Anunțuri publicitare

PIATRA CREEDIT – Un activator rapid al chakrelor superioare Ca3Al2(SO4)(F,OH)10•2(H2O)

creedite stonePIATRA CREEDIT este formata din cristale albe, incolore, portocalii si uneori violet. Creeditul Portocaliu se formeaza adeseori ca niste bile asemanatoare cu un porc spinos, cu cristale pornind in toate directiile. Piatra Creedit este un mineral rar si cele mai bune esantioane vin din Mexic. Creeditul Portocaliu „Porc Spinos” se formeaza in minele din Mexic unde se gaseste si rarul Fluorit Roz.

Prima impresie pe care o avem in momentul cand intram in contact cu Piatra Creedit este ca activeaza rapid si cu putere energia chakrelor superioare, in mod special a celui de-al treilea ochi, a chakrei coroana si a celor de deasupra lor. Vom experimenta o stare vie de extindere a constiintei si o euforie manifestata printr-o senzatie de plutire. Continuand sa rezonam cu aceasta piatra, vom simti cum ancoram energia chakrelor superioare in inima. Aceasta senzatie nu este altceva decat ancorarea in inima a constiintei extinse, ceea ce aduce satisfactia dorintei eterne a inimii de a se conecta cu Sufletul.

Frecventa inalta a Pietrei Creedit faciliteaza aducerea aminte a experientelor din vietile anterioare. Energia acestei pietre creaza o expansiune a campului auric, pe masura ce umple golurile din acesta.

 

Piatra Creedit este o cheie de acces pentru toate tipurile de informatii spirituale criptate. Sustine in accesarea Arhivei Akashice, in deschiderea „fisierelor criptate” din cristalele arhiviste si in intelegerea mesajelor ghizilor spirituali.  Ii poate ajuta pe „mediatori” sa faca saltul cuantic la un nivel si mai inalt de constiinta, sa curete orice blocaj de la nivelul celui de-al treilea ochi, chakrei coroana sau a celor eterice, situate deasupra capului. Creeditul este o piatra a Luminii taramului angelic si ne poate ajuta sa manifestam aceasta Lumina in viata de zi cu zi.

In plan spiritual, Piatra Creedit de toate culorile accelereaza schimbarea frecventei  campului energetic. Umplu Aura cu intregul spectru al Luminii si incurajeaza conectarea cu ghizii spirituali prin stimularea chakrelor superioare. Sunt excelente pentru meditatie, vizualizare creativa si primirea inspiratiei divine.

creedite stone...In plan emotional, Piatra Creedit ne ajuta sa nu ne mai identificam cu emotiile, ci sa privim in perspectiva si sa intelegem exact scopul fiecarei experiente. Ii ajuta pe cei dependenti de autovictimizare si ii sustine sa gaseasca o stare de pace interioara.

Pentru unele persoane, Piatra Creedit este recomandat sa fie folosita coroborat cu pietre de impamantare precum Turmalina Neagra. Cei care au nevoie de pietre de impamantare vor afla cine sunt cu adevarat, pentru ca au tendinta de a se desprinde complet de trup si la revenire intampina dificultati in a se „intrupa” complet.

Pentru a deschide portaluri catre taramurile spirituale inalte, Piatra Creedit rezoneaza foarte bine cu Azeztulitul, Scolecitul, Fenacitul, Natrolitul, Apofilita Transparenta si / sau Herderitul. Jaisul si Turmalina Neagra ii ajuta pe cei care lucreaza cu Piatra Creedit sa isi curete campul energetic si sa ramana impamantati. Combinatia de Carneol, Calcit Portocaliu, Zincit si / sau Chihlimbar cu Piatra Creedit Portocalie sporeste creativitatea.  Piatra Creedit si Moldavitul lucreaza impreuna pentru trezire spirituala si transformare.Nuummitul poate fi folosit cu Piatra Creedit pentru a sprijini amintirea viselor si a experientelor din timpul meditatiei si sa aduca Lumina in timpul experientelor spirtuale intunecate.

Piatra Creedit Violet este cea mai puternica varietate de Creedit. Sustinecreedite stine mov. in procesul de dobandire a informatiilor spirituale prin discursul meditativ cu Sinele Superior. Cristalele albe sau incolore stimuleaza intregul camp energetic si ajuta corpul fizic sa schimbe frecventele joase, la care este „fortat” sa traiasca, cu unele inalte. Piatra Creedit Portocalie stimuleaza viziunea creativa si este excelenta pentru a ridica vibratia spatiului de lucru. Stimuleaza capacitatea de deplasare intre planurile multidimensionale ale constiintei, ajutand corpul fizic sa se adapteze la noile vibratii si invitand Sufletul sa isi cotinue evolutia spirituala. Acest cristal, in forma de cluster,emana energie pozitiva in mediul inconjurator si absoarbe din acesta energia negativa. Purifica alte cristale, dar trebuie sa fie el insusi purificat ulterior.

EFECTE TAMADUITOARE. Piatra Creedit are efecte benefice asupra fracturilor, intinderilor musculare si rupturilor de ligamente, stabilizeaza pulsul si faciliteaza asimilarea vitaminelor A, B si E.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: