Anunțuri publicitare

CARNEOL SANGELE LUI ISIS – O piatra strans legata de energia feminina arhetipala (SiO2)

sangele lui isisCARACTERISTICI. Sangele lui Isis este un Carneol de calitate superioara (piatra pretioasa), extrem de popular candva pentru confectionarea de amulete protectoare sau ca ofranda pentru zei, nu doar in Egiptul antic, ci si in Europa, Myanmar si Japonia.

Meditatia cu aceasta piatra sau pastrarea ei sub perna in timpul somnului conduce la stabilirea unei conexiuni puternice cu energia feminina arhetipala. In plus ajuta la dobandirea claritattii spirituale si clarviziunii.

Lapidarul medieval al regelui spaniol Alfonso cel Mare, tradus dupa un text arab mult mai vechi, pastrator al unor cunoasteri din antichitatea indepartata, numeste aceste cristal „piatra somnului’ si ii atribuie calitatea de a emite Lumina. Se spune ca Sangele lui Isis confera o stare de transa profunda, fiind folosit in mod traditional pentru anestezie, indeosebi in timpul operatiilor chirurgicale.

In plan spiritual, Sangele lui Isis permite regasirea aspectelor uitate si pierdute ale Sinelui, indeosebi a celor pe care acesta le-a avut cand era intrupat intr-o fiinta de sex opus. Faciliteaza unificarea calitatilor masculine si feminine ale constiintei, fiind extrem de util pentru barbatii care au pierdut contactul cu latura lor feminina, creativa.

In plan psihologic, Sangele lui Isis este ideal pentru cultivarea iertarii. Egiptenii din atichitate obisnuiau sa poarte bijuterii din Carneol pentru calmarea maniei, geloziei, invidiei si a altor emotii negative. Piatra ajuta la alinarea durerii sufletesti, indeosebi a celei provocate de pierderea unei persoane dragi, si conduce la o mai buna acceptare a ciclurilor vietii.

In plan fizic, aceasta piatra are efecte benefice in cazul femeilor aflate la menopauza, pentru cele care isi deplang pierderea fertilitatii, precum si in cazul „Sindromului cuibului gol”. Ajuta aceste femei sa isi gaseasca noi idealuri si sa devina cu adevarat intelepte.

EFECTE TAMADUITOARE. In mod traditional, Sangele lui Isis a fost folosit pentru vindecarea bolilor sangelui si a organelor fertilitatii. Se spune ca este util in cazul sindromului post-menopauza, al infertilitatii si al simptomelor asociate cu menopauza.

POZITIONARE. Poate fi purtat la gat, pe degetul inelar sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „CARNEOL SANGELE LUI ISIS – O piatra strans legata de energia feminina arhetipala (SiO2)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: