventa lui ne ajuta sa aflam originea fricii de a vorbi si de a vindeca. Uneste chakra gatului cu cea a inimii, permitandu-ne sa exprimam ceea ce stie inima.  Aceasta piatra ii sustine pe poeti si muzicieni sa exprime in mod elocvent „comorile” Sufletelor lor.

Agatul Albastru Ellensburg emana vibratia pacii, calmand corpul emotional si eliberand stresul psihic. Poate fi folosit sa vindece arsurile, scade febra si calmeaza frisoanele. Este un antidot excelent pentru excesele pasionale distructive care sunt rezultatul judecatii negative. Aceasta piatra ofera compasiune si iertare, in locul indignarii indreptatite.

Acest tip de Agat este un reprezentativ puternic al Razei Albastre. Este agat albastru ellensburg.purtatorul energiei elementelor Aer si Apa, ajutandu-ne sa primim mesaje de la Sufletul nostru. Energia acestui aliat linisteste „palavrageala” dialogului interior si ne ajuta sa ne concentram si sa ne calmam mintea pentru a putea cu usurinta sa experimentam stari meditative sau transcendentale. Pe masura ce ne extindem constiinta ne ajuta sa ne eliberam de griji si frici si ofera un sentiment de eliberare, relaxare si buna dispozitie.

In plan spiritual, Agatul Albastru Ellensburg creeaza o conexiune cu tarmurile superioare, calmand mintea si sustinandu-ne pe parcursul meditatiei.

In plan emotional, calmeaza corpul emotional si ne ajuta sa eliberam resentimentele, supararile, furia si alte emotii constrictive. Ne ajuta sa lasam deoparte grijile si indoielile, incurajand optimismul si exuberanta.

Agatul Albastru Elensburg care prezinta nuante mai inchise poate stimula cel de-al treilea ochi, activand abilitatile psihice si viziunile interioare, dar si chakra coroana , pentru purificare spirituala.

agat albastru ellensburg....Acest tip de Agat poate lucra sinergic cu  Tugtupitul, aducand impreuna pasiune si elocventa exprimarii adevarului fiecaruia. Poate fi combinat cu Nuummitul pentru a facilita calatoriile interioare profunde.

EFECTE TAMADUITOARE. Agatul Albastru Ellensburg poate fi folosit in caz de eczeme, psoriazis, dermatite si alte iritatii sau infectii ale pielii. Calmeaza mancarimile scalpului si ale pielii. Acest aliat poate fi folosit si pentru a calma si sprijini corzile vocale si zona gatului.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: